Bad Guys: Vile City

Bad Guys: Vile City

Műfaj: akció, krimi
Részek száma: 16
Dátum: 2017 - 2018
Csatorna: OCN

Ismertető: Történetünk egyik főhőse, Woo Je Moon, a kerületi ügyészségnek dolgozik. A főügyész elrendeli, hogy keresse meg Jo Young Kook gyengepontját, és találjon valamit, amivel végre elkaphatják őt, mert eddig akármivel próbálkoztak az mindig kijátszotta őket. Akciójához összeállít egy csapatot, akikkel együtt nem mindig épp törvényes úton, de igazságot szolgáltatnak. A csapat tagra No Jin Pyeong ügyész, aki csendes és becsületes, s kezdetben nem érti mi helye van a csapatban. Itt van még Heo Il Hoo, Jang Sung Cheol és a fiatal Han Gang Joo is. A férfiak egymást is nehezen viselik el, és amikor bekerülnek a korrupcióval teli világba rájönnek, hogy magukon kívül senkiben sem bízhatnak.

Vélemény: Nagyon, de nagyon vártam már a második részt, mert hát sokan tudjátok, hogy az első évadot én egyenesen imádtam, egy bitang jó sorozat volt. Moo Yul és Ji Soo jelenléte pedig méginkább sürgetett a megnézésben. Nem fogok sokat tudni mondani nektek a sorozatról. Egyszerűen végiguntam az egészet. Még az első rész úgy ahogy elment, bár össze vissza dobálóztak a nevekkel és az eseményekkel, de keményen figyeltem, hogy tartsam a fonalat. De utána annyira beleuntam, hogy végigszenvedtem az egész sorozatot. Megfogadtam magamban hogy egy sorozatot sem hagyok abba, de itt nagyon nagy volt a kísértés, tényleg egyenesen kényszerítenem kellett magam.
Folyamatos duma, korrupció korrupció hátán, fenyegetések, verekedés ezerrel, és ennyi. Tényleg abszolút semmi sem volt, ami tetszett volna benne. De ahogy láttam nem csak én voltam így ezzel, ezt az egy gif-et is nehézségek árán kapartam össze a netről. Mindenesetre mást nem tudok nektek mondani, borzasztóan csalódtam a sorozatban, mert az ütős első évad után egy hasonlóan érdekes és izgalmas sorozatra számítottam. Sajnálom, hogy ez lett belőle, mert a színészek jók, az OCN drámák pedig mindig nagyon érdekesek, de ez most hatalmas bánatomra tényleg nagyon nem tetszett nekem.

Zene: A számok közül három maradt telón: Sanchez 'Sunset', Sandeul 'Other World' és Hui 'Who am I' című száma.

Szereplők: Most csak 2 szereplőről fogok írni nektek.
Park Joong Hoon - Woo Je Moon: Becsületes férfi, aki nem mindig törvényes úton jár el, de hatalmas az igazságérzete, igazi irányító személyiség. Az ok amiért írok nektek róla az az, hogy mégiscsak ő volt a fő fő szereplő a sorozatban, de nem volt maradandó a szereplő. Nem is tudom, igazából egy karakter kivételével senkit sem tudtam megszeretni a sorozatban, mert valamiért semmi nem volt bennük, ami megragadta volna a figyelmemet. Gondolom ez is hozzájárult ahhoz, hogy ennyire untam a sorozatot. Pedig Ji Soo jelenlétének is annyira nagyon örültem, de aztán semmi extra nem volt az ő karaktere sem. Az első évadban az összes karakter annyira menő volt, hogy még most, annyi év után is emlékszem rájuk így hát nagyon nagy sajnálattal írom most nektek ezt a bejegyzést. Nem tudom lesz-e még egy évad, vagy akár több is, de ha igen, remélem nem fog a másodikhoz hasonlítani, de még egy kicsikét sem.
Kim Moo Yul - No Jin Pyeong: Az összes pasi közül talán ő volt az, akit sikerült egy kicsit megkedvelnem, hisz egy csendes ügyészt játszik, aki bár becsületes, de abszolút nem híve a verekedésnek és a hasonló megoldásoknak. Az ő karaktere a sorozat elején (egészen tudjuk meddig) felkeltette a figyelmem és talán azok a jelenetek voltak a legérdekesebbek, amikor ő szerepelt. A színészre már nagyon vártam, mert a legutóbbi OCN drámája nekem nagyon, de nagyon tetszett, ezt a hideg és csendes férfi karakter annyira, de annyira illik hozzá, hogy azt elmondani sem tudom. Remélem a közeljövőben találkozhatunk majd vele valami jó kis sorozatban. És ahogy látjátok a végére is értem ennek a bejegyzésnek. Ha szemeztetek a sorival mindenképp kezdjetek bele, hisz lehet, nektek tetszeni fog, de az első évad árnyékába sem érhet, ha valaki nem látta azt esetleg, mindenképpen ajánlani tudom, mert az nagyon, de nagyon jó volt.

Történet: 3/10
Zene: 7/10
Színészek: 7/10
Karakterek: 5/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése