Playful Kiss

Playful Kiss ~ Mischievous Kiss  

Műfaj: romantikus, vígjáték
Részek száma: 16+7 speciális rész
Dátum: 2010
Csatorna: MBC

Ismertető: Oh Ha Ni, a butácska középiskolás oda-vissza van a suli ásza, Baek Seung Jo iránt, akit egyáltalán nem érdekelnek a buta lányok. Ha Ni szerencsétlensége kezdetét veszi (vagy éppen szerencséje - hiszen mindegyik jól alakul) a házuk egy kisebb földrengés hatására darabjaira esik. Apja találkozik gyerekkori barátjával, aki meghívja, hogy lakjanak az ő lakásukba ameddig csak szeretnének. Ennek az embernek 2 fia van, és mondanom sem kell, hogy az idősebb Baek Seung Jo. Így hát a csaj boldogságára és a srác elkeseredettségére egy emeleten fognak aludni, egy konyhában fognak enni, és egy fürdőt fognak használni. Oh Ha Ni elhatározza, hogy az ujjai köré csavarja Seung Jo-t. De ezt nem úgy kell elképzelni, hogy a csaj állandóan a srác után csorgatja a nyálát. A-A. Szívatásokkal teli csatát kezd, hogy megnyerje a szívét.

Vélemény: Nagyon régen láttam a sorozatot, így nem tudom, hogy most, 18 éves fejjel mennyire tetszene. Annyit tudok, hogy amikor néztem akkor egyszerűen imádtam. Azért néztem meg anno, mert az animét is láttam, és azt is imádtam. Alapjáraton nem szól sok mindenről a sztori, az egész a két főhősünk mindennapjait és egymásba szeretését mutatja be, mégis annyira aranyosak, annyira viccesek, és annyira cukik, hogy egyszerűen nem lehet nem szeretni ezt a párosunkat. Külön örültem, hogy nem csak a lány részéről volt féltékenység, hanem fordítva is, ami Baek Seung Jo karakteréhez annyira nagyon passzolt, hogy tényleg szavakba önteni sem tudom. Komolyan.
Nagyon tetszett a 7 speciális rész is a végén, ami egy picit betekintést mutat a 'felnőtt' életükbe, nagyon élvezhető volt és aranyos. Szóval mást nem is igen tudok elmondani a sorozatról, egy nagyon aranyos és cuki sorozatról van szó, amiben nem történik szinte semmi érdekfeszítő, mégis ha kicsit kikapcsolódni szeretnék és csak mosolyogni és nevetni a fergeteges poénokon, akkor nagyon ajánlom. De tényleg nem akkor kell megnézni, amikor valami nagyon komoly és dramatikus szerelemet akarunk látni. A Playful Kiss nekem inkább egy tündérmese volt, mintsem sorozat.

Zene: Nagyon aranyosak voltak, ahogy a sorozat is. Tökéletesen tükrözte a sorozat hangulatát. A G.NA szám tetszett a legjobban. 

Szereplők: Lássuk csak két főhősünket külön külön.
Jung So Min - Oh Ha Ni: Butácska, naiv és elég aranyos lány, aki ha egyszer a fejébe vesz valamit, azt kalapáccsal sem lehet onnan kiverni. Első filmem a színésznőtől, de nagyszerűen alakított. Imádtam a karaktert, pedig általában nem rajongok azokért a lányokért, akik oda meg vissza vannak az adott srácért, de ez pont így volt tökéletes. Sokkal jobban jött ki így a történet, mintha úgy költöztek volna össze, hogy a csaj utálja a srácot. Arról nem is beszélve, hogy milyen cikis helyzetekbe került. TEJÓÉG! Az volt nálam a tetőpont, amikor zoknit csempészett a melltartójába, a 'formásabb test' érdekében, és a bolond elfelejtve ugráló kötelezett. Hopp... kigurult. És ki látta? xDDD Csak fogtam a fejem: ennél cikibb nincs ! Plusz olyan fejeket vágott a csaj amiken nagyon jókat mosolyogtam. Tényleg nagyon megkedveltem.
Kim Hyun Joong - Baek Seung Jo: Tipikus beképzelt és arrogáns okostojás, aki azt hiszi, hogy ő a legjobb a világon. Mondanom sem kell, hogy az a tipikusan utálatos srác volt, aki amikor rájön, hogy fülig szerelmes a lányba nagyon aranyosan reagál. Igazából a srác nem sokat változott a sorozatban, egész végig bunkó maradt, a nézők érzései változnak meg felé. A színészt itt kedveltem meg, ugyanis az első sorozatom tőle sajnos nem volt túl jó választás, ott nem is szerettem. Bár pont katonaságban van amikor ezt a bejegyzést írom, de remélem lesz még főszerepe miután visszajön, mert tényleg nagyon megkedveltem. De nem csak a két főhőst, hanem az összes többi karaktert, mert mindenki nagyon aranyos volt. Kedvencem Seung Jo anyukája és öccse lett, akik annyira aranyosak voltak végig.

Történet: 7/10
Zene: 8/10
Színészek: 8/10
Karakterek: 8/10

12 megjegyzés:

 1. "A 6 speciális rész pedig írtó édes volt!"

  7 speciális rész volt.

  VálaszTörlés
 2. Életem legrosszabb koreai sorozata volt. Nem szólt semmiről, kész szenvedés végig.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnálom :( én szerencsére nagyon élveztem. De hát, ízlések és pofonok :)

   Törlés
  2. Ne haragudj, egy rossz pillanatomban írtam a kritikát, így elég nyersre sikerült. :) A blogod egyébként nagyon tetszik. :)

   Törlés
  3. Dehogyis, mindenkinek megvan a maga ízlése. Nem vagyunk (szerencsére) egyformák :)

   Törlés
 3. Édes volt ez a sori, de a It started with a kiss és a They kiss again (Taiwan-i változat), hát mindent visz nálam!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó, a Taiwan-it még nem láttam, de ha azt mondod, hogy jó, akkor megnézem majd :D

   Törlés
  2. Érdemes megnézni :) A 2. évad nekem jobban tetszett, de ez szerintem azért van, mert ott a 2 főszereplő házasságát mutatja be :) Lényegében a koreai változat Youtube spec. részei ezek csak sokkal jobban kidolgozva :) Kim Hyun Joong jóképűsége után kicsit furcsa volt Joe Cheng, mint nagyon jó pasi, de neki legalább nem voltak olyan eszement hajai és a végére nagyon megszerettem és még jobb képűnek is láttam :D Jung So Min vs Ariel Lin -t nézem egyértelműen az utóbbi :D Imádtam, ahogy ezt a szerepet játszotta :D A második évadot bezony nem egyszer megnéztem :D Mindig felvidít :D

   Törlés
  3. De jó :D na majd ha lesz időm, akkor mindenképp sort kerítek rá, csak nem tudom utolérni magamat sorozatok terén... :D

   Törlés
 4. Szia! Nekem nem tetszett ez a sorozat, idegesítő volt, ahogy a lány örökké a fiú nyakán lógótt + a fiú anyja mindenáron össze akarta őket hozni, ami végül is sikerült mindkét nőszemélynek :) Nem is csodáltam, hogy a fiú ilyen bunkó volt :) A legjobb az egész filmben Kim Hyun Joong (kedvenc énekesem, színészem) és Lee Tae Sung volt. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnálom, hogy nem tetszett, na de hát nem vagyunk egyformák! :)

   Törlés