One More Happy Ending

One More Happy Ending 

Műfaj: romantikus, vígjáték
Részek száma: 16
Dátum: 2016
Csatorna: MBC

Ismertető: Egy régen nagyon híres lánybanda tagjairól szól a történet. Négyen az évek során nagyon jó barátnők maradtak. Han Mi Mo házasságkövetítőként dolgozik saját irodájában, ahol segít az embereknek megtalálni a megfelelő partnert egy válás után. Ő maga is elvált férjétől. Go Dong Mi rajztanárként dolgozik, s nagy álma, hogy végre betoppanjon egy férfi az életébe. Hong Ae Ra modell, s épp házasságára készülődik, azonban egyáltalán nem biztos a dologban. Baek Da Jung pedig már sok éve él férjével, de borzasztóan megromlott közöttük a kapcsolat, s hiába van egy kisfiúk, válásra készülnek. Erről a négy barátnőről szól a történet, ahogyan próbálják stabilba állítani szerelmi életüket.

Vélemény: Jung Kyoung Ho miatt kezdtem bele a sorozatba, hisz számomra minden sorozata kötelezővé vált. Őszintén elmondom, hogy én mielőtt elkezdtem nem néztem utána a sorozatnak, nem tudtam miről fog szólni és azt sem, hogy mire számítsak. Kaptam egy szerelmi szálakkal teli, kissé bugyuta, de aranyos és megmosolyogtató történetet, ami szerintem tökéletes kikapcsolódást nyújt az embernek, ha valami könnyűre vágyunk.
Abszolút a romantika volt a középpontban, a 4 barátnő közötti kapcsolatra nem volt nagy hangsúly fektetve, ami leginkább azt az érzést keltette, hogy mi csak belekukkantunk az életükbe, nem magyarázták el, hogy mennyire szeretik egymást és hogy miért vannak együtt, egyszerűen csak ott voltak egymásnak jóban rosszban. Nagyon természetesre sikerült megoldani ezt a barátságot, amiért nagyon nagy piros pont jár a sorozatnak.
Mivel 4 pár volt a történetben, ezért mindegyikről szeretnék egy kicsit beszélni. A számomra legutolsó helyen állótól kezdve. Ők a Han Mi Mo és Song Soo Hyuk páros. Vicces, mert ők a főszereplők, mégis a legkevésbé kedveltem meg őket együtt. Han Mi Mo karakterét nem szerettem, nem tetszett, ahogyan ott agyalnak részeken keresztül, hogy mit éreznek a másik iránt. Kicsit túldramatizált volt nekem a 'vígjáték' ellenére.
Az elején még viszonylag aranyosak voltak, szorítottam nekik, de aztán már annyira nem érdekeltek. Ami viszont nagyon tetszett, az ahogyan együtt részegek... hát az valami felejthetetlen. A 3. páros számomra Hong Ae Ra és Bang Dong Bae lett. Itt is leginkább a női karakterrel volt a problémám, nem nagyon nyerte el a tetszésem, ahogyan ott nyúzták a kapcsolatukat. Ha ennyire utálja a nő, akkor nem kellett volna hozzámennie.
A második páros számomra Baek Da Jung és Kim Gun Hak lett. Nagyon, nagyon szerettem őket. Írtó érdekes volt, ahogyan végigvezették nekünk az életüket a találkozásuktól kezdve. Nagyon aranyosnak és meghatónak találtam, ahogy a pasi mindent megpróbált, hogy ismét jóban legyenek, és a nő is, aki szép lassan engedte közeledni magához, pedig a sorozat elején borzasztóan rosszban voltak. Nagyon, tényleg nagyon megkedveltem őket.
Kedvencem azonban egyértelműen Go Dong Mi lett. A színésznő alapjáraton szerintem nagyon szép, ezzel a maszkarával viszont írtó aranyos volt, nagyon jól állt neki ez a szerep. Egy írtó naiv és szerelemre éhes nő volt, aki alig várta, hogy a nagy ő betoppanjon az életébe. Ez esetben nem a köztük lévő szerelem, hanem a 2 karakter miatt lettek a kedvenc párosom, hisz nemrég említettem, hogy Ahn Hyo Seop engem teljesen levett a lábamról.
Írtó édes volt, ahogyan a két szereplő közötti 9 éves korkülönbség ellenére szeretik egymást, és azon agyalnak, hogy hogy teszik működőképessé ezt a kapcsolatot. Én simán elnézegettem volna őket főszerepben. Ahn Hyo Seop nem tudom mit tett velem, de tényleg totál megidézett, mosolyogva lesem minden mozdulatát. Nagyon, nagyon remélem, hogy rengeteget fog színészkedni, és azt is, hogy hamarosan főszerepben láthatom őt.
Összesítve, ahogy fent is elmondtam, egy kissé bugyuta, naiv karakterekkel teli, abszolút romantikus sorozatról van szó, ami a maga módján nagyon aranyos és szerethető. Akkor ajánlom, ha könnyed és kikapcsoló sorozatra vágytok, ahol nem kell agyalni vagy izgulni, hanem egyszerűen csak nézni és mosolyogni. Sokat nem kell várni a történettől, viszont most a forró nyárban hétvégi kikapcsolódásnak szerintem tökéletes szórakozást nyújt.

Zene: Nagyon aranyos számokat sikerült a sorozathoz kreálni. A kedvencem Kyu Hyun 'Where I Put My Heart' című dala lett, ami tényleg nagyon tetszik nekem, főleg a refrénje. Elsa Kopf 'If' című száma is nagyon szép és aranyos lett.

Szereplők: Mivel már fent beszéltem róluk, ezért itt csak a két főhősre térnék ki.
Jang Na Ra - Han Mi Mo: Túl van az első házasságán, azonban elég nagy traumát okozott neki, borzasztóan fél, hogy megint ejtik, ennek ellenére egy párszor látott személynek habozás nélkül bevallja, hogy tetszik neki. Nem igazán tudtam hová tenni a karaktert. Amikor meg végre megtalálta volna a nagy őt, attól rettegett, hogy megint elhagyják, és inkább nem akart semmit sem. Őszintén engem egyáltalán nem nyert meg a karaktere, nem is igazán értettem, hogy hogyan lehet halálosan szerelmes belé két férfi is, amikor hisztis, akaratos és nyafogós volt. Talán a karakter miatt nem szerettem meg őket annyira, holott főhősök voltak. Jang Na Ra jól színészkedett, viszont remélem a jövőben nagy ívben kerüli az ilyen karaktereket.
Jung Kyoung Ho - Song Soo Hyuk: Egyedül nevelte gyermekét, emiatt egy nagyon felelősségteljes és szerethető férfi vált belőle, aki nem nagyon akar randizni, kicsit befásult, próbál csak a fiával élni. Soo Hyuk karaktere már sokkal megnyerőbb volt, mint a főhősnőé. Az elején aranyosan mutattak együtt, azonban ahogy előrébb haladt a sztori úgy éreztem egyre inkább azt, hogy Mi Mo nem ér fel hozzá, nem érdemli meg őt. Nem is érettem, hogy Soo Hyuk hogy szerethetett bele a nőbe, hisz én sok szeretnivalót nem láttam benne. Kyoung Ho ezúttal is kitett magáért, én megint egy teljesen más oldalát ismertem meg, amiért nagyon hálás vagyok, és remélem, hogy a jövőben újabb szerepekben láthatom majd.

Történet: 7/10
Zene: 7/10
Karakterek: 6/10
Színészek: 7/10

2 megjegyzés:

 1. Hát nekem nagyon tetszett,megvettek a fergeteges részeges jelenetekkel.Nagyon nevettem az első pár részen. A történet felejthető,és vannak benne hibák,nagyon jól írtad, ennek ellenére, érdemes volt megnézni!
  Ágóca

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, ari volt nagyon, kikapcsolódásnak tényleg tökéletes! :D

   Törlés