I'm Sorry, I Love You

I'm Sorry, I Love You

Műfaj: dráma, romantikus
Részek száma: 16
Dátum: 2004
Csatorna: KBS2

Ismertető: Főhősünk, Cha Moo Hyuk egy szöuli árvaházból Ausztráliába kerül, ahol az utcán fog felnőni. Csalásokból és lopásokból tartja fent magát és barátnőjét is, aki viszont hamarosan férjül megy egy nagyon gazdag emberhez, otthagyva szerelmét. Főhősnőnk a kedves és aranyos Song Eun Chae, aki egy híres énekes, Choi Yoon keze alá dolgozik már mióta az eszét tudja. Mivel együtt nőttek fel, a lány szerelmes a fiúba, aki szintén ragaszkodik hozzá, azonban egy másik nő után rohangál. Ők ketten Ausztráliában találkoznak. Cha Moo Hyuk bandája ellopja a lány bőröndjét, ő pedig pénz és telefon nélkül az utcán ragad. A fiú megsajnálja a lányt, és segít neki. A köztük lévő kapcsolat azonban nem ér itt véget. Főhősünk egy őt ért baleset után visszatér Koreába, hogy megkeresse édesanyját. Történetesen azonban az énekes Choi Yoon-nak fog dolgozni, így ismét találkozik a lánnyal.

Vélemény: Próbálom felhúzni magam sorozatok terén (hogy mikor ér véget a listám azt nem tudom XD). Mindenesetre ezúttal ezt a sorozatot választottam. Igazából az eddigi régi sorozatok amiket néztem annyira nem nyerték el a tetszésemet, ezért féltem ettől is nagyon, de azt kell hogy mondanom, meglepődtem. Nem tudom, hogy csak pont olyan hangulatban voltam-e mikor néztem, vagy máskor is tetszett volna a sori, hisz tudjuk mennyire függnek a hangulatunktól ezek a dolgok.
Mindenesetre meglepődve tapasztaltam, hogy a tipikus jelenetek ellenére kíváncsi voltam. Nem szabad bántani a régi sorozatokat, ezt tudom, hisz ezek az alapjai a mostani kedvenceinknek, akkor még az ilyen sztori nem számított tipikusnak és elcsépeltnek, de azért nehéz rávenni magunkat, hogy megnézzünk 1-1 régi sorozatot, amikor annyi új van, csodaszép jelenetekkel, hidegkirázós zenékkel. Mindezek ellenére azt kell hogy mondanom, nagyon élveztem és nem untam a sorozatot, a történet legvégéig. 
A karakterek annyira nem nyertek meg maguknak, de valamiért annyira drámai hangulatomban voltam, hogy pont ilyen sorozatra vágytam. Az események kiszámíthatóak voltak, mivel már 14 éves a sori, ezért a jelenetek, a ruhák és persze az egész nem volt hidegkirázós, de mindezek ellenére magával ragadott. Hogy mi volt pontosan az, ami nagyon megtetszett benne, azt nem tudom. Egyszerűen csak élveztem nézni hogy mi fog történni, még ha amúgy tudtam is mi lesz a vége a sztorinak.
A romantika is elcsépelt volt, egyszerűen ha belegondolok, Park Hyo Shin száma kívül semmit sem tudnék mondani, ami annyira megragadott volna benne. Egyszerűen ez egy olyan sorozat volt, amit le kell ülni és egy vagy két nap alatt végignézni és kicsit kikapcsolódni, elfelejteni a hétköznapi bajainkat. Mást nem is akarok nektek mondani a sorozatról. Mindenkinek nagyon tudom ajánlani, akinek felkeltette a figyelmét. Ezután sokkal bátrabban fogok nekifogni régebbi sorozatoknak.

Zene: Park Hyo Shin száma mindent visz ebben a sorozatban. Komolyan. Annak a férfinak a hangja angyali, szóval nem tudok egy rossz szót sem mondani a zenére ami ebben a sorozatban volt. Hyo Shin száma mellett J 'Someone is Living In My Heart' és Jeong Jae Wook 'Back To The First Time' is nagyon szépre sikeredett.

So Ji Sub - Cha Moo Hyuk: Egyedül nő fel árvaként a nagyvilágban, csalásokból és lopásokból tartja fent magát. Bár elég durva és ijesztő férfi, megbízható és a legvégéig védelmezi ami a sajátja. Moo Hyuk annyira nem nyerte el a tetszésemet, annak ellenére sem, hogy egy nagyon sajnálnivaló karakter volt, akik aztán tényleg a végzeteim. De valamiért ő kicsit idegesítő volt, nem igazán tudom megfogalmazni, hogy miért. Ettől függetlenül szorítottam neki a végéig, de kedvencek között semmiképp sem lesz ott. So Ji Sub egy régebbi szerepével nagyszerű volt így találkozni, még több szerepe is fel van írva megnézendők listájára, szóval hamarosan biztosan ismét a kezem alá kerül egy.
Lim Soo Jung - Song Eun Chae: Egy kedves és aranyos lány, aki már kicsi kora óta szerelmes Choi Yoon-ba. Eun Chae karakterét nem tudom összefoglalni, hogy milyen volt. Néha aranyos volt, néha buta, néha idegesítő, néha pedig a falba vertem volna a fejem. Kicsit olyan volt, mintha ők sem tudták volna eldönteni, hogy akkor most milyen szerepe is legyen neki, csak úgy sodródott az árral. Soo Jung nem tud színészkedni sajnos. Minél több szerepével találkozom annál inkább fedezem fel, hogy semmi arcjátéka sincs neki, ami kicsit rontja a sorozat minőségét. Remélem a jövőben majd fejlődik picit.

" Ó Uram, ha valóban létezel, ígérem mindent megteszek, amit kívánsz, 
csak segíts, hogy Song Eun Chae mellettem maradjon a hátralévő időmben.
Kérlek téged...
Engedd, hogy vigaszt nyújtson nekem.
Csak ezt az egyet kérem tőled. Semmi mást. "

Történet: 8/10
Zene: 10/10
Színészek: 8/10
Karakterek: 5/10

8 megjegyzés:

 1. Én olyan 5 éve láttam a sorozatot és ma is emlékszem rá (ez azért jelent valamit). Ji Sub játéka és a történet is kiváló szerintem! Ráadásul itt hallottam először Hyoshint énekelni,szerelem volt első hallásra! Egyszerűen hihetetlen énekes,imádom! Folyamatosan követem a munkásságát és napi szinten hallgatom a dalait. Bocs,hogy elkanyarodtam a sorozattól. :) Mindig ez történik,ha Ő szóba/képbe kerül! Anikó

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hyo Shin nekem is hatalmas kedvencem, angyali hangja van! ♥

   Törlés
 2. "Soo Jung nem tud színészkedni sajnos." - írod. Nem pontosan értem, hogy ezt a tárgyalt sorozatban látottakra értet-e, vagy ez már az eddigi munkásságára értendő. Ha ez utóbbira, akkor ezt cáfolnám, hiszen kiváló színésznő, aki sok filmben bizonyított. (Koreában komoly szakmai elismerés, ha valaki filmben játszik!) Néhány magyarul is elérhető filmjét szívből ajánlom Neked: Woochi, Perfect proposal, All about my wife (!!!). Tavalyi sorozata, amiről magad is írtál itt véleményt a blogodon a Chicago typewrite, amiben ugyancsak kiváló volt a két szintén remek férfi szereplő oldalán....

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem sajnos nem tetszik az arcjátéka, nagyon merevnek érzem. Természetesen nem csak itt találkoztam vele, hisz úgy nem lenne értelme a véleményemnek! :)
   De nagyon örülök, hogy te szereted őt, így szívesen nézed a sorozatait is! :)

   Törlés
 3. Hosszú tárolás után most néztem meg és zömében ez az én véleményem is.

  VálaszTörlés
 4. szeretnem kerdezni a filmet szeretnem letolteni,hol tudom? volnal szives nekem segiteni.Fil,es felirat. Elore is koszonom

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A sorozatokat mindig avistazról töltöm, a feliratot pedig innen lehet letölteni:
   https://azsiaekkovei.hu/kdorama/im-sorry-i-love-you
   Jó szórakozást a sorozathoz! :)

   Törlés