Midnight Runners

Midnight Runners

Műfaj: akció, vígjáték, krimi
Játékidő: 109 perc
Premier: 2017. augusztus 09.

Ismertető: Történetünk két főhőse Ki Joon és Hee Yeol. Mindketten a rendőrakadémiára jelentkeztek, bár nem biztosak abban, hogy rendőrök szeretnének lenni. Ki Joon-nak nagy szája van és szereti a kemény legényt játszani, Hee Yeol inkább az eszét használja. Ők ketten kezdetben ki nem állhatják egymást, de a dolgok rendje és módja szerint hamar barátok lesznek. Egyik este, mikor kimenőt kapnak az akadémiáról, elmennek bulizni, de egy nőt sem sikerül felszedniük. Hazavánszorgásuk során szemtanúi lesznek, ahogy egy fiatal lányt leütnek és beraknak egy kocsiba. A két srác akcióba kezd felhasználva az akadémián tanultakat, azonban ők sem sejtik, hogy nem csak egy egyszerű rablásról van szó.

Vélemény: Nem fogok nektek sokat tudni beszélni a filmről. Ezt a filmet látni kell emberek. Vicces (nagyon vicces), izgis, pörgős, olyan igazi kikapcsoló film, ami tökéletes arra, hogy egy hétvégén, popcornnal a kezünkben leüljünk és nevessünk egy jót. Történetünk a két dilinyós rendőrtanoncról szól, akik először nagyon utálják egymást, hisz nagyon sok mindenben különböznek, de hamar rájönnek, hogy jobb párost alkotnak, mint azt valaha is gondolták volna.
Nagyon, nagyon, nagyon sokat nevettem a két srácon, tényleg sikerült olyan jeleneteket csempészni a komoly szituációkba is, hogy volt, amit vissza kellett tekernem, annyira jó volt. Nem bonyolítják túl sem a dolgokat, elrabolnak egy nőt, a két fiú pedig a lehető legegyszerűbb módon próbálja meg elkapni a tettest. Nem voltak benne eget rengető csavarok, nem volt benne korrupció és annak hálózata, egyszerűen csak végigvezetik, ahogy a két dilnyós leleplezi a rosszfiúkat.
Mást nem is tudok nektek mondani. Nem a világ legjobb filmje, de kikapcsolódásként tökéletes, én rengeteget nevettem rajta. Seo Joon és Ha Neul baromi jól játszottak és baromi jól mutattak együtt, szívesen látnám őket még együtt, akár sorozatban is, legjobb barátként, ugyanilyen kattantnak. Nagyon dilinyósak, dehát ennek hála rengeteget nevethettünk ezalatt a röpke két óra alarr. Le merném fogadni, hogy ők is nagyon élvezték a forgatást, tuti rengeteget nevettek.

Történet: 10/10
Színészek: 10/10
Karakterek: 10/10

2 megjegyzés:

 1. Sziasztok, szeretném megtudni, hol lehet megnézni a filmet magyar fordítással. koszi a választ.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A filmet itt meglehet nézni online, magyar felirattal:
   https://indavideo.hu/video/Midnight_runners_magyar_felirattal

   Törlés