The Thieves

The Thieves

Műfaj: akció
Játékidő: 135 perc
Premier: 2012. július 25.

Ismertető: Adott 3 rabló, név szerint Pepsee, Popeye és Makao Park. Egy rablás során Makao elárulja társait és lelép az arannyal. Sok év után Popie és rablóbandája egy nagyszabású lopást tervez. A " nap könnye " nevű  gyémántot készülnek ellopni. A banda tagjai (képen szerepelnek), egytől egyig specialisták: ki a drótokhoz ért, ki a széfekhez. Egyszóval mindenkinek megvan a maga dolga. Az üzlet erejéig szövetkeznek a kínaiakkal is (hogy miért azt igazából nem értettem). De, hogy ne csak erről szóljon, itt van még a beépített ügynök is, akik elakarják kapni a "gonosz gyökerét".

Vélemény: Bevallom a filmet csak Kim Soo Hyun miatt kezdtem el nézni, aztán időközben kiderült, hogy Jun Ji Hyun is szerepel benne, szóval még boldogabb lettem. Jó volt látni, hogy itt is együtt voltak (többé - kevésbé). Remek páros, nem bánnám, ha lenne még egy közös sorozatuk. Soo Hyun sajnos keveset szerepel, de azért imádtam. Aranyos volt, és hősies. Szerelme valamennyire megfűszerezte az egész sorozatot, ami sajnos a Makao és Pepsee közötti kapcsolatról egyáltalán nem mondható el.
A csapat többi tagja is érdekes volt egytől egyig, hiszen igazából mindenkinek meg volt a maga szerepe. Viszont a csapatszellem az kb. nulla, állandóan azt lesték hogyan használják kis, majd árulják el a másikat. Persze akadtak olyan jelenetek ahol vicces volt (pl. amikor Yenicall elárulja őket - kis okos csajszi). Az akció jelenetek jók voltak, szerencsére nem csak duma duma volt az egész, hanem tényleg a jeleneteken volt a hangsúly. Viszont a történet sajnos több helyen hibádzott. 
Például nem értettem, hogy mi a fenének szövetkeztek a kínaiakkal, semmit nem csináltak, ráadásul egyszer csak eltűntek. Ráadásul Makao Park is kicsit olyan üres volt nekem, sok mindent nem tudtunk meg róla. Egyszer-kétszer feltűnt, a végén pedig többet szerepelt, de olyan semmitmondó volt az egész. Egyszóval a történet nekem semmi volt. Bár az elképzelés nem rossz, de ne akarjanak már egy ilyen akció filmbe drámát belevinni, mert ez teljesen röhejes volt. Szóval nagyon nem. Viszont az akció jelenetek, maga a rabló banda, és a színészek sem voltak rosszak.

Történet: 7/10
Színészek: 7/10
Karakterek: 7/10

2 megjegyzés:

 1. magyar felirat van hozzá valahol?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Innen le tudod tölteni:
   http://www.filmfeliratok.org/film-felirat/the-thieves-2012-hdrip-aac-x264-lookmane-felirat-93966.html

   Törlés