Falling For Challenge

Falling For Challange

Műfaj: romantikus, vígjáték
Részek száma: 6 (ezek 15 percesek)
Dátum: 2015
Csatorna: Naver TVcast

Történet: Ban Ha Na egy klubvezető, azonban eléggé lepukkant egy helyen vannak, ráadásul tagok sem nagyon akadnak, így nagy az esélye, hogy be kell zárják a klubbot. Ő és legjobb barátnője folyamatosan igyekeznek toborozni embereket, de senki sem igazán akar részese lenni. Ha Na egyik alkalommal találkozik egy elég csendes és szégyenlős sráccal, aki részmunkaidőben Pierottként dolgozik, ugyanis nagyon szereti, ha mosolyt csalhat az emberek arcára. A lány megkéri, hogy csatlakozzon a klubhoz, a srác pedig meg is teszi. Még egy taggal bővülnek, így ez a 4 emberke mindent megtesz, hogy elérjék régóta dédelgetett álmaikat.

Vélemény: Sokat nem szabad várni a webdrámáktól, ugyanis nincs elég idő a cselekmény kibontakozására vagy a karakterek megismeréséhez. Ennek ellenére én már láttam olyan rövid sorozatot, ami nagyon megkapó és érdekes, kidolgozott volt a rövid részek ellenére, így jogosan mondom azt, hogy ez a sztori nekem nem nyerte el a tetszésemet, ugyanis egyszerűen nem volt kidolgozva az egész, olyan volt, mintha a jeleneteket összerakták volna és kész.
Tény, hogy az a 6X15 perc nem sok, de szerintem össze lehet hozni valami igazán jót másfél órából is. Nem fogott meg a sztori, annak ellenére sem, hogy álmokról és reményekről szól, ahogy a négy fiatal próbál mindent megtenni, hogy ne kelljen feladniuk az álmaikat. Alapsztorinak tényleg nem lett volna rossz, de valahogy a megvalósítást nagyon elrontották. A karakterek is számomra teljesen semlegesek, sőt, néha egyenesen idegesítőek voltak.
Borzasztó nagy a gyanúm, hogy itt Xiumin jelenlétére fektették a nagy hangsúlyt, hisz tudtommal sokan nagyon kedvelik őt. Nem, nem, nem elég egyetlen híres szereplő ahhoz, hogy jó történet váljék egy sorozatból. A karakterekről sem akarok külön beszélni, mert nincs mit mondanom, alig ismertük meg őket. Összességében én nem ajánlom, szerintem nem éri meg azt a másfél órát rászánni, mert tényleg egyáltalán nem is érdekes és nem is maradandó.

Zene: A sorozat ellenére sikerült egy jó számot kreálni, a 'You Are The One' című dal elég aranyos lett, viszonylag jól mutatott a jelenetek alatt.

Történet: 4/10
Zene: 5/10
Színészek: 4/10
Karakterek: 4/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése