Flower Boy Ramen Shop

Flower Boy Ramen Shop

Műfaj: romantikus, vígjáték
Részek száma: 16
Dátum: 2011
Csatorna: tvN

Ismertető: Adott egy nő, Yang Eun Bi, aki egyedül vezet egy ramen üzletet. Egyszer csak megjelenik egy férfi, és azt mondja, hogy a férje lesz, és mindenben segít neki. Na de, nem ez a férfi a főszereplő, hanem az a gazdag, nőcsábász fiú, aki 6 évvel fiatalabb főhősnőnktől: Cha Chi Soo. Véletlenszerűen találkoznak, természetesen a kezdetben utálják egymást, majd szépen lassan egymásba szeretnek. Csakhogy a történet központjában a ramen áll. 4 srác, köztük a férje és Cha Chi Soo is, Eun Bi üzletében fog dolgozni, ami sok-sok félreértéshez és vicces pillanathoz vezet. Időközben pedig a nőcsábász és a férj indul csatába, hogy megnyerjék a ramenes kisasszony szívét.

Vélemény: Ez egy nagyon aranyos és könnyű sorozat, ami azért készült, hogy a nézők kikapcsolódhassanak, és nevethessenek egy jót, és egyszerűen csak élvezzék a sorozatot anélkül, hogy bármi máson kellene gondolkodniuk. Mondanom sem kell, hogy sikerült ezt megvalósítani. A történet nem túl bonyolult, a szereplők sem túl komplikáltak mégis egy olyan aranyos hétköznapi élet egy részét mutatja be, amit érdemes megnézni. A sorozat tartogat nekünk a kellemes percek mellett egy-két titkot is, ami érdekessé teszi. Na lássuk csak mi lenne még itt. Hmm...
Plusz rengetek olyan jelenetet, ahol semmi mást nem tudunk, csak mosolyogni és mosolyogni. Na meg képzeljétek el, milyen kavalkád keletkezik abból, ha egy egyedülálló nő 4 ilyen eszméletlen helyes és cuki pasival él együtt. Rengeteget nevettem. Na meg a 4 srác benne tényleg nagyon aranyos, és olyan jó volt látni, ahogy a csaj már-már anya módjára próbálja őket megfegyelmezni. A szerelmi történet is aranyos (milyen meglepő). A romantikus jelenetek nagyon szépre sikerültek. Plusz örültem neki, hogy nem is igazán versengtek a lányért.
Így nem volt az az érzés sem, hogy halálra sajnálom azt a bizonyos másodikat pasit. Főleg ha még rendes is. Bár azért volt benne féltékenység dögivel. Erőssége a sorozatnak az is, hogy nincs túldramatizálva, ugyanolyan könnyed marad a legvégén, mint ahogyan az elején. És meg kell hagyni, hogy ez elég ritka, mert nem egyszer követik el azt a ballépést, hogy egy vígjátékot akarnak túldramatizálni a végén. A korkülönbség a két főhős között pedig senkit se tartson vissza, mert egyáltalán nem volt zavaró, sőt, az ebből keletkező szituációk is nagyon viccesek és élvezhetőek voltak. Nem is igazán tudok rosszat mondani rá.
Összességében, ha ajánlanom kellene, akkor természetesen mindenképp azt mondom, hogy nézzétek meg. Na de nem akkor, amikor valami komolyra és megrázó, megindító sorozatra vágyunk. Ha épp egy kis kikapcsolódásra vágyunk, akkor ez a sorozat tökéletes, mert semmi mást nem kell tenni, csak leülni és élvezni a kellemesebbnél kellemesebb és viccesebbnél viccesebb perceket. Egy ami biztos (és ez egy figyelmeztetés): a sorozatot nem éhes gyomorral kell elkezdeni, mert a sok-sok ramen meghozza az ember étvágyát! Oh, még most is hogy csak rágondolok.

Zene: Semmi extra igazából, egyszerű, könnyű, ahogyan a sorozat is. Az 'I'm Falling In Love' és a 'Loving Loving' című zenét játszották a legtöbbször.

Szereplők: Lássuk csak a két főhősünket a szokásos módon.
Lee Chung Ah - Yang Eun Bi: Picit flúgos és fura nő, aki inkább egy éretlen tinire hasonlít, mintsem komoly nőre. Ennek ellenére próbálja összeszedni a négy srácot, és a sok piszkálódás mellett segíteni is nekik. Eun Bi pont olyan volt, mint az egész sorozat: vicces, üde és aranyos. Személy szerint én nagyon megkedveltem őt, nagyon ott volt a helye a négy srác között. S ha már a négy 'virág fiúról' van szó, meg kell említenem, hogy nagyon megkedveltem őket. Hisz itt a komoly, a csendes, az idióta, és a nőcsábász. Így tökéletes a csapat.
Jung Il Woo - Cha Chi Soo: Beképzelt, nőcsábász és arrogáns pasi, aki igazából fájdalmas múlttal rendelkezik. Jung Il Woo-nak itt is pontosan ugyanaz a karaktere, ami az összes többi sorozatában (legalábbis amit én láttam). Bár van olyan színész, akinél zavar ez az egyhangúság, nála pont ellenkezőleg. Az egész énjére ezt a karaktert írták, és vétek lenne meghazudtolnia. Szeretem őt és a sorozatait is. Cha Chi Soo karakteréről annyit, hogy nagyon megkedveltem őt, s természetesen végig neki szurkoltam. Aranyos, beképzelt és kicsinyes volt, tökéletesen Jung Il Woo volt, egyszerűen imádom őt. Kész.

Történet: 7/10
Zene: 7/10
Színészek: 7/10
Karakterek: 7/10

8 megjegyzés:

 1. Szia! Annyira aranyosnak ígérkezik ez a sorozat, a szereplőkről nem is beszélve, úgy döntöttem, felteszem a nézendők listájára. Bér annyi sorozat van függőben és nézek árhuzamosan is, hogy már kicsit sok a jóból...de a gépen elfér majd egy időre...XDDD! Kata58

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen... az olyan alap baj, hogy nincs elég idő a sorikra a sok minden mellett :D

   Törlés
 2. Szia!
  Nem tudsz valami elérhetőséget,linket vagy valamit adni nekem ahol megnézhetem ezt a sorozatot? Mert nagyon rég keresem és egyszerűen sehol sem tudom megnézni,és letölteni sem tudtam sehonnan..

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! A magyar feliratot innen tudod letölteni, a sorozatot meg torrent formában az avistazról.
   http://www.d-addicts.com/forums/viewtopic.php?t=101213

   Törlés
  2. Szia a sorozatot itt Online is meg tudod nézni:D http://www.sorozat-barat.info/

   Törlés
  3. A sorozatbarátos oldalakat inkább ne reklámozzuk!

   Törlés
 3. Sziasztok!
  Sajnos én sehol sem tudom se letölteni se megnézni a sorit :( pedig nagyon szeretném :)
  Az avistazra regiztem ,de semmi visszajelzés-be sem lehet lépni :( a sorozatbarát szintén-sajnos csak meghívóval lehet :(
  HELP MEEEE!
  Valamelyikőtök nem tudná feltenni vmelyik másik megosztóra a sorit felirattal esetleg? Imába foglalnám a nevetek :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az avistazt használom én is, az általában meghívóval működik, de néha lehet rá regisztrálni is. Nem sikerült belépni?
   Sajnos nem tudok más megosztót, ahonnan le tudnád tölteni. :(

   Törlés