She's So Lovable

She's So Lovable ~ My Lovely Girl

Műfaj: romantikus, zenés, melodráma
Részek száma: 16
Dátum: 2014
Csatorna: SBS

Ismertető: Lee Hyun Wook egy nagyszerű zeneszerző, édesapja az ANA cég vezetője. Azonban egy tragikus baleset miatt, amelyben szerelme meghal, romba dől az élete, és soha többé nem lesz képes zenélni többé. Mivel a nő halála részben az ő hibájából történt, ezért rettenetesen gyűlöli magát, és annak húgát keresi, hogy segíthessen neki. Úgy hozza a sors, hogy egy véletlen folytán találkoznak is. Yoon Se Na egy fiatal lány, akinek álma, hogy zeneszerző legyen, de ameddig el nem éri azt, folyamatosan dolgozik, és menekül az adóbehajtók elől. Lee Hyun Wook az ANA igazgatója lesz, és azonnal szárnyai alá veszi a lányt, és segít neki mindenben. Természetes, hogy előbb utóbb kialakul köztük egy románc. A sztoriba még bekavar a fiatal énekes, Shi Woo sztorija is, aki szerelmes lesz Yoon Se Na-ba, és itt van még Shin Hae Yoon is, aki már 12 éve érez viszonzatlan szerelmet Hyun Wook iránt.

Vélemény: Aki még nem látta a sorit, az igen, jól olvasta, a srác kajak a volt barátnője húgába lesz szerelmes. ÖÖ... oké. Bár sokakat nem zavart, sajnos én ettől egyáltalán nem tudtam eltekinteni, mert felettébb irritáló volt végig a sorozatban (ezért is szurkoltam Shi Woo-nak). Persze megérdemli csóri pasi a szerelmet meg minden, de kb. a sorozat feléig akárhányszor ránézett Se Na-ra, egyből a volt szerelme jutott eszébe. Ez annyira erőltetett, vagy nem is tudom. Igazából nem is a lányt szerette, hanem annak nővérét, és őrá emlékeztette. Innentől elvesztette értelmét a romantika kettejük között, és hogy a korkülönbségről ne is beszéljek.
Ahogyan Se Na is folyamatosan mondta, szerintem is csak a szomszéd "BÁCSI" volt a srác, aki inkább megdorgálja, mintsem szerelméül fogadja. Szóval tényleg csak egy bácsi volt végig, meg az igazgató. Nem értem, miért nem lehetett akkor már inkább Shi Woo-val összehozni a csajt, vagy akár ezt az egész nővéres sztori ejteni. De sebaj mondom. Az már egy dolog, hogy 7-esről indult a sorozat, de mondom hátha feldobják a sztorival meg a zenékkel esetleg a karakterekkel az ezt az egész beteges cuccot. De nem. A sorozat kb. semmiről nem szólt, végig a zene volt a központban a szerelem mellett, ennek ellenére 1-2 jó számot is csak nyögve-nyelve sikerült kipréselni az egészből.
Egyszóval kaptunk egy jó nagy adag romantikát meg depressziót, meg pár poént is elsütöttek (de azok nem a főszereplők voltak). Az egész amire építeni akarták a sztorit, az az, hogy az emberek izguljanak, mikor tudja meg a lány kibe is szeretett bele. Sajna ez sem sikerült, totál béna lett az egész. Ezért mondom én, hogy hiába vannak nagyon jó színészek egy sorozatban, ha nincs meg a jó alapsztori, akkor veszett ügy az egész. Sajna a karakterek is nagyon rosszak voltak, bár a 2 srác még elment, ők is elég gyenge kötélen táncoltak, semmit nem nyújtottak a nézőknek, csak a nagy depit, a makacsságot, meg a reménytelen szerelmet. Szóval tényleg nagyon nagyon csalódtam, hisz nagyon vártam ezt a sorozatot.
De, hogy ne csak rosszat mondjak, akadt itt 2 dolog ami tetszett. Az egyik Shi Woo és Se Na párosa volt. A depis meg a kis mosolygós remek párosítás volt, aranyosak voltak együtt, tényleg szurkoltam nekik. Na meg ugye itt a kor is remekül passzolt. A másik, ami tetszett még az a kis kutyus volt. Ő volt az egyetlen, aki ténylegesen igazi drámát vitt a sorozatba. Aranyos volt, szívet tépő és édes is. Na meg az a kutyus. Eszméletlen ügyes. Ennyi forgatás végig bírni, ráadásul úgy, hogy egy beteg kutyust játszik? Nagyon aranyos volt, tényleg nagyon szerettem őt. Bár összegezve láthatjátok, hogy az egész sorozat sokkal nagyobbnak lett beállítva, mint amit a valóságban nyújtottak nekünk. Igazán sajnálom.

Zene: Sajna itt is hatalmasat koppantam. Sőt, még annál is nagyobbat. Mondtam fentebb is, hogy volt 1-2 jó szám, de ha már egy ZENÉS sorozatról van szó, akkor nem ártana valami ténylegesen jó számokkal telerakni az egész sorozatot. Az egyedüli ami tényleg nagyon tetszett az az 'Only You' című szám volt.

Szereplők: Mondtam már, hogy sajna a sorozat itt sem jeleskedik, annak ellenére, hogy a színészeket nagyon szeretem. De lássuk csak őket sorban.
Rain - Lee Hyun Wook: Nagyon szeretem ezt a színészt, tényleg, úgy ahogy van, azonban úgy gondolom, hogy a mostani szerepe csúnya foltot hagy a karrierjén. Ez a hol vicces hol depressziós, hol apás, hol kisfiús kombináció nekem nagyon nem jött be, nem értem miért kellett így összekutyulni az egészet. Ráadásul ez a karakter annyira totálisan nem illet Rain-hez. Kicsit olyan, mint amikor egy folyamatosan tanuló gyerek hirtelen leszar mindent. Vagy fordítva. Nem fért össze a kettő sajnos, és ez nagyon idegesítő volt végig. Ráadásul az, hogy kajak a szerelme húgába legyen szerelmes, és folyamatosan őt lássa benne nekem nagyon furcsa volt, bár még lehet nem is lett volna baj, ha a karakterek lettek volna kicsit mások, vagy nem dramatizálták volna el az egészet. Így sajna karakteréről sok jót nem tudok mondani, akármennyire is szeretem Rain-t.
Krystal Jung - Yoon Se Na: Vele sincs bajom, mint színésznővel, de sajnos talán az ő karaktere volt a legrosszabb az egész sorozatban. Persze egy részről érthető is, hisz rettenetesen él, és egyetlen családtagját is elvesztette, de az a depresszió amit a sorozatban nyújtott a nézőknek nagyon nagyon fárasztó volt. Két kezemen meg tudom számolni, hányszor mosolygott az egész sorozatban, és annyi hajam szála nincs, amennyiszer elhangzott egy pesszimista mondat a szájából. Szóval szegény színésznővel jól kitoltak, a lehető legrosszabb karaktert vállalta el. Bár amikor Shi Woo-val volt együtt akkor még talán aranyos volt, meg olyan jó kis párost alkottak együtt. Hyun Wook-kal viszont dúlt a nagy szerelem, ami kb. annyiból állt, hogy nézik egymást. Pont. Meg amúgy az is furcsa volt, hogy a csajnak már az első részben tök bejön a srác. A-a, ez nem jó. Nagyon nem.
L - Shi Woo: Tudtátok, hogy ez a srác ez helyes? Én eddig teljesen abban a tudatban voltam, hogy ő egy tök ronda gyerek. Jól mondják, hogy egy haj teljesen meg tudja változtatni az embert. Eskü nem ismertem rá. Nem értem, a többi sorozatában miért nem lehetett így megcsinálni a haját, hogy látszódjon a homloka. Kiderült, hogy tök szép kölök, ráadásul azon ritka koreaiak egyike közé tartozik, akinek nagyon jól áll a festett szőke. De ennyit a hajáról. Ő volt az egyedüli olyan karakter, aki legalább mosolygott is valamit, meg a sok rossz ellenére pozitívan állt hozzá a világhoz. Aranyos volt, vicces no meg beképzelt is, olyan tipikus karakter, mégis szerettem. A vele leforgatott jelenetek voltak a legjobbak (és ezt most komolyan mondom) nem értem, miért nem lehetett ő a főszereplő vagy valami. Tényleg neki szurkoltam, holott nem volt egy olyan hű meg ha nagy karakter. Mindenesetre én tényleg sajnálom, hogy elrontották ezt a sorozatot, hisz a színészeket nagyon szeretem.

Történet: 5/10
Zene: 6/10
Színészek: 7/10
Karakterek: 5/10

4 megjegyzés:

  1. Hello. Szerintem a zenék nagyon jók voltak.. és a színészek pedig szerintem nagyon jó énekesek. Szamomra az h a volt szerelme tesolyaba lett szerelmes az nem irittaló . Hisz ahogy a kocsib viselkedet a lany h "valjunk el" stb... szerintem a huga viselkedésétől igen eltér..és az h a szerelmi szalak igy voltak nekem nagyon tetszet.

    VálaszTörlés
  2. Huuu,de nagyon nulla volt!Unalmas,alig szól valamiről,kivéve főhősünk patentul beállított sérójáról,és a max megölellek ha már életem szerelme vagy...Az első sorozat ami max 3 pont,persze csak nekem!
    Ágóca

    VálaszTörlés