Wonderful Radio

Wonderful Radio ~ Love On Air

Műfaj: romantikus, dráma, zenés
Játékidő: 120 perc
Premier: 2012. január 05.

Ismertető: Shin Jin régebben nagyon híres volt, amikor még a Purple lánybanda vezetője volt. Azonban a csapat felbomlott, azóta pedig a Wonderful Radio-nál műsorvezető. Ez mind szép és jó, csakhogy nagyon alacsony az értékelése a programnak. A producer meg időközben szülési szabadságra megy, és helyette Lee Jae veszi át a vezetést. A két főszereplő között a hangulat meglehetősen feszült, ki nem állhatják egymást. 

Közben pedig Lee Jae-nek a feladata, hogy a műsor minél magasabb értékelést kapjon, és ebben segít neki Shin Jin, aki kidolgozik egy nagyon szép és szívfacsaró programot. Azonban az egyik alkalommal egy nő jön el, és plagizálással vádolja Shin Jin-t, aki nem bírja türtőztetni magát élő adásban.

Vélemény: A történet aranyos volt, különösen tetszettek a program részei, mert tényleg mind egytől egyig nagyon édes volt. Azonban én ezt a 120 percet kicsit soknak találtam, akadtak olyan részek, amiket ki lehetett volna vágni a filmből, hogy az rövidebb legyen. Szóval igen, voltak benne unalmas, és felesleges részek is. De ha ezen túl tesszük magunkat, akkor összességében tényleg nem egy rossz film, kis romantikával és egy kis csavarral is megtoldták az egész sztorit, hisz végig kérdéses, hogy miért is bomlott fel a Purple lánybanda. 
A romantika az kicsit elhanyagolt volt, hisz a sztori a lány karrierjéről szól, lehet jobban jártak volna, ha abszolút nincs benne szerelem. Az, hogy a film tél környékén játszódik ad egy jó adag meghittséget az egésznek, ami csak javít a helyzeten. Amit sajnáltam még így a végén, hogy a szám, amit Shin Jin énekelt nem volt annyira szép. Mármint a színésznőnek szép hangja van, csak a szám nem volt nagy szám.
Egyszóval nem volt rossz film, aki egy kis könnyed drámára vágyik, az megnézheti ez a történetet.

Szereplők: Külön külön? Külön, külön! :D
Lee Min Jung - Shin Jin: A filmet ő miatta kezdtem el nézni, hisz a Cunning Single Lady óta egyik kedvenc színésznőm. Karaktere aranyos, vicces és lobbanékony volt, na meg volt benne egy kis adag beképzeltség is, de ez kellett az egészhez. Sajnos a film nem nagyon a karakterekre ment ki itt sem, így sok más mindent nem is tudhattunk meg róla. A hangsúly a karrierjén és a Wonderful Radio-n volt.

Lee Jung Jin - Lee Jae: Mogorva pasi, aki tudja, hogy abban amit csinál, ő a főnök, és ő tudja a legjobban. A két karakter személyisége csiszolta egymást, a feszültség az még igazából a legvégén is érződött közöttük, hisz egy ilyen páros az romba dönti egymás életét. A színésszel még nem találkoztam, sok minden nem tudok róla mondani.
Lee Kwang Soo - avagy az őrült rajongó. Egy álma válhatott valóra, amikor a kedvenc énekesnője menedzsere lett. a karakter aranyos volt, életvidám, és tényleg aggódott állandóan Shin Jin-ért. Az elején azt hittem, hogy ő szerelmes a lányba, és ő lesz az a bizonyos második, de ez szerencsére nem így történt. A színésszel már sokszor találkoztam kisebb nagyobb szerepekben, nos bírom őt. Jó kis színész.

Történet: 6/10
Színészek: 7/10 
Karakterek: 7/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése