V.I.P.

V.I.P.

Műfaj: akció, krimi, thriller
Játékidő: 128 perc
Premier: 2017. augusztus 23.

Ismertető: Történetünk főhőse, a fiatal, jóképű és rendkívül gazdag Kim Gwang Il, aki miután megérkezik Koreába hamar fiatal lányokat brutálisan meggyilkoló gyanúsítottává válik A csak a munkájának élő Chae Yi Do nyomozó ebben totálisan meg van győződve és elhatározza, ha törik ha szakad, de rács mögé juttatja Gwang Il-t. Azonban a fiú magas státusza és az őt védő fejesek miatt nem tudja sehogysem elkapni, akárhányszor a markában lenne, valaki, aki felette áll, mindig kimenti különböző kifogásokkal. Így világossá válik a nyomozó számára, hogy először a fiú köré épített védelmi falat kell szétrombolnia ahhoz, hogy elkaphassa őt. S így kezdezét veszi a hajsza, ahol az elvetemült nyomozó mindent megtesz, hogy elkaphassa a gyilkost, azonban az nem adja magát túl könnyedén.

Vélemény: Tudjátok jól, hogy mennyit bírok beszélni a koreai filmekről és sorozatokról, sokszor törölnöm is kell a bejegyzésekből annyira jár a szám, de kedveseim, ez egy nagyon rövidke bejegyzés lesz. Igazából egy sorral el tudnám mondani nektek a véleményem: kutya legyek, ha ebből a filmből bármit értettem is. Az ismertetőt is nagyon nehezen tudtam összekaparni, pedig én imádom a thrillereket, azok a kedvenceim. Ez a film nekem valahogy mégsem jött be. Nagyon, nagyon elvont volt, ugráltak a jelenetek között, a nevekkel folyamatosan dobálóztak, sokszor azt sem tudtam kiről meg miről van szó, annyira káosz volt. Nagyon sajnálom, hogy így érzek ezzel a filmmel kapcsolatban, mert amúgy nagyon kíváncsi voltam rá, dehát ez most nem jött össze. Jong Suk-ot viszont jó volt látni gonosz szerepben, szerintem illett hozzá, akár sorozatokban is megnézném egy-egy gyilkos szerepében, hisz a változatosság a koreai színészek közül rá fér rá a legjobban.

Történet: 2/10
Színészek: 7/10
Karakterek: 7/10

6 megjegyzés:

 1. Botrányosan rossz film volt. Értelmetlenül sok durvaság, vér...

  VálaszTörlés
 2. Nagyon bírom Jong Suk-ot, fura volt látni pszichopata szerepben,de jó volt. Maga a film alap története jó lett volna,csak elég gyengére sikerült.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen. Talán a jövőben láthatjuk majd hasonló szerepben de egy sokkal jobb filmben. :)

   Törlés
 3. én értettem :D és szerintem nagyon jó volt a történet..Jong Suk nagyon jó volt rossz fiúként is :D szerintem a probléma az volt hogy egy ilyen történetnek édes kevés a 2 órás játékidő :/

  VálaszTörlés