You're My Pet

You're My Pet

Műfaj: romantikus
Játékidő: 110 perc
Premier: 2011. október 10.

Ismertető: Adott egy gazdag karrierista nő, Eun Yi, aki még mindig szingli. Öccse egyik nap hazaállít egyik barátjával és megkéri nővérét, hogy had lakjon nála. Eun Yi természetesen ebbe nem megy bele, de In Ho nagy nehezen ráveszi a kutya-gazda kapcsolatra, s Momoként fog tovább élni a lakásában, teljesen megfosztva jogaitól, hiszen egy kutyának nincsenek emberi jogai. A gondok csak ott kezdődnek, amikor Eun Yi első szerelme megjelenik, és szeretné megkérni a kezét. Szembe kell néznie azzal a ténnyel, hogy bizony nagyon megkedvelte a fiatal és tehetséges 'kutyust'.

Vélemény: A Kimi Wa Petto koreai film változata. A történet megkapó és aranyos, egyszer mindenképp megéri ezt is megnézni. Egyetlen dolog volt kicsi zavaró az egész sztoriban, az pedig a vége. Nekem túl zsúfolt lett az az utolsó 10 perc, túl gyorsan történtek az események. A másik dolog, amit még megemlítenék, hogy a végén a szerep sem volt túl nagy szám, annak ellenére, hogy mennyire 'hihetetlen' jó táncosak meg kedvenc táncosnak lett beállítva a pasi. Viszont aranyosra sikerült az esküvős videó, szóval nincs nagy baj. A japánhoz hasonlítva, a poén több volt, sokkal, mint a Kimi wa Pettoban.
A kádban vetkőzős jelenet pedig mindent vitt. Meg amikor megroppant a csajszi dereka.
Ebben talán kicsivel több romantikus jelenet volt, mint a japcsiban, s több 'perverz' is. Ami idegesítő volt, az az, hogy Eun Yi gyerekkori szerelme állandóan letámadta volna. Akárhányszor együtt voltak mindig próbált volna csórikám nyomulni, ami elég hülyén jött ki. Na de ez tényleg egy tök aranyos film lett, szóval az 1-2 bakit félretéve egy nagyszerű délutáni időtöltés. A végén a kisfilm pedig különösen tetszett. Ajánlom mindenkinek aki szereti Geun Suk-ot, na meg egy kis kikapcsolódásra vágyik, de azért hatalmas sztorira nem kell számítani.

Szereplők: Lássuk csak történetünk két főhősét külön külön.
Jang Geun Suk - Kang In Ho: Már sokszor volt szerencsém. Itt is megjegyeznék elsőként 2 dolgot. 1- ez a pasi totál buzis xD, és 2 - természetesen itt sincs normális haja. De ennek ellenére bírom őt, és a kutya szerep is remekül illett hozzá. Ami viszont jobb volt itt, mint a japánban, az az, hogy annak ellenére, hogy a pasi önbecsülése valahol a bili alján van mégis volt Geun Suk-nak egy férfias kiállása, amit Matsumoto Jun-nál egy picit hiányoltam. Egyszóval tökéletes alakítás volt, s bár a karakterért nem voltam oda meg vissza, mindenképp érdemes megnézni őt ilyen helyzetben is.
Kim Ha Neul-lal először találkoztam. Karaktere viszont nem tetszett annyira, a Kimi wa Pettoban szereplő színésznő szerintem jobbat alakított. Nekem túl merev volt, és azt a jelenetet ráadásul, ahol a pasija faképnél hagyja totál nem értettem. Mármint a viselkedését. De ezen már nem lehet változtatni.

Történet: 6/10
Színészek: 6/10 
Karakterek: 6/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése