Marriage Blue

Marriage Blue

Műfaj: romantikus, vígjáték, esküvői
Játékidő: 118 perc
Premier: 2013. november 21.

Ismertető: A történet 8 plusz 1 emberke közül forog (4 pár) és az esküvő előtti hetüket mutatja be. Mindegyik párnál elég komoly problémák kerülnek felszínre a lagzi előtt, s ez szép lassan tönkreteszi az esküvőjüket. Vajon sikerül-e mindent stabilba hozniuk a nagy napig? A dolgokat még érdekesebbé teszi, hogy ezek az emberkék sors szerűen ismerik egymást (nem mindenki mindenkit, hanem ilyen pókháló szerűen, ami viccessé és aranyossá teszi az egész sztorit). A párok leírásáról majd a szereplők címszó alatt (ott majd el tudjátok olvasni köztük az alapvető problémákat).

Vélemény:  Hogy őszinte legyek, az eleje kicsit furi volt a filmnek. Túl sok szereplőt zúdítottak ránk egyszerre, sok túl sok volt a kapcsolat is közöttük, kellett egy fél óra míg rendeződött, hogy ki kicsoda, és ez abból a szempontból volt rossz, hogy inkább arra figyeltem, hogy ki kivel van, ki kicsodája kinek, mintsem a sztorira. De kb. ennyi rossz volt az egészben. Ha ezen túl van az ember, akkor egy irtó aranyos és vicces történet tárul elénk, ami 4 nagyon vicces pár esküvő előtti hetét mutatja be. Az összes párt nagyon szerettem. Érdekes volt végignézni, hogy hogyan oldják meg a problémákat, hogy miket képesek feláldozni a szerettükért, vagy éppen hogyan mondanak végső búcsút egymásnak. Tényleg ajánlom mindenkinek, aki egy aranyos, vicces és nem utolsó sorban kikapcsoló sztorira vágyik.

Szereplők: Na akkor lássuk csak a 4 párt külön-külön.
Kim Kang Woo - Kim Hyo Jin (Tae Kyu - Joo Young): Tae Kyu edző, Joo Young pedig urológus. Nagyon boldogak az esküvő előtt, készülődnek ezerrel. Az alapvető probléma ott merül fel, hogy Joo Young nem akar gyermeket szülni, annak ellenére, hogy vőlegénye már nagyon vágyik egy kisbabára. Ez még nem is lenne baj, azonban a pasi megtudja, hogy szerelme már egyszer elvált, s mindezt titkolta előle, így nem akarja már az esküvőt. Ezután egyik fut a másik után, mikor éppen Joo Young akar válni akkor Tae Kyu ragaszkodik hozzá foggal körömmel, mikor Tae Kyu akar várni akkor Joo Young tesz meg mindent a békülésért. Nagyon szerettem őket, eszméletlen viccesek voltak (talán a legviccesebb) és nagyon aranyos volt ez az oda-vissza dolog.
Taecyeon - Lee Yeon Hee + Ju Ji Hoon (Won Cheol - So Mi + Kyung Soo): Won Cheol séf, So Mi pedig körömfestéssel foglalkozik. Immár 7 éve házasok, s ilyen közös megegyezés alapján eldöntik, hogy összeházasodnak, azonban So Mi úgy érzi, valami hiányzik az életéből, mivel kapcsolatuk eléggé unalmas lett. Egy szenvedélyes szerelemre vágyik. Az esküvő előtt egy héttel elutazik Jeju szigetére egy körömfestés versenyre, ahol a csoport idegenvezetője lesz egy szeleburdi vicces fickó, akit kezdetben ki nem állhat, s akiről kiderül, hogy a kedvenc mangájának a szerkesztője. Őket is szerettem, bár nem Won Cheolt és So Mit, hanem So Mit és Kyung Soot. Aranyosak voltak együtt, viccesek, s bár az elején picit haragudtam a csajra, de később már nem is érdekelt.
Ma Dong Seok - Guzal Tursunova (Gun Ho - Vika): Gun Ho egy virág üzletet vezet, és épp nősülni készül: a gyönyörű Vikát szeretné feleségének tudni, aki Üzbegisztánból való. Az esküvő előtt azonban Gun Ho impotenciával küzd, s mint kiderül, pszichológiai alapon, hisz folyamatos stressz alatt van, és töri magát amiatt, hogy Vika sokkal szebb és fiatalabb, mint ő. A probléma viszont az, hogy Gun Ho egy félreértés miatt azt hiszi, szerelme csak az állampolgársági miatt akar hozzá jönni, ráadásul úgy gondolja, hogy Vika megcsalja egy sokkal fiatalabb sráccal. Szerintem mondanom sem kell, hogy ők voltak a kedvenceim. A Dong Seok-ot imádom, a színésznő is nagyon jó volt, ráadásul ez a külföldi dolog érdekessé tette az ő sztorijukat. Nekik szurkoltam a legjobban.
Lee Hee Joon - Koh Joon Hee (Dae Bok - Yi Ra): Dae Bok egy urológia klinikán dolgozik, szerelme egy picit kétszínű lány: pap édesapja azt hiszi az ő lánya a legártatlanabb a világon, közben van egy másik élete, ahol bulizgat meg pasizik. Egyszer csak kiderül, hogy Yi Ra terhes, így minél gyorsabban meg kell ejteni a házasságot, mielőtt még az apja gyanítana valamit. Azonban görcsösen ellen is áll, hisz úgy érzi, nem fognak jól kijönni a jövőben, ha már most ennyit veszekednek. De még az ennél is nagyobb probléma a szülők miatt kerül felszínre, hisz Yi Ra apja azt akarja, hogy veje térjen meg, Dae Bok anyja pedig azt akarja, hogy a nő hozzá igazodjon. Én azt mondom, az összes pár közül ők küzdenek a legnagyobb problémával, s talán ők is voltak a "legszebbek", ahogyan sorra leverik ezeket.

Történet: 7/10
Szereplők: 7/10
Színészek: 7/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése