On The Way To The Airport

On The Way To The Airport

Műfaj: romantikus, melodráma
Részek száma: 16
Dátum: 2016

Csatorna: KBS2

Ismertető: Choi Soo A légiutas-kísérőként dolgozik, férje egy, a nők körében igazán közkedvelt férfi, Park Jin Suk, aki nem mellesleg pilóta. Soo A alapjáraton meg van elégedve életével, holott kapcsolata a férjével korántsem olyan, mint amilyen volt, ő maga csak dolgozik a munkájában, otthon, és betölti az anya szerepet. Gyermekük folyton más iskolába jár, ezúttal egy olyan helyre kerül (külföldön), ahol egy nagyon jó barátra lel: Annyre. A lány édesapja, Seo Do Woo egy ízig-vérig becsületes, rendes és kedves férfi. Choi Soo A és Seo Do Woo természetesen megismerkednek (még ha csak telefonon is). Azonban egy az élet szomorú fordulata hatására ők ketten elkezdenek egyre közelebb kerülni egymáshoz. De ami a legfontosabb - egymás támaszai lesznek mindenben.

Vélemény: Nagyon vártam már a sorozatot, ugyanis Sang Yoon nekem nagy kedvencem, bár kicsikét bántam, hogy ismét egy tőle idősebb színésznővel rakták össze, de ezen nem tudtam segíteni. Kíváncsian vártam a történetet. Ha röviden kéne összefoglalnom, azt mondanám, hogy egy nagyon erősen családcentrikus dráma, telis tele elgondolkodtató és meglepő dolgokkal, és ami nagyon ad a jelenetekre.
Ezek a szép és jó dolgok mellett azonban volt egy oldal, ami kicsit unalmas volt. Na de kezdjük csak az elejétől. Kapunk két szülőt akiknek feleségük és gyerekük van, a sors azonban összehozza őket. Tetszett nekem ez a titkos kis dolog köztük, főleg, hogy tényleg olyan ártatlanak voltak. Nagyon szépen felvezették a kapcsolatukat, volt idejük egymásba szeretni, tényleg rengeteget beszélgettek.
Igazán megismerték egymást. Ez azonban a végére már kicsit sok volt, én jobban szerettem volna valami, nem is tudom mit. Hogy kicsit jobban összejöjjenek, amikor tényleg átbeszélgették a fél sorozatot. Vártam a pillanatot, mikor úgy beüt a szikra, de sajnos ez nem történt meg, ami nem túl valósághű, hisz mégis 2, a harmincas éveikben járó felnőttekről beszélünk. De nem volt az olyan szörnyűséges.
Második: a sztori. Érdekes és drámai történetet kapunk, mindegyik kis karakternek megvan a maga története. Tetszett, ahogyan a maga kis ütemében ment a sorozat, és az is, hogy mindegyik karakter más és más volt. Itt azonban megint azt tudom mondani, hogy a végére nekem kicsit kevés volt, vártam, hogy valamivel még megtoldják majd a sztorit. Annyira nagyon hiányzott belőle valami.
Valami, ami miatt nagyon megszerettem volna a sorozatot, hisz egy nagyon jó alapsztoriról van szó, remek színészekkel és szebbnél szebb jelenetekkel. A főhősnő karakterével sem voltam 100%-ban megelégedve, ellentétben főhősünkkel, aki viszont nagyon ott volt a sorozatban, no de erről majd még lentebb. Ahogy már említettem (no de azért mégegyszer), nagyon nagyon szépek voltak a jelenetek.
Összességében tehát, szerintem mindenképp érdemes megnézni a sorozatot azoknak, akik egyrészt szeretik a színészstábot, másrészt a megszokottól kicsit eltérő, elvontabb sorozatot akarnak látni családi drámákkal, 1-2 lappangó titokkal, gyönyörű jelenetekkel és fülbemászó dalokkal. Nem lett a kedvenc sorozatom, de mindenesetre én élvezettel kísértem végig mind a 16 részt.

Zene: Nem is ragozom a szót (itt is), egyszerűen csak ideírom a kedvenceimet belőle: LeeSa 'But Still Can I?', The Ray 'Knots', Han Hee Jun 'Uselessly'.

Szereplők: No és akkor lássuk csak történetünk főhőseit sorjában.
Kim Ha Neul - Choi Soo A: Egy kiegyensúlyozottnak és boldog családban élő nőnek tűnik, holott képtelen elszakadni férjétől még akkor is, ha az semmi figyelmet nem fordít sem rá, sem közös gyerekükre. Először nagyon kedveltem őt, hogy próbálja mindig a legjobbat kihozni a helyzetből, hogy próbál mások előtt nem meginogni, és azért is, mert szegény annyira vágyott már arra, hogy valaki tényleg szeresse őt. Sajnáltam is, amiért elviselte férjét és anyósát, bár nem értettem, hogy eddig miért is nem váltak el. Aztán amikor a sorozat vége felé a kislánya elment külföldre, ő ott sírt és majd szétszakadt döntésképtelenségében - menjen a lányával vagy maradjon szerelmével. Dehát a lánya mégis csak a lánya... ezen agyalt, közben az egész sori kb. arról szólt, hogy a lánya szinte külföldön nevelkedett, folyamatosan elküldték. Akkor nem zavarta, akkor nem gondolt arra, hogy neki is mennie kéne, de a sori végén igen? Na okés... Mindenesetre az idei szörnyű női karakterekhez képest nem volt ő rossz.
Lee Sang Yoon - Seo Do Woo: Egy hihetetlen kedves és rendes férfi, aki mindent megtesz azért, hogy másoknak segítsen. Vicces, mert nagyon szerettem őt, legfőképp tényleg azért, mert nem volt benne rosszindulat, aztán a végére már kicsit túl rendes volt, szerintem ilyen nyugodt, kiegyensúlyozott és jólelkű ember nem létezik. Vártam, hogy mikor fakad végre ki egy kicsit, de valahogy végig megmaradt olyannak, mint végig, ez pedig picikét illúzióromboló volt. Ettől független persze tényleg egy remek ember volt (mint karakter), csodáltam hitét és akaraterejét. Sang Yoon nekem nagy kedvencem már egy ideje, azért remélem, hogy mostmár egy fiatalabb színésznővel is kap végre szerepet, de persze az idősebbekkel sincs baj, hisz remekül kezelték a helyzetet. Csak sok-sok remek, izgis sorozatot kívánok neki a jövőben, természetesen főszereplőként.
Shin Sung Rok - Park Jin Suk: A nők nagy kedvence, akinek már egy kislánya és felesége is van (Choi Soo A személyében), de nem sok figyelmet szentel rájuk. Őszintén ő végig olyan volt, mint aki egyszerűen nem arra termett, hogy családja legyen, de tényleg nem. Nem értettem, hogy egyáltalán miért házasodott meg, azt sem, hogy akkor ha már annyira elege volt belőlük, miért nem vállt el, sőt, mikor a nő felhozta miért lett dühös és vetette el az ötletet. Olyan érdekes volt ő is, meg minden ami körülötte zajlott. A végén nála (legalább nála) lehetett végre látni egy kis dühkitörést, ami teljesen érthető volt, amilyen feszült lett végére a szálak gabalyodása. Shin Sung Rok-nak nagyon örültem, természetesen ő is egy ok volt arra, hogy belekezdjek a sorozatba. Elég sokáig inaktív volt, reméljük, hogy a jövőben majd egyre több és több sorozatban fog szerepelni.

Történet: 7/10
Zene: 7/10
Színészek: 8/10
Karakterek: 8/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése