Twenty Years Old

Twenty Years Old

Műfaj: romantikus
Részek száma: 4 (ezek 20 - 25 percesek)
Dátum: 2014
Csatorna: tvN

Ismertető:  A történet kicsit zavaros és összetett, ezért most próbálom összeszedni normálisan, lehetőleg a legspoilermentesebben. Adott egy lány, Kim Hye Rim aki lassan 20 éves, és oda meg vissza van egy srácért. Eljön az este, s mint haverok páran összeülnek szórakozni, s köztük ott van a nagy Ő is. Rendben mennek a dolgok, csakhogy a srác rendesen pofára ejti szegény Hye Rim-et, így ő 3 napig ki sem mozdul otthonról. 3 nap elteltével legjobb barátnője jóvoltából összefutnak a BEAST nevű bandával, s annak énekesével Lee Ki-vel. Hye Rim nem most találkozott vele először, mivel együtt jártak középiskolába, s elválaszthatatlanok voltak. S 4 év után újra találkoznak, rendbe hozzák amit akkor elrontottak, s randizni kezdenek, a nagyvilág előtt titokban. És természetesen felmerülnek az alapvető problémák.

Vélemény: Megszokott, tipikus. A kameraállások ráadásul borzalmasak voltak, talán ezzel akarták egyedivé tenni az egészet, de nekem valahogy fordítva jött le a dolog. Mindezek ellenére aranyos volt, nembánom azt a 80 percet amit rászántam. Érdekes volt, vicces és nagyon cuki. Viszont ha nem várom meg a legvégén, míg befejezi a már megtörtént eseményekről készített képek legördülését, tuti nagyon lehúzom a sorozatot. Úgyanis a legvégére (szerencsére) becsempészték azt a részt, amikor a nagyvilág végre megismeri Lee Ki barátnőjét. Ezt vártam egész végig, hogy mikor szedi már össze magát a pasi. Erre azért nagyobb hangsúlyt fektettem volna. A Hye Rim-nek szánt dala pedig nagyon szép volt, végig vigyorogtam az egészet.

Történet: 5/10 
Színészek: 6/10
Karakterek: 6/10
 

6 megjegyzés:

  1. Én is miatta néztem, imádom szívem egyik csücske egy kicsike Isten számomra. Nekem a beszédhangja olyan ultraédes, imádom.
    Valójában szerepelt csomó mindenben, jó kettő jut eszembe: My Princess, szakács gyerek volt vagy mi a szösz és volt egy egy részes sorozata: Még mindig él a barátom, vagy valami hasonló, rákos beteget játszik. Egyértelmű, hogy jó a színészi vénája. :)

    És igazából ez a négy részes sorozat azért jó, mert valóságos. Ha a valóságban lebukna, ugyanekkora zűrzavar lenne és megkockáztatom, hogy elmenne a helyszínről. Nagyon durva, ami az idolokkal kapcsolatban történik meg a rajongóikkal. Baekhyun (exo) is bocsánatot kért, amiért MEGBÁNTOTTA a rajongóit. Mert ő szerelmes. Eldobom az eszem, bocsánatot kérni, amiért szerelmes... na de mindegy. :D

    VálaszTörlés
  2. Csatlakozom F.Boglárkához, régen láttam ilyen tündéri sorozatot, és a hosszúsága is megfelelő volt, nem nyujtották mint a rétestésztát.

    VálaszTörlés