Two Cops

Two Cops

Műfaj: akció, fantasztikus, vígjáték, romantikus
Részek száma: 32 (egy rész fél órás)
Dátum: 2017 - 2018
Csatorna: MBC

Ismertető: Történetünk főhőse Cha Dong Tak nyomozó, akinek egy rajtaütés során megölik a társát, ezért elhatározza, hogy mindenáron elkapja a gyilkost. Nyomozása során a csaló Gong Soo Chang-hoz bukkan ki, akit azonnal el is kap, de a srác esküdözik, hogy nem ő a tettes, miközben kettejüket baleset éri. A csaló Soo Chang kómába esik, a lelke azonban láthatóvá válik Dong Tak nyomozó számára. Arról nem is beszélve, hogy Soo Chang meg tudja szállni a nyomozó testét. Dong Tak először irtózik az egésztől, de rájön, hogy egymás segítségére lehetnek, hogy elkapják a gyilkost és a tettest, aki miatt baleset érte őket, és hogy Soo Chang felébredjen.

Vélemény: Sokat gondolkodtam rajta, hogy meg akarom-e nézni ezt a sorozatot, mert annyira nem kedvelem a színészeket, a sztori sem fogott meg annyira. De végül úgy döntöttem, hogy mégiscsak megnézem. A történet izgalmasan indít és egyből belecsöppenünk a dolgok közepébe. Kapunk egy főhőst, aki bár csendes, nagyon nagy szíve van, s megesküszik, hogy megkeresi azt, aki megölte a társát. Ezzel szemben másik főhősünk bohókás és folyton viccel.
A két srác karaktere nagyon szépen elütött egymástól, és valahogy mégis olyan jók voltak együtt. Őszintén, én úgy gondolom, hogy ez a sori sokkal jobb lett volna, ha csak a két srácról szól. Az, hogy a romantikát is belevitték egyáltalán nem tett jót a történetnek. Egyrészt a két srác akkora nagy fazon volt együtt, hogy a csaj jelenléte rontotta a hangulatot. Másrészt meg mivel mindkét srác beleszeretett, ezért ott volt az a kis nézeteltérés kettejük között.
Én tényeg imádom a romantikus sorikat, ti is tudjátok, de ezúttal tényleg sokkal jobb lett volna ezen műfaj nélkül. És ugye arról nem is beszélve, hogy a sorozat elején igazából Soo Chan lelke volt főhősünkben, így hiába próbálták ott tisztázni a dolgokat, hogy a csaj a rendőrbe szerelmes, azért az tény, hogy Soo Chan volt az aki miatt a főhősnő felfigyelt a pasira. És arról meg méginkább ne is beszélve, hogy Soo Chan annyira aranyos volt, hogy megszakadt érte a szívünk konkrétan.
Szóval nem, ennek nem kellett volna romantika. Na de hagyjuk is ezt a témát, ezen sajna már nem változtathatunk. Maga a sztori izgalmas, pörgős, egy igazi akciódús kis sori, amit 16 részen keresztül szépen levezetnek, nem volt benne felesleges húzás, a legvégéig érdekes maradt, habár nagy fordulatok nem voltak benne. Nem volt olyan hú de nagy szám és nem lett kedvencem sem, de szerintem hétvégére egyszer nézős sorinak, amikor valami ilyesmire vágyunk több, mint elég.
Mást nem is nagyon tudnék nektek elmondani róla. Aranyos volt, vicces (tényleg sokszor nevettem el magam rajta, főleg a két dilinyósnak hála), akciódús és kicsit megható is. Aki szereti a színészeket és egy hétvégi kis kikapcsolós sorozatra vágyik, szerintem adjon neki egy esélyt. A két dilis srác pedig hab a tortán, nagyon viccesek voltak együtt, nagyon szívesen megnézném őket együtt egy soriban újra, ahol tényleg ők ketten a főszereplők, és nincs benne semmi romantika.

Zene: Aranyosak voltak a zenék, bár nagy kedvencem nem lett, de két szám is telón maradt: U Sung Eun 'Fall In Love' és Saltnpaper 'You Make Me' című száma.

Szereplők: Na és akkor lássuk csak főhőseinket a megszokott módon: külön-külön.
Cho Jung Seok - Cha Dong Tak: Csendes férfi, aki mindent megtesz azért, hogy megtalálja társa gyilkosát és leszámoljon vele. Dong Tak karaktere szinte mindenben eltért Soo Chang karakterétől, de valahogy mégis jól megtalálták a közös hangot. Hogy őszinte legyek, nekem Soo Chang karaktere kicsikét szerethetőbb volt. Talán azért, mert tudtam, hogy végül nem őt fogja a főhősnő választani, vagy nem is tudom. Persze őt is szerettem, de annyira nem tudott a szívemhez nőni, amit sajnálok. Jung Seok nekem sosem volt olyan nagy kedvencem, valamiért sosem tudtam őt nagyon megszeretni. Viszont az tény, hogy most remekül játszott. Mikor Soo Chang lelke benne volt, hát az valami fenomenális volt. Remélem a jövőben sok soriban fog játszani és szép lassan ő is a szívemhez nő majd, mert tudom, hogy mennyien szeretitek őt nagyon. 
Hyeri - Song Ji An: Nagyon bátor lány, aki riporterként mindent megtesz, hogy elsőkézből kapjon információkat. Ji An karaktere alapjáraton nem volt rossz, de mivel nagyon nem tetszett a romantika a sorozatban, ezért lassan, de ellenszenvessé vált számomra, plusz sajnos Hyeri színészkedését sem szeretem (tudom, hogy sokan szeretitek őt, biztosan nagyon aranyos lány, de színészkedni nem tud), annyira túljátssza mindig a szerepeit, hogy kizökkent a sorozat világából. De még mindig jobb, mintha egy hisztis és magatehetetlen főhősnőt kaptunk volna. Sajnálom, hogy ezt éreztem végül a karakterével kapcsolatban, mert a sztori tényleg nagyon jó volt. Végül, ha belegondolok, a romantika volt az, ami egyszernézős sorozattá tette az egészet számomra. Hyerivel biztosan összefutok majd még a jövőben, remélem fog kicsikét fejlődni a színészkedésben, mert ráfér nagyon, főleg arcjátékban.
Kim Sun Ho - Gong Soo Chan: Borzasztó nagy fazon pasi, aki mindenből kidumálja magát, aki mindenkivel jól kijön, és aki nagyon, de nagyon vicces. Sajnáltam, hogy nem ő volt a főszereplő, mert sokkal jobban kedveltem őt, mint Dong Tak-ot. Aranyos volt, baromi vicces, de mégis tudott komolyan viselkedni. Tény, hogy néha kicsit idegesítő is volt, de ez hozzátartozott a bájához. Sun Ho nagyon jól hozta a karakterét, nagyon megkedveltem őt itt is, remélem, hogy lassan lesz főszerepe is. Azért az sajnálom, hogy nem szerepelt olyan nagyon sokat, hisz mikor a lelke a nyomozó testében volt, akkor ugye Jung Seok volt az, aki a karaktert alakította. Ahogy már ezerszer említettem, nagyon jó volt együtt a két pasi, azokat a részeket imádtam a legjobban, mikor együtt szerepeltek. Reméleeeem a jövőben tényleg lesz közös sorijuk vagy filmjük.

Történet: 7/10
Zene: 7/10
Színészek: 7/10
Karakterek: 7/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése