Steal My Heart

Steal My Heart ~ Catch Me

Műfaj: romantikus, vígjáték, akció
Játékidő: 115 perc
Premier: 2013. december 18.

Ismertető: Főhőseink sztorija 10 évvel ezelőtt kezdődött el, amikor Jin Sook  segítséget kér egy ismeretlen fiútól a buszon, Lee Ho Tae-től. Kapcsolatuk ezután virágozni kezd, azonban egyik nap a lány faképnél hagyja a fiút. Immár 10 év telt el, Lee Ho Tae rendőrként dolgozik, s épp egy sorozatgyilkos esetet próbál megoldani. Minden remekül megy, amikor a helyszínen feltűnik hirtelen egy kocsi, aki elüti a gyanúsítottat, s bár cserbenhagyásos gázolás, mégiscsak az övé az érdem. A rendszám alapján Lee Ho Tae elmegy a nő lakására, s meglepődve látja, hogy régi szerelme az, Jin Sook. A fiú nem akaródzik bevinni a nőt a börtönbe, így egyre tovább halogatja a dolgot. Azonban egy dologra nem számított: Jin Sook profi tolvaj, és nem egy ereklye ellopása fűződik a nevéhez, ráadásul azzal, hogy rejtegeti, a bűntársává válik. És akkor jön a kérdés: vajon a karrierjét vagy a nőt választja?

Vélemény: 2 szó - SOROZATOT VELÜK!! MOST!! Imádtam őket, komolyan, Joo Won megtalálta azt a nőt, aki tökéletesen illik hozzá, remekül mutattak együtt. Na de, miért is kezdtem el megnézni? A borítókép miatt - persze tudom, ne ítélj a borító alapján, de én szeretem, ha szép, megkapó borítója van akár egy könyvnek akár egy filmnek. Az, hogy a két színészt nagyon szeretem még rátett egy lapáttal, bár így is halogattam a megnézését. Azonban ma este kiírták az egyik facebook csopiba, hogy készült hozzá felirat (nagyon köszönöm), így gondoltam egye-fene, nézzük meg. Mondanom sem kell, hogy nem bántam meg.
Amit először is meg kell említeni a filmről, hogy nem nagy wasistdas az egész. Egyszerű, nem bonyolítják túl, érthető, könnyed. Az, ahogyan előadták az sem volt valami különleges. Ennek ellenére így esti filmként én hihetetlenül élveztem, az a 115 perc olyan gyorsan eltelt, hogy észbe sem kaptam. Talán pont azért is volt jó, mert tényleg nem volt túlbonyolítva, meg volt spékelve egy két titokkal, de összességében egy szép és vicces love story-t kaptunk, aminek én nagyon, nagyon örültem, hisz ritkán lehet olyan romantikus sztorit megnézni, amit ne fűznének össze valami drámával. Szerencsére itt nem ez történt. 
Bár nem volt benne semmi újdonság, egyedisége a filmnek, hogy mindig akkor jönnek a humoros jelenetek, amikor az ember nem számít rá. És ezt most komolyan mondom. A kedvencem a szerelmi vallomás volt a legvégén... tejóég, annyit nevettem, hogy muszáj volt megállítanom a filmet, különben lemaradtam volna a folytatásról. Szóval a humor az nagyszerű volt, egyenletesen be-be raktak valami jó kis vicces jelenetet, ami feldobta a sztorit, és még élvezetesebbé tette annak nézését.
És még egyszer, had dicsérjem már a két színészt együtt, mert remek párost alkottak, nem is értem, hogy ezek után hogy nem rakták össze őket valami jó kis sorozatra, felőlem lehet az nagyon durva dráma is, csak legyen! Erőssége még a filmnek, hogy szép, egyenletesen van felépítve, egyszer kétszer visszaugranak az időbe, de amúgy különösebb fejfájást nem okoz - egyszerűen csak élvezni kellett és kész. Tetszett, hogy a történet fokozatosan haladt előre, nem kellett ismertetőt olvasnom hozzá, hogy megértsem, miről szól (már fordult elő ilyesmi).
Szépen volt bevezetés, bonyodalom és tetőpont is, szóval nem is tudok semmi rosszat mondani a filmre. Szóval még így utolsó sorban is a véleményemnél elmondanám, hogy ajánlom a filmet mindenkinek, aki egy kis kikapcsolódásra vágyik, szeretne nevetni, és szeretne látni egy kis romantikus sztorit is. Hisz még egyszer elmondom, nem kell sok mindent várni a filmtől, de én azt mondom, hogy tökéletes és kész, én semmit nem változtatnék rajta (najóó talán egy sorit nem bántam volna belőle).

Szereplők: Sok szereplő nem tűnt fel, vagy ha mégis, nem sok időre, a történet tényleg a két főhős körül forgott, és akkor lássuk csak őket.
Joo Won - Lee Ho Tae: Fiatalabbként kis félnótás kölök, akit az évek kész férfivá változtattak. Még mindig nem tudja elfeledni rég szerelmét, ezért rendőrnek tanult, hisz tudta, hogy a lány mennyire rajong értük. Karaktere alapból imádnivaló volt, Joo Won pedig rátett még egy lapáttal, így kész főnyeremény - tipikusan csak a sorozatokban létező karakter. Aranyos volt, vicces, romantikus, kedves, védelmező, férfias, de ugyanakkor kisfiús is - főnyeremény. Egyetlen bakit találtam az egészben... az, hogy negyvenes cipőt hord, az teljességgel lehetetlen xD. Csak nézzétek meg a képen, tuti 42 felett van...no de mindegy. Joo Won sorozatról sorozatra lenyűgöz engem, már várom a nyarat, hogy végre megnézhessem a Bridal Mask című sorozatát is. Remekül hozta a karaktert, olyan volt, mintha rá szabták volna, szóval legközelebb mindenképp akcióhős szerepben kell őt látnunk.
Kim A Joon - Yoon Jin Sook: Csendes, de ugyanakkor ravasz nő, aki tudja, hogyan élje túl ebben a világban egyedül. A színésznővel már találkoztam a My PS Partner című filmben, ahol azt hittem, hogy Ji Sung a tökéletes hapsi hozzá, de kiderült, hogy mégsem. A két színész között még kis kémia is volt (no ez aztán ritka). A színésznő sok újat nem mutatott igazából, de én nagyon kedvelem, mert a szereplése olyan kis egyszerűen felemelővé teszi a filmet. Ráadásul szép színésznő, így nem kellett a fejem fognom a film elkezdése előtt, hogy egy jó színészt egy ronda vagy éppen béna színésznővel raktak össze. Karakterét szerettem, igaz, kicsit megbízhatatlan volt, mégis inkább a férfit választotta, és nem menekült el - tudta, hogy ha vele akar lenni, akkor tisztáznia kell mindent. Szóval a két karakter nagyon jó volt.

Történet: 9/10
Színészek: 9/10
Karakterek: 9/10

10 megjegyzés:

 1. Köszönöm a bejegyzést!Hamarosan én is meg fogom nézni.Szia.

  VálaszTörlés
 2. Már csak a srác miatt is...biztos bfutó lesz ez a film.. Nálam minden sorozata numeró1. jelen pillanatban az Ojakgióban. Örülök, hogy végre filmben is megnézhető lesz. Köszönet az ajánlóért! Kata58

  VálaszTörlés
 3. Köszönet az ajánlásért feljegyezve, most tele a gépem, de amint lesz hely már jöhet is le!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mindenképp megéri megnézni, már csak Joo Won miatt is!

   Törlés
 4. Köszi szépen, nagyon tetszett ,,,,

  VálaszTörlés
 5. Köszi ezt a remek jellemzést! Biztos megnézem!

  VálaszTörlés