Kedvenc meséim 17 éves "fejjel"

Ez a bejegyzés egy kicsit eltér most az oldaltól, de remélem senki sem lesz ellene, hisz a mostani kedvenc meséimet említeném meg benne. Valószínűleg nem csak én voltam és vagyok mesekedvelő a sok olvasóm közül, és remélem páran értik azt az érzést, amit egy ilyen cuki történet tud kiváltani belőlünk. És akkor dobpergééést, és itt is van a mostani 4 nagy kedvenc mesém! :)

Táncoló Talpak ~ Happy Feet
 Hogy miért ezt raktam a legelsőnek? Magam sem tudom. Nem is rég volt egy ilyen kisebb táncoló talpak "láz" nálam, amit csak úgy tudtam leállítani, hogy napokig folyamatosan minden este megnéztem egyszer a Táncoló Talpak kettőt. Kicsit féltem a kettestől, hisz milyen az már, hogy Topinak gyereke van, de pozitívan csalódnom kellett. A táncoló talpak egy aranyos, szívhez szóló történet ami tele van menőbbnél menőbb zenékkel.

Így neveld a sárkányodat ~ How to Train Your Dragon
Az a vicc ennél a mesénél, hogy ismerek olyan harminc éves embert, aki úgyszintén odavan érte. Hablaty és Fogatlan története megmutatja, hogy mennyit ér a barátság. Nagyon szeretem őket, ahogyan folyamatosan együtt vannak, a második része pedig kész főnyeremény!
Mindenkinek muszáj megnéznie, mert gyönyörű történet.

Szörny RT ~ Monster INC
Nemrég ment a mozikban a kettes része, a Gru második részével egyetemben, és sajnálkozva láttam, és tapasztaltam, hogy sokkal kevesebb volt az érdeklődés felé. Nekem gyeremekkori nagy kedvencem, egyszerűen imádtam őket, mert viccesek, a történet lebilincselő, és egyedi. 

Jégkorszak ~ Ice Age
Ezzel szerintem senkinek nem mondtam semmi újat, hisz az egyik leghíresebb mesesorozat ez. Egyedisége, hogy részről részre egyre jobb. Alig várom már az 5. rész is, hisz Diego, Many és Sid egyszerűen örök kedvenc!

6 megjegyzés:

  1. Az első kivételével én is imádom mindet...de nekem legnagyon kedvencem, amit már kívülről fújok, az a Kis hableány!!! <3 Ariel az örök kedvencem!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh hát a Disney hercegnőket én mind szeretem! :D

      Törlés
  2. Az elöttem szóló anyukája vagyok és a mai napig imádom a meséket! :) Remélem a szived csücskében megmaradsz mindig gyermeknek- a mesék miatt és azért is mert jobban átérzed a gyermeki szivet!! Sok sikert!!

    VálaszTörlés
  3. Nem tartozom már a tini korba, de sok mesét megnézek még ma is - Vándorló palota, Totoro, Lilo & Stitch, Vízipók, Kisvakond ... nincs mit szégyellnünk rajta (a koreai romantikus sorozatok is mesék - felnőtteknek :D ).

    VálaszTörlés