Let's Fight, Ghost 8.rész - magyar felirat

Sziasztok! Ahogy ígértem, siettem ennek a résznek a feliratával, mert az előzetes alapján nagyon izgisnek tűnt. Szerintem ez az eddigi legjobb rész! Most várunk kell egy hetet az új részig, de addig is mindenkinek jó szórakozást a sorozathoz! :)

Felirat: ITT
Direkt letöltés: ITT
(ez ugyanaz ami avistazon van fent)
Torrent: ITT
(avistaz - meghívó szükséges)

Nekem ez a rész tetszett a legjobban, már borzasztó kíváncsi vagyok mi történt a lánnyal, remélem hamarosan kiderül! :)
Megkérnék mindenkit, hogy csak saját használatra töltse le a feliratot. Ráégetni videóra, felrakni a netre, esetleg pénzt kérni érte teljes mértékben TILOS!

6 megjegyzés:

 1. Kedves Evolett!
  Nagyon szépen köszönöm neked a 6-7-8. részek feliratainak a fordítását.
  Kíváncsi lennék azért, hogy ezt hogyan csináltad, hogy már a 8. résszel is készen vagy.Le a kalappal előtted.
  Az eddigi részekről.Imádom édes szellemvadász kettősünket.Nagyon jó kiegészítik egymást.Sok mindent tudtunk meg a múltról, de az, hogy a srác mindkét szülőjét a tanár ölje meg az nem semmi.Leányzónkat is Ő ütötte el.Remélem ő nem hallott, csak kómában van.Mit tudhat ez a család hogy minden tagjának meg kell halnia? Hálás vagyok neked, köszönöm.gyomar :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igazán nincs mit! :)
   A 8.rész titka, hogy tegnap este 10-kor már felkerült az angol, én meg pont akkor néztem meg, így a felét lefordítottam 1-ig, reggel meg folytattam. :D Remélem, hogy a többi részt is le fogom tudni gyorsan fordítani (még ha nem is olyan gyorsan mint ezt).
   Igen, én is meglepődtem, mert a két főhőst én alapjáraton nem szeretem, nem is terveztem megnézni a sorozatot, aztán ki gondolta, hogy a végén fordítani fogom. Elég sok titok lappang a sorozatban, remélem jól megoldják majd őket! :D

   Törlés
 2. Szia!
  Nagyon szépen köszönöm a 8. rész fordítását!
  Üdv: Ibolya

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szépen köszönöm a 8.részt :D :D

  VálaszTörlés