Érdekességek Kim Soo Hyun-ról

Érdekességek Kim Soo Hyun-ról

Egész nap kutakodtam, és összeszedtem egy jó pár érdekességet esetleg ciki történeteket róla. Most lerántom a leplet xD. Persze itt nem csak sztorik vannak, hanem tények is, én csak így összegyűjtöttem őket. Egyesek nagyon édesek, volt, amelyiken én is elmosolyodtam. De elég a szövegelésből, lássuk csak őt.

1. Párszor már említettem, hogy nagyon félénk és csendes gyerek volt fiatal korában, így senki sem gondolta róla, hogy a szórakoztatóiparban fog elhelyezkedni (ráadásul ilyen teljesítménnyel). Régebbi tanára egy riport közben mondta, hogy meglepődött, amikor Kim Soo Hyun azt mondta neki, hogy színész akar lenni. Szerintem ez a félénkség még a mai napig látszódik rajta, hisz ha megfigyeljük, pl. beszéd közben akadozik, keresi a szavakat.

2. Amikor átvette az első díját egy 1o éves fogadalmat tett, ami valahogy így hangzott : "Kérem vigyázzon velem, mert a következő 10 évben rengeteg figyelmet fogok kapni, és igazi színész leszek." Most lehet vitatkozni, hogy ezt már megvalósította, vagy még úton van a céljáig. Szerintem korunk egyik legkiemelkedőbb színésze.

3. You Who came from the Stars-ban kedvenc jelenete az volt, amikor Chun Song Yi-t megcsókolja a befagyott tónál. Idézem: " Remek volt, hogy ilyen meleg érzéseket sikerült átadnunk abban a fagyott környezetben". Az egyik rendező még azt is hozzá tette, hogy ő szó szerint meghatódott, amikor a színész lehúzta a kesztyűjét a jelenetnél.

4. Ő akarta, hogy szomorú befejezése legyen a fent említett sorozatnak. Azt mondta, hogy azt szerette volna elérni, hogy az emberek sírjanak, amikor látják a befejező részt. Szerinte sokkal szebb volt, hogy Do Min Joon bár haldoklik, közben végig a szerelme mellett van, ahelyett, hogy visszament volna a csillagokra. Ezt lehet vitatni, ki mit gondol a befejező részről, bár én igazából annyira megszerettem őket, hogy nem bántam volna teljes happy end-et.

5. Sokan mondják, hogy Kim Soo Hyun nem csak remek, hanem lelkes színész is, hisz mindig visszanézi a felvett jeleneteit. Ezeken a képeken is éppen azt csinálja, akár egy igazi operatőr. 

6. Milyen is lehet az ideális nő Kim Soo Hyun szemében? Tesszük fel sokan a kérdést magunkban. A színész kívánsága megadatott, amikor Kaya Scodelario-val állt egy kamera elé. Sokan rebesgetik, hogy a modell Kim Soo Hyun tökéletes női ideálja. Most nézzétek, milyen boldog ezen a képen.

7. Érdemes megemlíteni, hogy egy rövid zenei dráma erejéig újra eljátszották a szerelmest. A zene annyira nem szép, de a videó nagyon aranyosra és szépre sikerült. Nagyon jól mutatnak együtt. A videót ITT megnézhetitek.

8. Az egyik interjú közben megkérdezték tőle, hogy hány évesen szeretne megházasodni. Állítása szerint 37-re tervezte, de ez eltolódott 41 évre. A legkiakasztóbb talán az, hogy 41 évesen egy 21 éves nőt akar feleségül venni, szóval 7-8 éves csajok lehet készülni!

9. Egyszer egy újságíró megkérdezte tőle, hogy amikor belenéz a tükörbe, szépnek találja-e magát. A válasz egy egyértelmű igen lett. Állítása szerint nagyon szereti magát, különösen a szemeit. Hát igen, ez picit a híresség átka is lehet :D

10. The Moon embraces The Sun-ban a lehető legcikibben bénázta el a csókjelenetet. Aki látta a sorozatot, az tudja, hogy a 2 főszereplő igen fájdalmas utat tett meg, hogy egymásra találjanak, s a néző már tűkön ülve várja az egyes csókokat. Azonban az egyik ilyen jelenetnél Kim Soo Hyun kínosan megcsúszott, mire a színésznő ennyit mondott: "Nos, ez rövid volt." - természetesen mindenki nevetésben tört ki.

11. Jung Il Woo és Kim Soo Hyun legjobb barátok lettek a fent említett sorozatban, ahol ugyanis féltestvérek voltak. Il Woo arról is beszélt, hogy Kim Soo Hyun nagyon vicces a forgatásokon. Volt egyszer egy olyan jelenet, ahol akárhányszor egymás szemébe néztek nevetésben törtek ki. Ezt a jelenetet több, mint tízszer kellett újra felvenni. Én is nagyon szerettem őket, nem bántam volna, ha kicsit több időt tölt együtt a két karakter.

12. Már a Dream High után is rengeteg figyelmet kapott, azonban népszerűsége akkor szökött igazán az egekbe, amikor a The Moon embraces the Sun-ban szerepelt. A sorozat 42,2 százalékos nézettséget ért el, amellyel megszerezte a "nemzet drámája" címet.

13. A színész valójában bal kezes, azonban Do Min Joon karaktere jobb. Így a Kim Soo Hyun-nak rengeteget kellett gyakorolnia, hogy képes legyen jobb kézzel írni, és tartania a pálcikát.

14. Egyik riport során saját maga vallotta be, hogy legnagyobb gyengesége a kézírása. Sokan is panaszkodtak arra, hogy a színész biza nagyon rondán ír. Állítása szerint a Secretly, Greatly-ben mindent megtett, hogy a lehető legszebb írását vegye elő.

15. Secretly, Greatly az év egyik legsikeresebb filmje lett, közel 7 millió jegyet adtak el a vetítésére. Én nekem kedvenc koreai filmem lett.
16. Sokan mondják, hogy Kim Soo Hyun bizony átesett már plasztikai beavatkozáson. Azonban amikor személyesen megkérdezték tőle, hűvösen ezt válaszolta: "Nem minden színész veszi igénybe a plasztikai sebészetet. Még fiatal vagyok, így nincs rá szükségem." Most lehet vitatni, hogy igaz-e amit mond, bár a régi képeit elnézegetve nem volt csúnya gyerekként sem, de azért talán volt egy-két helyen igazítgatást. Erre már csak ő tudja az igazi választ.

17. Debütálása leginkább egy fehérnemű "fotózáshoz" köthető, ahol ugyanis barátaival szórakozásból kamerák elé álltak. Na erre viszont annyira nem voltam kíváncsi xD.

18. Személyisége állítólag olyan, mint egy csintalan kölyöké. Az idegenekkel szemben nagyon szégyenlős, azonban ha közel enged magához valakit elveszíti gátlásait, és átváltozik bolonddá.

19. 2010-ben volt egy kisebb műtéte, ugyanis supraventricular tachycardia-ban szenved. Azonban annyira súlyos nem volt, a mellkasát sem kellett felnyitnia az orvosnak.

20. Szerintem mindenki a reklámjairól ismeri őt, ugyanis rengeteg terméket reklámoz. 12-ben díjat nyert, mert 17 terméknek volt egyszerre a reklámarca, s ezzel rekordot állított fel. Híres még arról, hogy egy év alatt 35 cégnél reklámozott, amivel úgyszintén a rekord élén áll. A sörtől megkezdve a telefonokon át a pudingokig, egyszerűen mindenhez arcát adja. Most már tudjuk, miért nincs ideje sok drámában szerepelni.

21. Egyszer feltették neki a kérdést, hogyha visszamehetne a múltba, akkor melyik időszak volna az. Erre a középiskolás kora második évét válaszolta, ahol állítólag rengeteg vicces dolog történt. Mesélte, hogy az 5. emeleten volt az osztálya és ott felgyújtott egy hatalmas papírrepülőt amit aztán útjára engedett. A baj az volt, hogy a papírrepülő a virágágyáson landolt, ami egyből lángra kapott. Állítólag majdnem háromszáz alkalommal kapott a tanáról, ő pedig térden könyörgött a bocsánatáért.

22. Természetesen minden színészről kerülnek fel ciki, vagy éppen nem túl előnyös fotók, s ez alól Kim Soo Hyun sem kivétel. Egy ismeretlen emberke töltötte fel a netre (valószínűleg egy irigy ismerős), s egy ideig csámcsogtak is rajta, hogy "hogyan" néz ki a színész ezeken a képeken. Na igen, valószínűleg pont a "torz" korszakában volt.

23. Az egyik riport során bevallotta, hogy eddig 9 barátnője volt. Na lehet találgatni. 

24. Aki nem csak filmekben és sorozatokban látta, az bizonyára észrevette már, hogy a színésznek szokása, hogy eltakarja a száját nevetés közben (a lenti gif-ek igazolják ezt). Most lehet találgatni, hogy pszichológiai okokból-e, vagy csak simán csúnya volt a foga régebben, és ezzel próbálta meg eltakarni nevetés közben. S ez a szokás megmaradt.

25. Szerintem ő a leghíresebb arról a tényről, hogy mindenki mindig " ejti " szegénykémet. Most nézzétek azokat a fejeket.
Nézzétek meg, milyen boldog, amikor az egyik rajongója kezet fog vele:
Én nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ha velem fogna kezet XDDD

8 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszett az összeállításod. Imádom ezt a gyönyörű szemű fickót.
    Elvarázsolnak, ha csak rájuk nézel.
    Szeretem a hangját, a játékát, az egész embert - úgy ahogy van.

    VálaszTörlés
  2. Imádom Őt!Köszönöm az összegyűjtött bemutatást.

    VálaszTörlés
  3. Jajj de édes 😍legesleghelyesebbpasi!!!😍
    Miért nem születtem inkább Szöulban?!😃💖

    VálaszTörlés