Minden idők legjobb koreai sorozatai eredmény - 4. forduló [VÉGE]

És ezzel a végére is értünk ennek, kérlek írjátok meg nekem, hogy hány általatok megnevezett sorozat került be a végső fordulóba!

A táblázatot letölthetitek az összes megnevezett koreai sorozattal: ITT

Hogy ne legyen olyan uncsi (no meg mégiscsak ez az utsó forduló) ezúttal egy videóban szedtem össze a 10 sorozatot.
Rengeteg munka volt vele, tökéletes nem lett, kérlek nézzétek el nekem, nem szoktam ilyesmit csinálni, de próbáltam összehozni valamit, remélem tetszik nektek.

Videó: ITT

10. helyezet: 47 szavazat
9. helyezet: 51 szavazat
8. helyezet: 53 szavazat
7. helyezet: 55 szavazat
6. helyezet: 56 szavazat
5. helyezet: 60 szavazat
4. helyezet: 66 szavazat
3. helyezet: 69 szavazat
2. helyezet: 76 szavazat
1. helyezet: 80 szavazat

22 megjegyzés:

  1. Én a negyediktől az második helyezettig értek egyet. Szerintem a többi nem érdemelte meg hogy a top 10-ben legyen, de ízlések és pofonok.
    Mindenesetre élveztem a kérdőív kitöltését és a feszült várakozást, hogy na most mennyim esett ki :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nyilván mindenkinek más, én is sokkal nem értettem egyet, de ezúttal a többség nyert. :D

      Törlés
  2. Én a The Princess Man sorit vártam az első helyre szomorú vagyok hogy nem így lett.

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Szerintem nincs mit szégyelned a videóban. Tömör, mégis elég időt hagytál 1-1 résznél. Igaz én a Secret gardennél egy jobban jellemző részt tettem vna bele, de ez a te videód. :) :) Mindenesetre jól sikerült. Nem lett unalmasan hosszú és túl rövid sem. Gratulálok

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj köszönöm szépen, nem csináltam még ilyet, féltem, hogy nagyon gagyi lesz. Mivel a Secret Gardent még nem láttam, ezért nem nagyon tudtam milyen jelenetet vágjak be, de ez tetszett ahogy így rákerestem youtubeon. :)

      Törlés
  4. Tetszik a videó, a végeredmény nagyjából borítékolható volt. :) A W-Two Worlds-ön kicsit elcsodálkoztam, mert bár kiváló történet, és vizuálisan elképesztő, furcsa, hogy másoknak is ennyire tetszett. Kicsit régettörténet szerintem.

    VálaszTörlés
  5. Egy sorim maradt a befutók között (Empress Ki), a többi dédelgetett, pl. a Silla királyság ékköve (Queen Seon Deok) kiesett.
    Játék volt, szép volt, köszönet a munkádért.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még nem láttam, de szerintem idén mindenképp megnézem. :D
      Köszönöm a részvételt! :)

      Törlés
  6. Hat sorozat benne volt az én első tízemben is.A Moon Lovers nem fogott annyira meg mert már előbb láttam a Japán sorozatot. Köszönet a munkádért.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az igen, akkor neked sok sorozatod bent maradt! :D

      Törlés
  7. Jó lett a videód, nekem tetszik.Az utolsó fordulóra 4 kedvencem maradt.A csodálatos Moon Lovers "mindent vitt" a szavazók között. Másik 3 kedvencem az utolsók között végzett.Köszönet ezért a nagy munkáért.A többi 6 sorozatra is sort fogok keríteni, némelyik jó ideje várólistán van már.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor neked is elég sok maradt bent a végső fordulóban! :D
      A Moon Lovers nálam is első, a többivel már annyira nem értettem egyet, dehát itt pont az volt a lényeg, hogy a többség mit szeret.
      Jó szórakozást a fennmaradt 6 sorihoz!! :D

      Törlés
  8. Hűűű,a W a 6.helyen,én is arra tettem! És a Goblint is másodiknak,az első meg nem is volt kérdés.Nagyon örülök!A többit egyáltalán nem is írtam bele az első 10-be érdekes,de nem is ezeket vártam befutónak,nagyon meglepett.A Moon Lovers mindörökké!! Izgultam,hogy így legyen.Köszi a hatalmas munkát,nagy vagy!
    Ágóca

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Moon Lovers nálam is első volt, örültem, hogy a többség is így gondolja.
      Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat, és azt is, hogy részt vettél a játékban! :)

      Törlés
  9. Szia! Nekem is tetszett a videó, gratulálok a listához és a filmhez, nem semmi meló lehetett.Én az én listámról a lejtőn elindított történelmi sorozatokat hiányoltam, soha nem fogom Őket elfelejteni, egy életre szóló szerelmet okoztak, de egy pár kedvencem azért benn maradt.Érdekes hogy Ji Chang-Wook és Ha Ji-Won két filmmel is bekerültek a top-ba.Nem hiába nagyon jók.Köszönöm szépen gyomar :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én szerintem is kevés történelmi sorozat maradt bent, pedig nekem is a top 3 történelmi.
      Nagyon szépen köszönöm neked a kedves szavakat és köszönöm, hogy részt vettél a játékban! :)

      Törlés
  10. Nálam kettő kimaradt volna az egyik a W - nálam inkább közepes, a másik a Kill Me - itt inkább a színész volt parádés, de másik 8 szerintem is a legjobbak közé tartozik. E kettő helyére én a Queen Seondeok, Bridal Mask, Sungkyungkwan Scandal, Rooftop Prince közül választottam volna. De azért az látható, hogy a legtöbben mit szeretnek, jó néha egy ilyen felmérés. Köszönöm szépen, hogy megcsináltad.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bridal Maskot én is nagyon hiányoltam, szerintem az a sorozat egy mestermű, nálam abszolút top háromban van. Igen, ahogy te is mondtad, a többség dönt. :)

      Törlés
  11. Köszönöm a listát. Nagyon érdekesek ezek a szavazások. Nálam pl. a Princess Man és a Faith egy átlagos film lett. Ahogy a listát néztem, jellemzően a melodrámás vonal jött be a legtöbb embernek Happy Endel. Nekem is hiányzott pár, ami jobban megfogott (Iljimae, The Greatest Love, I'ts okay..., Fated to Love, She was pretty). Sőt, Goblin helyett nekem jobban tetszett anno a BIG, de ízlések és pofonok. Azért jó volt, köszönöm! A Bridal Mask azért esik ki sok helyen gondolom, mert online sehol nem elérhető, így a kezdeteknél aki látta - látta, a többiek - akik nem töltenek le, azok nem. Köszönöm még egyszer!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindenki más szeret, én is sok eredménnyel nem értettem egyet, de ezúttal a többség döntött.
      A Bridal Mask nekem elsők között van, mindenkinek csak ajánlani tudom! :)

      Törlés