Minden idők legjobb koreai sorozatai

Sziasztok!
Ahogy a cím is mutatja, arra gondoltam, hogy megválaszthatnánk minden idők legjobb koreai sorozatait a magyar nézők között.
A feladat egyszerű: a linkelt kérdőívet kell kitölteni, 10 kérdés van, mindegyikhez 1-1 sorozatot kell beírni, így természetesen, mindenki a 10 kedvencét nevezheti meg.
A szavazás egészen augusztusig tart, a hónap elején összesítem a szavazatokat, és a számuk szerint felállítok egy listát, amiben természetesen a legtöbbet szavazott sorozatokat fogom megnevezni.
Tudom, nehéz feladat lesz 10-et kiválasztani a sok közül! :D


21 megjegyzés:

  1. tehát: a saját "halmazomból" válasszam ki az első 10 helyre érdemest. sorrendbe állítva . és csak koreai sorozat.(film nem egyéb ázsiai sem)

    VálaszTörlés
  2. Marriage Contract (Házassági szerződés), A királyi ház titkai, Empress Ki (A császárság kincse), Boys Over Flowers, A palota ékköve, A korona hercege, Jackpot, A balettáncos, Playfull Kiss, Uncontrollably Fond,

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Ezt kérlek a kérdőívbe írd bele! :)

      Törlés
  3. Kitöltöttem a kérdőívet, és rájöttem, hogy a 10 még kevés is. Nekem még lenne több, amelyek a kedvenceim, többször megnéztem őket, és zenéjüket még most is hallgatom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 10 bizony nagyon kevés... én is alig tudtam kitölteni.

      Törlés
  4. Nagyon nehéz volt,de kitöltöttem :)

    VálaszTörlés
  5. Szia, nagyon tetszett ez a kérdőíves ötleted. Igazán élveztem visszatekinteni arra a rengeteg sorozatra amiket eddig láttam és szerettem/ek. Nem mondom, hogy egyszerű volt összeállítani a tíz kedvencemet, de remélem lesznek még ilyenek a jövőben is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nagyon nehéz dolog csak 10-et kiválasztani! :D

      Törlés
  6. Szia!Csatlakozom az előttem szólókhoz,tényleg nehéz volt a választás.Nagyon sok nagyon jó sorozat van még kedvenc színészekkel,de csak 10 volt jelölhető.Kíványci vagyok mi lesz a végeredmény.Ha kérhetném és megoldható,akkor jó lenne látni nem csak a 10 legjobbat,hanem a többi jelölést is,csak az érdekesség miatt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az összes jelölt szerepelni fog, 3 vagy 4 körben fogom kihirdetni az eredményt! :)

      Törlés
  7. Szia,rendszeres olvasód vagyok és már pár napja szemezgettem a kérdőívvel,de csak ma szántam el magamat a kitöltésére.XD
    Kösz a lehetőséget,érdekes volt összeírni őket.
    Nálam a krimi,thriller és a melodráma viszi a prímet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, hogy kitöltötted, és hogy rendszeresen olvasol. Remélem szoktál hagyni saját véleményeket! :D

      Törlés
  8. Válaszok
    1. A szavazatokat még nem összesítettem, nem tudom, van-e. :D

      Törlés
  9. Nagyon nehéz a választás, még minimum két kérdőívet kitudnék tölteni :(

    VálaszTörlés