Tanulj koreaiul: Zöldségek (야채)

babcsíra - 콩나물 (KONGNAMUL)
 borsó - 완두콩 (WANDUKONG)
brokkoli - 브로콜리 (BEULOKOLLI)
burgonya - 감자 (GAMJA)
burgonya (édes) - 고구마 (GOGUMA)
cukkini - 서양 호박 (SEOYANG HOBAG)
fokhagyma - 마늘 (MANEUL)
ginseng - 인삼 (INSAM)
gomba - 버섯 (BEOSEOS)
gyömbér - 생강 (SAENGGANG)
hagyma - 양파 (YANGPA)
hagyma (metélő) - 향신료 (HYANGSINLYO)
hagyma (póré) - 부추 (BUCHU)
karfiol - 콜리 플라워 (KOLLI PEULLAWO)
káposzta - 양배추 (YANGBAECHU)
káposzta (kel) - 케일 (KEIL)
kelbimbó - 브뤼셀 콩나물 (BEULWISEL KONGNAMUL)
koktélparadicsom - 방울 토마토 (BANGUL TOMATO)
kukorica - 옥수수 (OGSUSU)
padlizsán - 가지 (GAJI)
paprika (piros) - 고추 (GOCHU)
paprika (zöld) - 피망 (PIMANG)
paradicsom - 토마토 (TOMATO)
petrezselyem - 파슬리 (PASEULLI)
retek - 무 (MU)
répa - 당근 (DANGGEUN)
saláta - 상추 (SANGCHU)
szójababcsíra - 콩 (KONG)
spárga - 아스파라거스 (ASEUPALAGEOSEU)
spenót - 시금치 (SIGEUMCHI)
tök - 호박 (HOBAG)
uborka - 오이 (OI)
zeller - 셀러리 (SELLEOLI)
zsálya - 세이지 (SEIJI)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése