Sorozat: The Package

The Package

Műfaj: romantikus, vígjáték, dráma
Részek száma: 12
Dátum: 2017
Csatorna: JTBC

Ismertető: Történetünk főhősnője, Yoon So So Franciaországban dolgozik koreai idegenvezetőként. Egyik alkalommal egy kis fős csoportot kap, amelynek tagjai: Kim Gyung Jae és Han So Ran, akik már 7 éve együtt vannak, azonban kapcsolatuk nem épp felhőtlen; Jung Yeon Sung és Na Hyun, egy fiatal nő egy idősebb férfival; Han Book Ja és Oh Gab Soo, egy idős pár, s végül de nem utolsó sorban San Ma Roo, aki egyedül érkezett, és akivel folyton csak a baj van. Miközben a gyönyörű Franciaországot csodálhatjuk meg a sorozatban úgy ismerjük meg a csapat tagjait és azok problémáit is egytől egyig, és úgy kerül egymáshoz közelebb és közelebb So So és Ma Roo is.

Vélemény: Mostanában egyre több bejegyzést kezdek így: nem gondoltam volna, hogy ez a sorozat ilyen jó lesz. Nem tudom mire számítottam igazából, de nem egészen erre. Egy nagyon franciás, borzasztó aranyos, megható és közben vicces sztori lett ez, amit annyira jó volt részről részre nézi, hogy mikor befejeztem sajnáltam, hogy véget ért. Komolyan mondom. Na de akkor lássuk csak, hogy mi is volt az, ami annyira nagyon megfogott ebben a sorozatban.
Egyrészt annyira franciás volt, annyira kifinomultra és elegánsra sikeredett, plusz hozzá ez az utazós hangulat, hát felemelő volt nézni. Gyönyörűen ábrázolták a helyeket, sőt, mindenről magyaráztak, olyan volt, mintha egy ilyen virtuális csoportos utazásba kerültünk volna mi is, sokszor gondoltam arra, milyen jó lenne most ott lenni. Franciaország egyszerűen gyönyörű és annyira hangulatos, jobb országot nem is válszthattak volna. Na jóóóóó, azért de, de értitek ti.
Ami még nagyon tetszett, hogy szépen lassan megismertük mind a 3 párt. Mindenhol voltak csavarok és kisebb fordulatok, amik igazából egyértelműek voltak, de attól még jóra sikerültek. A végére mindenkit nagyon megkedveltem, akármelyik pár is volt épp képernyőn, én örültem neki. A két főhős is aranyos volt viszonylag, a főhősnő picit idegesített néha, de nem sokszor szerencsére. So So családját is jó volt látni nagyon és jó volt, hogy megismerhettük őket is.
A 12 rész felölei a 10 napos utat Franciaországban, az összes rész ott játszódik (csak pár bevágás van Koreában), ami még inkább hangulatossá tette. A végére nem csak őket szerettük meg, hanem a karakterek is összehangolódtak. A romantika is ari volt, az összes, ami benne volt. Ilyen stílusú sorozatot igazából még soha sem láttam, nem is vagyok benne biztos, hogy van még ilyen, amit sajnálok, mert nagyon tetszik ez a hangulat. Jó lenne pár ilyen sorozat még.
Viccesnek is szörnyen vicces volt, hát annnyit nevettem rajta (főleg az elején), hogy volt, hogy meg kellett állítanom a részt. Ez főleg Ma Roo-nak és Yoon Park karakterének volt köszönhető. Ma Roo-nál ez a kipróbálás hát kész vagyok XD. Minden érdekli, mindent ki akar próbálni ennek hála mindig bajba keveredik. Tényleg nagyon vicces volt, már csak ezért is érdemes belekezdeni (ha nem soroltam volna még fel egy tonna okot amiért érdemes ránézni erre a sorira).
Összességében tehát egy nagyon, nagyon aranyos sorozat lett, ami eltér azoktól, amiket eddig láthattunk, de mégis van benne valami koreai, no meg persze francia is. A helyek gyönyörűek, a zenék imádnivalóak, a karakterek szerethetőek. Elgondolkodhatunk, nevethetünk vagy éppen meghatódhatunk sorozaton és a gyönyörű tájon is. Mindenkinek szívből tudom ajánlani, aki ténylegesen kikapcsolódásra vágyik, mert ez aztán ténylegesen olyan sorira sikeredett.

Zene: Nagyon aranyosak voltak, több is gépen maradt: Joshua Jin 'Faithful Love', John Park 'Fateful Love', JB és Jackson 'U&I' és B1A4 'You Are My Baby'.

Szereplők: Na és akkor lássuk történetünk főhőseit.
Lee Yeon Hee - Yoon So So: Az első házassága nem sikerült túl jól, ezért munkába fojtja a bánatát, de aranyosan, lelkesen és kedvesen vezeti a csoportot. So So karakterén igazából nem nagyon tudtam kiigazodni. Néha aranyos és vicces volt, néha meg annyira naivnak és pesszimistának tűnt, hogy idegesített. Nem tudtam eldönteni, hogy akkor most milyen karakter is ő, de szerintem ő maga sem tudta igazán. De ettől függetlenül nem volt nagyon idegesítő, sőt, az elején kimondottan aranyos volt, főleg ahogyan közelebb kerül a fiúhoz. A színésznőtől még nem láttam sok szerepet, szóval majd a jövőben. S itt még megemlíteném Yoon Park-ot is, akiről nem fogok külön írni, de muszáj elmondanom, mennyire szeretem őt, mennyire írtó aranyos volt itt a karaktere, és mennyire nagyon nagyon nagyon nagyon nagyoooon reménykedem hogy idén lesz főszerepe. Jaj annyira jó lenne már de tényleeeeg.
Jung Yong Hwa - San Ma Roo: Jófej srác, akit minden érdekel, szeret mindent kipróbálni aminek hála sokszor kellemetlen helyzetekbe kerül. Ma Roo egy aranyos, vicces és tényleg jófej fiú volt, akivel el lehet dumálni bármiről, aki jól érzi magát a bőrében és aki próbál pozitív lenni még ha nem is minden jön össze neki. Összességében kedveltem őt, meg persze sajnáltam is. Persze kedvenc karakterem semmiképp nem lesz, de illett a sorozathoz a lazasága és kíváncsisága. Yong Hwa nagyon illett ehhez a szerephez, remélem a jövőben sokat fogunk még vele találkozni. A többi karakterről már nem írnék külön, úgy is csak annyit tudnék elmondani mindenkihez, hogy megkedveltem őket a maguk módján, mindenkinek megvolt a maga kis története és a maga kis problémája, ami meghatóvá és izgalmassá tette az egész sztorit.

Történet: 8/10
Zene: 8/10
Színészek: 7/10
Karakterek: 7/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése