She Was Pretty

She Was Pretty

Műfaj: romantikus, vígjáték
Részek száma: 16
Dátum: 2015
Csatorna: MBC

Ismertető: Kim Hye Jin egy nagyon szép és okos lány volt, akinek legjobb barátja és első szerelme a kissé pufók Ji Sung Joon volt. A fiú azonban elköltözött Koreából. Sok év múlva Hye Jin az álláskeresők mindennapi életét éli, s nem mondanám, hogy csúnyán nőtt fel, inkább elhanyagolja magát. Legjobb barátnőjével, a gyönyörű Min Ha Ri-val él együtt. Egyik nap üzenetet kap Sung Joon-tól, miszerint Koreába érkezik és szeretne vele találkozni. Hye Jin boldogan indul a megbeszélt helyre, de boldogsága hamarosan kudarcba fullad, hisz rettentően elszégyenli magát amikor meglátja a jóképű és fess Sung Joon-t. Legjobb barátnőjét kéri meg, hogy helyettesítse őt egy találkozás erejéig. A sztori itt még korántsem ér véget. Kim Hye Jin kavarodások után állást kap a Most magazinnal, ahol történetesen Sung Joon lesz a felettese, ő pedig retteg, hogy esetleg felismeri. Történetünk 4.főhőse, aki igazából mindent tarol a sorozatban, a bohókás és vicces Kim Shin Hyuk, aki hihetetlenül imád Kim Hye Jin-nel viccelődni.

Vélemény: Azta. Elég vicces egy helyzetben vagyok, szinte már-már saját magamon röhögök. Rettentő izgatott voltam, amikor megláttam, hogy Seo Joon és Jung Eum új sorozatot forgatnak, hisz a Kill me, Heal me után szerintem mindenki szerette volna, hogy legközelebb összejöjjenek a főhőseink. A sorozat elején rettegtem, hogy esetleg mégsem együtt lesznek, hanem a kavarodásoknak hála mással jönnek össze.
Seo Joon és karaktere a szívem csücske... de Siwon olyan szinten tarolt ebben a sorozatban, hogy én ilyet még életemben nem láttam. Elmosott mindent és mindenkit, csak ő számított, őt akartam látni, neki szurkoltam, ha szomorú volt akkor én is az voltam, ha mosolygott majd kiugrott a szívem. Őszintén én nem gondoltam volna, hogy ilyen hatással lesz rám ez a pali. Mikor elkezdtem a sorozatot én nem is sejtettem, hogy a Super Junior vezetője. Aztán rákerestem.
Majd lefordultam a székemről, hogy az a 'majom' (bocsii) ez a pasi. Őszintén mondom, meg kellene tartania ezt a stílust, mert teljesen más embernek néz ki. Na de lássuk csak a sorozatot. Az első 10 rész tarolás. Olyan magas szinten táncolt, hogy féltem hatalmasat fog bukni. Hétről hétre vártam az új részt, el sem hiszitek mennyire, alig vártam, hogy legyen rá felirat. Mindig néztem hány perc van még az adott részből.
Életemben ennyit én még nem nevettem sorozaton. Ezt halál komolyan mondom. Azok a szituációk amiket felállítottak, azok a jelenetek, azok a fejek... komolyan kikészültem. Nem egyszer nevettem fel hangosan. Volt, hogy meg kellett állítanom a részt, hogy kicsit összeszedjem magam. Eszméletlen volt, szerintem nem túlzás kijelenteni, hogy ez a sorozat lett minden idők legeslegjobb vígjátéka, ami nagyon aranyos is.
Tetszett  puzzle motívuma is, hisz ha belegondolunk egy leskelődő lány
történetét kaptuk. A kirakóval annyit, hogy itt észrevettem egy bakit, ami sajnos nagyon zavart. Valahol a sorozat közepén Ha Ri oda adja a darabot a fiúnak, de nem sokkal később ismét Hye Jin-nél van. Remélem, hogy megmagyarázzák majd, hogy értelme van, de kiderült végül, hogy szimplán csak egy baki volt. A rossz felére térve, itt is azt kell mondanom, hogy semmi sem tökéletes.
Sok volt, túl sok volt. A 16 rész rengeteg volt ehhez a történethez, hiába nézegettem volna még őket 50 részen keresztül. Kellett volna még valami plusz szál ami végig izgalmassá teszi, hisz a végére már akadtak olyan részek, ahol szinte semmi sem történt. Húzták a dolgokat, nem kaptunk poénokat sem, így egy kicsit kiábrándultam belőle. De még ennél is rosszabb volt az, amit Shin Hyuk karakterével tettek. Nem tudtak volna valami jó kis szerelmet össze hozni neki is?
Annyira rossz volt, hogy bár főhőseink jól megvannak, ő még mindig ugyanott tart ahol eddig: Hye Jin-nel töltött emlékeivel él. Emiatt nagyon tudok haragudni. Hiába lett mesés a sorozat, ez szerintem elég sokat rontott a dolgon. Persze ez általában normális egy sorozatban, de ez a történet tényleg annyira mesés és annyira aranyos volt, hogy nem szabadott volna ilyesminek megtörténnie. Nem értem, miért megint...
De ez a két hiba senkit se tévesszen meg, a sorozatot muszáj megnézni, hisz eszméletlen, hogy mennyire szórakoztató lett. Komolyan mondom, ez a legjobb koreai vígjáték amit valaha láttam, és ezentúl bátrabban fogok belekezdeni hasonló műfajú történetekbe. Szóval igen, mindenkinek, abszolút mindenkinek ajánlom ezt az igazán Most-hoz illő sorozatot, nevetés, olvadozás, mosoly garantált, az már egyszer biztos.

Zene: Nagyon, nagyon tetszett. A kedvencem a 'Thumping' című szám lett, ami nagyon nagyon illik a sorozathoz. Annyira aranyos, vicces és üde. De kaptunk romantikus számokat is, mint például a 'You don't know me' c. szám.  

Szereplők: Lássuk csak történetünk főhőseit sorjában.
Park Seo Joon - Ji Sung Joon: Néha úgy tűnik, hogy személyiségzavara van, hisz a munkájában egy igazi hárpia, alkalmazottaival bunkó paraszt, szerelmével meg a legeslegcukibb srác akit valaha láttam. Jellemző rá, hogy amikor a tabját bámulja akkor semmit sem vesz észre: azt sem, ha vázából iszik vizet a kávéja helyett, azt sem, amikor telibe találja az üvegajtót. Seo Joon-t nagyon nagyon kedvelem, annyira örültem, hogy ő lesz a főszereplő. Karakterével viszont picit hadilábon álltam. Tényleg eszméletlen aranyos és hihetetlen vicces volt, de én reméltem, hogy amikor rájön ki is Kim Hye Jin, akkor bocsánatot ér tőle amiért olyan csúnyán viselkedett vele. Komolyan ennyit igazán elvártam, de a bocsánatkérés elmaradt... Ettől függetlenül tényleg egy nagyon nagy karakterről van szó, amit szerintem senki sem fog elfelejteni. Seo Joon egyre jobb és jobb.
Hwang Jung Eum - Kim Hye Jin: Bohókás, néha picit furcsának tűnő nő, aki teljesen elvesztette gyerekkori szépségét és stílusérzékét, így elég furán néznek rá az emberek. Hye Jin szerintem nem volt csúnya a sorozat elején sem, inkább aranyos. Nagyon illett hozzá az a borzalmas haj és az a vörös arc. Bírtam őt, mert aranyos volt, vicces és tényleg nagyon rendes. Bár tény, hogy Jung Eum karaktereit valahogy mindig megszeretem. Igaz, hogy mostanság mindig hasonló karakterei vannak azzal a felettébb zavaró hangleejtéssel, de amíg valaki nem látta a Secret c. sorozatot, addig úgy gondolom nem ítélkezhet felette, nem is... nem szabad felette ítélkeznie, hisz egy nagyszerű színésznőről van szó. Szóval igen, a karakter szerintem nagyon szerethető volt, tény, hogy néha picit az agyamra ment, de akkor is. Jung Eum remélem sokáig fog még színészkedni és nagyon sok sorozatban fog szerepelni.
Koh Joon Hee - Min Ha Ri: Apuci kicsi lánya, aki úgy cserélgeti a pasijait, mint a zokniját, ennek ellenére mégis egy szerethető lány. Min Ha Ri szerintem nagyon aranyos volt. Aranyosak voltak együtt Hye Jin-nel, tetszett, hogy mindig kiállt mellette. Bár igazán adhatott volna pár tanácsot barátnőjének, mondjuk az öltözködésével kapcsolatban, de már mind1. A sorozat közepén természetesen kicsit haragudtam rá, de egyrészt meg is értettem. No meg láthattuk, hogy szegény mennyire gyötrődik, így úgy voltam vele, hogy inkább nem ítélkezem felette. Reméltem, hogy neki is összejön valami pali a végére, ezt valamennyire meg is kaptuk. Joo Hee jól hozta ezt a karaktert is, örültem, hogy ismét Jung Eum barátnőjeként találkozhattam vele, hisz a legelső szerepében is pont Jung Eum legjobb barátnője volt. Várjuk a jövőbéli szerepeit nagyon, nagyon.
Choi Si Won - Kim Shin Hyuk: A világ legidegesítőbb, legviccesebb, legbolondabb, legidiótább, legaranyosabb, legédesebb, legcukibb pasija. Ahogy fent is említettem, tarolt a sorozatban, mindent és mindenkit elsöpört. Tényleg az egyik legkedvencebb férfi karakterem lett, hihetetlen, hogy miért nem tudtak valami hozzá illő befejezést kreálni neki. Nagyon, nagyon haragszom. Shin Hyuk egyszerűen lenyűgöző volt, s hála neki annyit röhögtem, hogy néha már a hasam is fájt. Si Won-nak (mint mondtam) soha nem szabad más stílust választania. Tökéletesen illett hozzá ez az egész, nagyon férfias, komolyan. A végén már picit furán nézett ki, leginkább azért mert megborotválkozott. Na de tényleg, hihetetlen egy paliról van szó. Imádoooom.

Történet: 8/10
Zene: 9/10
Színészek: 9/10
Karakterek: 9/10

4 megjegyzés:

 1. Óóó azért kezdtem el mert azt írtad,hogy jó volt. :D
  Hát volt "pár" rész amikor sírtam és fetrengtem a röhögéstől ami elsősorban Shin Hyuknak volt köszönhető. Alig vártam,hogy megjelenjen mert garantált volt utána az izomláz.
  Szóval köszi az ismertetőt :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy neked is kellemes perceket okoz a sorozat. :)
   Na meg a nevetés az garantált... xD.
   Majd írj mikor befejezted a sorozatot, hogy hogy tetszett! :)

   Törlés
 2. Drága Siwon,de sajnáltam ,irtó cuki,de az egyik kedvenc sorozatom lett! Nagyon ajánlom mindenkinek!! :)
  Ágóca

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na igen, Siwooon :DD
   Nagyon imádnivaló volt az egész sori! :D

   Törlés