Joseon Magician

Joseon Magician ~ The Magician

Műfaj: történelmi, romantikus
Játékidő: 122 perc
Premier: 2015. december 30.

Ismertető: Hwan Hee egy nagyon tehetséges bűvész, aki vak nővérével együtt megszökött a Csing-dinasztiából, ahol bántalmazták őket. A mai napig rettegnek, hogy Gwi Mol megtalálja őket. Mindeközben Cheong Myung-nak a Joseon dinasztia hercegnőjének Csingbe kell utaznia, és feleségül kell mennie az ottani herceghez. Bár utálja helyzetét, a családja miatt nem maradt más választása. A Csingbe vezető úton megállnak Uijiben, ahol találkozik Hwan Hee-vel. A férfi nem tudja, ki a lány, de azonnal beleszeret, és megpróbál minden alkalmat kihasználni, hogy találkozhasson vele. A lány pedig éjjelente mindig kiszökik a fiúhoz, noha megtiltották neki. Időközben a gonosz Gwi Mol megérkezik Uijiba, és bosszúra szomjazik, valamint a hercegnő itt töltött napjai is meg vannak számlálva.

Vélemény: Már nagyon-nagyon régóta le volt töltve nekem a film, és nagyon megszerettem volna már nézni. Aztán Yoo Seung Ho mostanában hatalmas kedvencemmé lőtte ki magát, szóval időt szakítottam és megnéztem ezt a filmecskét. Nem tudtam igazából miről fog szólni, csak úgy belecsaptam. Hát igazából nem lesz túl hosszú ez az véleményezés, mert nem sok mindent tudok róla mondani. Egyszerűen egy hihetetlen cuki, esti mozinak tökéletes film volt, amin végig mosolyogtam. Nagyon, nagyon aranyos volt a sztorija és a romantika is benne, majd elolvadtam. Szépek is voltak benne a ruhák, a díszletek, sőt, én az előadásokat is imádtam. Nagyon tetszett, ahogyan folyton keresték egymást és minden alkalmat megragadtak arra, hogy együtt legyenek.
Olyan meghitt és intim volt az egész, szerintem nagyon találó volt. Emelett pedig egy kis izgalmas is kaptunk, de nem volt túlbonyolítva semmiféle felesleges politikával meg minden egyébbel. Épp annyi információt kaptunk ami elegendő volt ahhoz, hogy megértsük a helyzetet, de ne kavarodjunk össze. Viszont sajnálattal láttam, hogy a filmhez nem készültek igazán gifek. Nagyon sajnálom, hisz ez egyrészt azt is jelenti, hogy nem túl sokan látták. Én tényleg, meglepően élveztem az egész sztorit, simán elnéztem volna még őket egy darabig. A vége pedig valami über cuki volt, még utána is mosolyogtam egy jó darabig. Én mindenkinek nagyon tudom ajánlani a filmet, mert tényleg egy írtó cuki és izgis film, ami szerintem esti mozinak tényleg több, mint tökéletes.

Szereplők: Na és vessünk egy röpke pillantást két főhősünkre.
Yoo Seung Ho - Hwan Hee: Mágusként dolgozik, de eléggé összetört élete van. Morfiumon és nőkön él, igazából nem is mondhatni azt, hogy él, csupán életben van. Hwan Hee karaktere szerintem nagyon megkapó volt. Tetszett, ahogyan a karakter feltör ebből a szenvedéséből, és elkezd főhősnőnk körül lebzselni, ahogyan rájön, mégsem olyan sz@r az élet. Nagyon tetszett a szeme is, szerintem tökre illett az egész karakterhez, és a sorozathoz is. Pluszpont, hogy Yoo Seung Ho alakította a karaktert, mert valahogy sikerült egy adag tesztoszteront (de tényleg) belevinni a karakterbe, hihetetlen dögös volt (már ha szabad ilyet mondani XD). Seung Ho most lett, nem is olyan rég, nagyon nagy kedvencem, már fel is írtam az összes filmjét és sorozatát (egyszer majd talán megáll a listám), és csak reménykedni tudok, hogy nagyon nagyon sok szerepben fogom még látni őt, legyen az film vagy sorozat.
Go Ara - Cheong Myung: Szörnyű helyzetben van, de országáért és családjáért muszáj a Csing dinasztia hercegéhez feleségül mennie. Egy nagyon aranyos és élettel teli lány volt, aki a helyzete ellenére nem esik depresszióba. Tetszett, ahogyan folyton kiosont, és ahogyan próbált minden apróságot megragadni, hogy találkozhasson a fiúval, de nem is szeretett bele már az első találkozásuknál. Annak ellenére, hogy egy kis rövid filmecske ez, szerintem meglepően jó karaktereket sikerült összehozni. Sokan nem szeretik a színésznőt, nekem sem kedvencem, de kifejezetten pozitív élményeim vannak vele, és örültem, hogy egy olyan színésznő alakítja a főhősnőt, akit ismerek, és volt már jó karaktere is. Szerintem jól mutattak együtt, szívesen megnézném őket egy közös drámában is a jövőben. Vagy akár másik filmben. Szerintem nagyon jó lenne, tényleg aranyosak voltak együtt.

Történet: 8/10
Színészek: 9/10
Karakterek: 9/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése