Level 7 Civil Servant

Level 7 Civil Servant

Műfaj: akció, romantikus, vígjáték
Részek száma: 20
Dátum: 2013
Csatorna: MBC

Ismertető: Főhősünk Han Pil Hoon egy vállalat örökös, de őt cseppet sem érdekli az üzlet, sokkal inkább az ügynöki munka. Példaképe is James Bond. Egy vakrandin találkozik véletlenül Kim Kyung Ja-val, aki egy faluról származó lány, és a médiában szeretne dolgozni. Egy kis keveredés után mind a ketten átmennek az ügynöki meghallgatáson, és 1 évre kiképző táborba mennek megannyi újonc társaikkal együtt. Csakhogy Pil Hoon apja belekeveredik egy nem túl szép kis helyzetbe, így őt apja miatt, kicsapják a táborból. Egy év után pedig Kyung Ja-t ültetik rá Pil Hoon-ra, hogy férkőzzön a közelébe, és találja meg a lakásán található széfet és annak tartalmát. A srác mit sem sejt az egészről és szép lassan beleszeret a lányba.

Vélemény: Alapjáraton a sztori nagyon érdekes, a sok félreértésből és titokból keletkező történet megannyi izgalmat és vicces percet tartogathatna. Csak sajnos a megvalósítás részben sikerült. Mikor elkezdtem nem volt rá különösebb indítékom, akkor még Joo Won-t sem ismertem, s 'hála' ennek a sorozatnak, azt hittem, hogy egy rossz színész. Ezért nem szabad senkit megítélni egy szerep után. Na de lássuk csak a sorozatot. Szeretem a titkos ügynökös sztorikat. Nagyon is.
Általában van bennük akció, humor és fordulatok. Ezeknek a megvalósítása itt sajnos nem igazán sikerült. A legnagyobb hibát maga a színésznő hordozza (sajnos), hisz egyáltalán nem tud színészkedni, állandó arckifejezése unalmassá tette az egészet. A másik hatalmas hiba, hogy a 20 rész eszméletlenül sok. Én még 16 részt is soknak tartottam volna, esetleg 10-12 rész lett volna az elviselhető. A semmittevés szinte minden részben ott volt teljesen unalmassá téve ezzel a sorozatot.
Ráadásul még akkor Joo Won egész létét sem tudtam élvezni, mert nem kedveltem. Így visszagondolva nagyon bánom, hogy ez a sorozat nem sikerült jól, hisz Joo Won miatt szívesen újranéztem volna. Na, de hogy jót is mondjak a sorozatról és ne vegyem el a kedvét annak, aki mindenképp meg akarja nézni, tény, hogy az van pár rész, ami eszméletlen jóra sikerült. A legelejétől egészen a kiképzőtáboros rész végéig nagyon élvezhető a történet. Tele volt mindazzal, amit a legelején felsoroltam.
Érdekes volt az is, ahogyan betekintést nyerhettünk a titkos ügynök képzésbe, tele volt vicces és aranyos jelenetekkel, akcióvak és romantikával. Plusz a két fiú konfliktusa és állandó piszkálódása feldobja a történteket (sajnos ez már inkább idegesítővé válik a végére). Szóval összegezve, a sorozat inkább volt rossz, mint jó, így ha valaki megkérdezné tőlem, hogy ajánlom-e egyértelmű nemet mondanék, bár ha valaki nagyon szereti Joo Won-t (mint én), akkor rászánhatjuk magunkat.

Zene: Azt várnák, hogy a soundtrackek tök jók legyenek, mivel ez csak egy akció sorozat, de ebben erősen csalódtam. A számok sem voltak egészen megkapóak, de azért itt a két legtöbbet játszott: 'I'll Be There For You' és a 'My Way To You'.

Szereplők: Lássuk csak két főhősünket külön-külön.
Joo Won - Han Pil Hoon: Akármennyire szeretem Joo Won-t, tisztán emlékszem, hogy amikor a sorozatot láttam utáltam a karakterét. Gyerekes, anyám asszony katonája és eszméletlen hülye. Végig próbálja a nagy fiút játszani, de inkább tűnt egy álmodozó kisfiúnak. Ha már menő titkos ügynök főszereplő kell, akkor Kong Do Ha karaktere ezerszer menőbb lett volna. Párhuzamosan szurkoltam neki, és sajnáltam Pil Hoon-t, mert a csaj annyiszor hülyének nézte, hogy a végére mi is elhittük, hogy az. Valamit kapcsolatukban nekem úgy tűnt, hogy ő az egyetlen aki tényleg szerelmes. Joo Won viszont remekül megállta a helyét.
Choi Gang Hee - Kim Kyung Ja: Nem is tudom meghatározni, hogy milyen tulajdonságai voltak, mert olyan semmilyen volt az egész karakter és a színésznő, hogy teljesen elvette a kedvem a sorozattól. A Protect the Boss-ban is teljesen ugyanaz volt minden. A mimikája, a mozgása még a beszédstílusa is. Azt a sorozatot is főleg miatta untam meg, egyszerűen nem lehet elviselni, mikor nincs egy normális női karakter. A színésznő remélem nem fog több jó színésszel összekeveredni, mert annak borzalmas a vége.

Történet: 5/10
Zene: 5/10
Színészek: 5/10
Karakterek: 5/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése