Today's Love

Today's Love ~ Love Forecast

Műfaj: romantikus, vígjáték
Játékidő: 118 perc
Premier: 2015. január 15.

Ismertető: Hyun Woo egy híres időjárás jelentő, csodaszép arccal és testtel. Egyszerűen mindenki imádja, felnéznek rá. Azonban ha elszabadul olyan, mint egy kamasz gyerek. S nem mellesleg elég férfiasan viselkedik. Joon Soo általános iskolai tanár, aki híján van a szerelemben: folyamatosan szakít vele az összes barátnője, mert túl nőiesnek találják. Ez a kettő már 18 éve barátok, vagy legalábbis valami olyasmi. A sztori ott kezdődik, hogy mindkettejük szerelmi élete padlón van, s kapargatják fel egymást. Joon Soo azonban már 18 éve szereti Hyun Woo-t, s kérdés, meddig tudja még elfojtani az érzéseit. Röviden egy vidám, lendületes és aranyos film a szerelemről, a barátságról.

Vélemény: Nagyon vártam már a filmet, aztán ahogy találtam rá angol feliratot egyből meg is néztem. A színészek kedvenceim, és az, hogy összerakták őket egy film erejéig nagy örömmel töltött el. No de lássuk csak a filmet. A sztori elég tipikus volt, két barát, akik bár úgy ismerik egymást, mint a tenyerüket, mégis a szakadék közöttük óriási. Szóval igen, elég tipikus volt, mégis nagyon nagyon imádtam. Lendületes, vicces, aranyos és minden egyéb volt, ami felejthetetlen perceket biztosít mindazok számára, akik megnézik a filmet. Én egyszerűen imádtaaaam.
Tele volt jobbnál jobb poénokkal, tényleg volt olyan rész, amit vissza tekertem párszor, mert nagyon tetszett. A romantikus jelenetek nagyon édesek voltak, a vége pedig egyszerűen fenomenális. Megható volt, vicces és nagyon nagyon aranyos. Másik jó dolog a filmben, hogy egy nagyon szép ívben vezették fel az egészet. Azonban volt ott a közepe fele egy kb. 15-25 perc, ami annyira nem volt érdekes, inkább időhúzásnak szánták vagy én nem tudom. Ott kicsit unalmas volt, de hát most kit érdekel az a pár perc nem? Utána ismét beindul a sztori.
Tehát igen, én nagyon nagyon élveztem, a karakterekről meg még kicsit lentebb. Mindenkinek ajánlom a filmet, akár angol, akár magyar felirattal, mert nagyon cuki. Ezek után már csak a két színészt kell összerakni egy jó hosszú sorozatra, mert én nagyon, de nagyon bírtam őket együtt. Sajnos magyar felirat még nincs a filmhez, sőt, az angol sem épp tökéletes, de azért élvezhető volt ezzel is szerintem. Szóval a megnézendő filmek listájára mindenképp kerüljön fel.

Szereplők: No lássuk csak a két főhősünket külön külön.
Lee Seung Gi - Joon Soo: Egy félnótás hülye, aki egyszerűen nem tudja meghódítani a nők szívét. Ne is beszéljünk arról, hogy mennyire nőies beütésű kölyök. Híres arról is, hogy a párkapcsolatai csupán 100 napig tartanak. Lee Seung Gi-t én nagyon nagyon szeretem, nagyon aranyos ez a srác. Bár az eddig látott karakterei nagyon hasonlítanak nekem egymásra, de ő tipikusan az a színész, hogy nem érdekel, legyen mindig egyforma karaktere, csak lássam! Seung Gi itt is hozta a formáját, egyszerűen nagyon bírtam a karakterét. Vicces volt, szánalmas, édes és minden egyéb, s nem mellesleg tök romantikus. Fene egye meg a nőket, akik szakítottak vele olyan hamar, de tényleg XD. Szóval igen, ő volt a megtestesült tökély. Nagyon sajnálom, hogy most el kellett búcsúznunk tőle, katonai szolgálatai miatt, de én várni fogok rá, szóval siessen vissza a képernyők elé nagyon gyorsan, szerintem mindenki nagyon várja.
Moon Chae Won - Hyun Woo: Gyönyörű nő, akinek borzalmas személyisége van. Ha iszik, akkor kezelhetetlen. Folyamatosan kupit hagy maga után, és minden egyéb rossz tulajdonsága megvan, ami csak lehet egy nőnek. Szóval igen, tökéletes ellentéte Joon Soo-nak. Mégis annyira szépen kiegészítették egymást, hogy az lassacskán már fájdalmas. Alig vártam, hogy végre összejöjjenek, vagy haladjon egy kicsit a szerelmi kapcsolatuk, vagy valami. Bár Hyun Woo-ra egy picikét haragudtam, hogy ennyire beképzelt, és hogy nem veszi észre, vagy csak nem akarja észrevenni, hogy Joon Soo mennyire bolondul érte. Ennek ellenére tényleg imádtam, az pedig egy pluszpont, hogy Moon Chae Won volt a színész, hisz aki olvasgatja a blogom, az tudja, hogy a kedvenc sorozatom színésznője. Szóval igen, sorozatot külön, sorozatot együtt!!

Történet: 8/10
Színészek: 8/10
Karakterek: 8/10

8 megjegyzés:

 1. Annyira jó az ismertető, hogy teljesen felcsigáztál...lehet megnézem előre felirat nélkül...aztán majd újra /Birivel/ fordítva...nagyon szeretem én is minden sorozatát filmjeiket külön külön is....A bevonulás előttit meg mostanában kezdtem nézni újra annyira tetszett az éttermis jelenet..xdddddd isKata58

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. XD szerintem is érdemes megnézni, nagyon cuki film :DDD

   Törlés
 2. Mikor láthatjuk magyar felirattal,már nagyon várom.Lee Seung Gi a kedvenc színész,énekesem.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnos nem tudom mikor lesz rá magyar felirat, vagy hogy egyáltalán fogja-e fordítani valaki :(

   Törlés
 3. Szia!Sehol nem találom,nem tudod hol tudnám megnézni?Annyira felkeltette az érdeklődésem.
  Köszi :)

  Ágoca

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Innen le lehet tölteni a feliratot:
   http://azsiaifeliratok.hu/viewtopic.php?f=7&t=206

   Törlés
 4. Válaszok
  1. Szia!
   Én az összes filmet / sorozatot avistazról töltöm, mivel sajnos nagyon netről így simán nem lehet semmit sem letölteni.
   Az avistaz egy torrent oldal, ami sajnos meghívóköteles, viszont szinte minden fent van rajta.

   Törlés