Real

Real

Műfaj: akció, noir
Játékidő: 137 perc
Premier: 2017. június 28.

Ismertető: Történetünk főhőse Jang Tae Yeong, akinek bár kinézete és viselkedése egy gengszeréhez hasonló, mégis sikeres üzletemberként egy hatalmas kaszinó tulajdonosa. Mivel furcsa események történnek körülötte, felkeres egy jó orvost, hogy segítsen neki. Kiderül, hogy van egy másik személyisége is, ezért az orvos egy eszelős tervet készít, hogy megszabadulhassanak tőle egyszer s mindenkorra. Tae Yeong követi is a tervet, ami úgy néz ki, hogy sikert is arat, azonban egyre furcsább és furcsább események követik egymást az életében. Megjelenik egy felettébb különös idegen, aki mindenben utánozza őt egészen addig, míg Tae Young az őrület szélére nem sodródik.

Vélemény: Huh, de nehéz volt valami értelmes ismertetőt megfogalmaznom ehhez a filmhez. Végre valahára volt időm rá, hogy megnézzem, nagyon, de nagyon kíváncsi voltam már rá. Hát... mit is mondjak. A film nagyon sötét és nyomasztó világban játszódik, egy jelenet vagy helyzet sem volt, amiben elmosolyodhattunk volna, és ez tetszett. Ráadásként a történet is izgisen indít.
Van egy férfi hatalmas háttértörténettel s mint kiderül, van egy másik személyisége. Imádoma  DID-s sztorikat így kíváncsian vártam, hogy mit fognak kihozni a filmből. Általában megértem a filmeket, még a Dicaprios Eredet sem okozott nekem gondot, de ez a film... valaki elmondaná nekem, hogy pontosan miről is szólt? Hiába néztem végig a filmet, egyszerűen fogalmam sincs.
Mire végre valamit megértettem (vagyis azt hittem, hogy megértettem) történt valami amivel még jobban összezavartak. Csomó jelenetnél csak bámultam ki a fejemből és szemöldökráncolva próbáltam rájönni, hogy mit is láttam pontosan. Nagyon, de nagyon meg akartam érteni, nagyon szeretem az olyan filmeket, amiken gondolkodni kell, de egy két részletet leszámítva nem nagyon értem, hogy mit is láttam pontosan. Totálisan összezavartak a két óra alatt.
Nagyon foglalkoztat a film jelenleg, ha valakinek sikerült valamit megértenie belőle és azt meg is osztaná velem, azt nagyon megköszönném. Kim Soo Hyun egyébként szokás szerint fergeteges volt, remekül hozta mind a két karaktert, nagyon örülök, hogy ilyen szerepben is látthattuk őt, de szerintem ez a karakter állt a legkevésbé közel hozzá. Attól a rágózástól pedig kivoltam. xD

Történet: 5/10
Színészek: 8/10
Karakterek: 8/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése