Love Cells

Love Cells ~ Dating DNA

Műfaj: romantikus, vígjáték, fantasztikus
Részek száma: 15 (ezek 6 percesek)
Dátum: 2014 
Csatorna: Naver TVCast

Ismertető: Ma Dae Choong szánalmas életében megjelenik Nebi, a szerelem sejt, kinek küldetése, hogy megtalálja igaz szerelmét a fiúnak. Azonban Dae Choong szerelme egy híres sztár, akinek nem könnyű a közelébe férkőzni. Nebinek azonban muszáj kezelnie a helyzetet, különben meghal, és a srác soha életében nem fogja megtapasztalni a szerelmet. Mindezek mellett Nebi létezéséről és múltjáról is vetődnek fel kérdések.


 
Vélemény: Mivel a sorozatot én fordítottam ezért picit közelebb érzem magam hozzá, mint mások, de igyekszem jól megfogalmazni a kritikámat. Először is itt is megjelent a rövid sorozatok "átka": nem volt idő a cselekmény kibontakozására, a 15 rész ellenére sem. Persze ez nem azt jelenti, hogy össze volt csapva, hanem amikor végre kezdett izgalmassá válni, akkor gyorsan lezajlottak az események. Én azt mondom pár titokkal megfűszerezve igazán lehetett volna egy hosszú sorozatot csinálni belőle. De ennyi volt az egész, ami nem tetszett. Bár totál abszurd volt, mégis nagyon aranyos és vicces a történet, ami meglepően fordulatokat és pici titkokat tartalmaz. Nagyon élveztem fordítani és nézni is, szóval ajánlom mindenkinek, aki egy kis felüdülésre vágyik. Második évad is hamarosan jön, természetesen azt is én fogom fordítani.

Zene: Az OST nem volt nagy szám (szinte nem is volt) viszont az utolsó és a 14 részben azt hiszem 2 nagyon szép számot tettek az eseménysor alá, amiért pluszpont jár, bár a rövid sorozatoknál nem szoktam zenére külön pontot adni.

Szereplők: Lássuk csak két főhősünket külön-külön.
Kim Yoo Jung - Nebi: Aranyos lány, aki azért jött, hogy helyrerázza a csóri pasi szerelmi életét. Szerintem nagyon aranyos, bár az elején nem sok esélyt láttam rá, én mégis reméltem, hogy a főhős vele marad a végén... nem tudom, olyan jól mutattak együtt. A színésznőt én a The Moon embraces The Sun-ban láttam először. Így idősebb színészeknél 2-3 év nem látszódik nagyon meg, de egy pont növésben lévő színésznél igen. S természetesen rajta is, picit nehéz volt félretennem az ottani alakítását és elhitetnem magammal, hogy ő biza már 16 éves. Remélem sokáig fog még színészkedni.
Park Sun Ho - Ma Dae Choong: Totál lúzer srác, aki semmit sem csinál egész nap csak otthon ül, és várja, hogy az élete lepörögjön. Mikor megérkezett hozzá Nebi akkor picit fejlődni látszódott, de nekem a sori legvégéig nem tudta kiverni magát a lúzer szerepből. Persze ezzel nincs baj, aranyos volt nagyon, és tetszett, hogy az adott pillanatban mégis máshogy döntött a végén (aki látta, az tudja miről beszélek). A színésszel még nem találkoztam.

Történet: 7/10
Színészek: 7/10
Karakterek: 7/10

2 megjegyzés:

  1. Én Woobin miatt néztem meg xD Először nagyon furcsának tűnt a sorozat, hogy kinek jut eszébe ilyet írni.... Aztán csak végig néztem. És Woobin oppaban nem kellett csalódnom. Hozta a formáját :*

    VálaszTörlés