Penny Pinchers

Penny Pinchers

Műfaj: romantikus, vígjáték
Játékidő: 114 perc
Premier: 2011. október 10.

Ismertető: Történetünk főhőse Ji Woong, aki egy elég laza csávó (szó szerint). Már hónapok óta nem fizette az albérletet, állása sincs igazán, mégis el van a maga kis életével. Másik főszereplőnk Hong Sil, aki folyamatosan takarékoskodik, még a szemétből is pénzt facsar ki. Ezt a két okostojást összerakják. Ji Woong mindent megtesz Hong Sil-nek, aki fizet neki, így egy verhetetlen duóval néz szembe a világ. Mindkettejüknek megvan a szerelme, azonban egy idő után rájönnek, hogy annak ellenére mennyire különbözőek, hihetetlen jól megvannak egymás mellett, s nem mellesleg elkezdenek romantikus érzéseket is táplálni a másik iránt. A kérdés csak az, hogy hogyan fogják átvészelni ezt az életmódot? Hisz Hong Sil úgy néz ki, rossz emberben bízott meg, és az eddigi élete odavész...

Ismertető: Lee Min Ki láz után jött a Song Joong Ki betegségem, amit még mindig nem kezeltem igazán, hisz pont érettségik előtt álltam. No majd nemsokára. Szóval igen, legfőképp a színész miatt néztem meg a filmet. Hogy milyen volt? Nem volt nagy szám, tipikus romantikus vígjáték, ahol a két főszereplő ellentétére mennek rá a történtek. Itt sem volt másképp, csak egy kis ráadás volt, hogy a két színészt nagyon szeretem, és még pont Song Joong Ki lázban is égtem. Hogy magukat meg ne hazudtolják, becsempésztek nekünk egy kis drámai részt is (mint tényleg minden egyes alkalommal).
Annak ellenére, hogy ez egy vígjáték szerintem remekül vette ki magát a dolog, tényleg ott volt a helye a filmben, és nem éreztem azt, hogy dramatizálnak. Édes volt, cuki, és vicces is, és amikor a legvégén a srác eladta azt a bizonyos valamit, na akkor tényleg nagyon meghatódtam. De elég ennyi a drámából, hisz ez egy vígjáték emberek. Egy nagyon nagyon vicces vígjáték, ami telis tele van poénokkal. Olyanokkal, amiket az ember kétszer is visszateker, sőt, akár háromszor is.
A kedvencem akkor is a cipős volt, hát én azon annyit nevettem, egyszerűen nem tudtam, hogy melyik oldalamra forduljak a nevetéstől. De a boltos sem volt semmi... aki látta, az tudja miről beszélek. A vége is irtó édes volt, nagyon örültem, hogy összejöttek, bár ezt már a borítókép alapján meg lehetett tudni. No de én azért örültem. Szóval összefoglalva az egészet, nagy szám nem volt a film, de kikapcsolódásnak tökéletes, a színészek pedig tényleg ráadások. Szombat délután megnézni remek időtöltés.

Szereplők: A megszokott mondat: lássuk csak őket külön-külön.
Han Ye Seul - Hong Sil: Zsugori nőszemély, de azért kedves is, és együttérző. No meg oka van annak, amiért ilyen, ráadásul nyomós oka, így egy cseppet sem lehet őt elítélni emiatt. Annak ellenére, hogy zsugori, nagyon vicces volt a karaktere. A sétálós résznél is nagyon nevettem, ennyire félreérteni nem lehet valamit. De ő megcsinálta. Karaktere szóval aranyos volt, vicces, és tökre szerettem, ami szerintem ritka, mert elég sok koreai női karaktert utálni lehet. Nagyon nagyon szurkoltam neki, hogy megtalálja az 'igaz szerelmet' mert annyira nagyon megérdemelte. Azt a másik pasit meg legszívesebben felpofoztam volna annyira nagyon idegesíteeett. De mindegy A színésznőt nagyon szeretem, örültm mikor megláttam, hogy van a Joong Ki-vel filmje. Ez volt a 2. főszerep amit láttam tőle, no de itt a nyár lassan.
Song Joong Ki - Ji Woong: Ééés pici szívem közepe, ez a hihetetlen cuki és édes és nem is tudom milyen pasi, aki totál meghódította a szívem kb. 2 perc alatt. Ötletem sincs, hogy miért ő következett Lee Min Ki után, de elég sokáig tart ez a láz. És hamarosan indul az új sorija. Na ki fogja nézni? Kezeket feeel. Oké, legyen elég ennyi a színész dicséréséből, bár most belegondolva nem is tudom, hogy hagyhattam abba anno a Nice Guy c. sorozatát. Újra elő kell vennem. De sebaj itt lesz a hosszú nyár, és akkor azt hiszem az ő sorijaival fogom kezdeni. Karaktere eszméletlen cuki és édes és vicces volt, nagyon imádtam őt végig. A legvégén pedig még jobban megszerettem, annyira édes volt, hogy majd belehaltam, de tényleg. Kész, nekem ilyen pasi kell. Nem is, nekem Song Joong Ki kell és kész. Kit érdekel, hogy már tök idős, nemigaz?

Történet: 8/10
Színészek: 8/10
Karakterek: 8/10

4 megjegyzés:

 1. ez nálam is így volt. először Lee Min Ki láz, majd a SungKyunKwan scandal megnézése után Song Joong Ki időszak következett be. xD a "CSÁBMESTER" :)

  VálaszTörlés
 2. Kedves Evoltett! Már régen meg szerettem volna nézni ezt, és a "Farkasfiús" filmet, de a Vikin nem elérhető. Én egyszerű ember vagyok, :) nem tudok külön letöltögetni feliratot (ezért a Viki és az Inda marad). Tudsz esetleg olyan helyet amin nézhetőek.

  Köszönöm és üdvözlet: B. Gabi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   A Farkasfiús film pont fent van egy magyar oldalon, itt a link:
   http://online-filmek.tv/film/11271-a-verfarkas-fiu
   Ha írsz nekem egy e-mailt, szívesen elmagyarázom neked részletesen, hogy hogyan is kell letöltögetni! :)

   Törlés