Woman, Comics and Shoes

Woman, Comics and Shoes ~ Her Lovely Heels

Műfaj: romantikus
Részek száma: 10 (ezek 12 percesek)
Dátum: 2014
Csatorna: SBS Plus

Ismertető: Létezik szerelem első látásra? Úgy néz ki igen, és ezt a sorozat tökéletesen bebizonyítja nekünk. Shin Ji Hoo egy nap elmegy barátnőjével cipőt vásárolni, s azonnal meg is tetszik neki az eladó pasi. Annak ellenére, hogy az első szerelme fájdalmasan ért véget, elmegy újra az üzletbe, de sajnos nem találkozik újra a férfival. Később kiderül, hogy nem is cipő eladó volt, hanem piackutató, és történetesen ő lesz a felettese. Csakhogy nem éppen a megtestesült szőke herceg fehér lovon. Oh Tae Soo rideg, és nem érdekli a házasság. Mindezek ellenére Ji Hoo próbál közeledni felé, majd egy cipőbalesetnek köszönhetően felkelti Tae Soo érdeklődését. Részegen szerelmet vall a rideg férfinak, akinek kezdetben terhet jelentenek ezek az érzések, de később természetesen készségesen fogadja őket. Hogy még kis izgalom is legyen benne, megjelenik Ji Hoo első szerelme, aki újra akarja kezdeni a lánnyal, valamint itt van Han Na is, akit Tae Soo nővéreként szeret, de fordítva nem épp ez a helyzet. Egyszóval a sztori szépen megmutatja nekünk, hogy ér célba egy kedves és csendes lány szerelme, és ez a tiszta szerelem, hogy képes megváltoztatni egy rideg férfit.

Vélemény: Nem hiszek a szerelem első látásban, véleményem szerint nem lehet szeretni valakit anélkül, hogy ne ismernéd jól az illetőt. Így ebből kifolyólag ez a sorozat nekem túl nyálas volt, és túl valóságszerűtlen. Ráadásul annyira tele volt 'véletlenekkel', hogy nem lehet nem észre venni. 'Véletlenül' mindig jó helyen van jókor az adott személy. 'Véletlenül' pont egy kávézóba ülnek be az exével. 'Véletlenül' pont mellette pletykáznak. 'Véletlenül' pont aznap éjszaka megy a srác a lányhoz. Értitek nem? Az egész egy 'véletlenek' sorozata volt, ami kicsit idegesített. Ráadásul nem szeretem, amikor egy nőnek folyik a nyála egy férfi után. Olyan szánalmasan jön le, s az az érzésem van végig, hogy a srác csakis jóindulatból és szánalomból marad a főhősnővel. De, mindezek ellenére nem bántam meg, hogy megnéztem. Aranyos volt a maga módján, és a vége is szépre sikerült. S tetszett ez az állandó cipő motívum is, amin végigfutott az egész sorozat.

Zene: A zene nagyon aranyos volt. Tökéletesen tükrözte az egész történetet, és ezt mindig a lehető legjobb pillanatban indították el. 'Can You Love' szám szép lett.

Történet: 6/10
Zene: 7/10
Színészek: 6/10
Karakterek: 6/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése