The Secret Message

The Secret Message

Műfaj: romantikus
Részek száma: 18 (ezek 10-15 percesek)
Dátum: 2015
Csatorna: Naver TV Cast, DTV

Ismertető: Főhősünk, Woo Hyun már nagyon régóta szeretne egy dokumentumfilmet összeállítani a szerelemtől, azonban ő maga fél tőle, hisz egy fájdalmas múltat tudhat maga mögött e téren. Épp Japánban van, és ott próbálja összehozni projektjét barátjával. Főhősnőnk, Haruka, Koreába megy, hogy egy kicsit összeszedje magát. Akárcsak Woo Hyun, neki is nagyon fájdalmas emlékeket hagyott hátra az első szerelme. Egy kis kavarodásnak hála főhőseink elkezdenek beszélgetni line-on, és szép lassan egyre közelebb kerülnek egymáshoz, holott az se tudják, hogy néz ki a másikuk. Röviden egy nagyon szép szerelmi történet ami legyőzi a távolságot és nagyon szépen megmutatja, hogy két embernek nem szükséges egy azon nyelvet beszéljenek ahhoz, hogy egymásba szeressenek.

Vélemény: Már elég régóta tervezgetem megnézni ezt a kis sorozatot, most végre sikerül időt szakítanom rá. Hogy egyszerűen kifejezzem a történettel kapcsolatos véleményemet, ismét magamat kell ismételnem: egy nagyon szép szerelmi történet, ami legyőzi a távolságot és a nyelvek közti különbséget. Őszintén én valami teljesen másra számítottam, rendesen meg is lepődtem, amikor szembesültem a sorozat egyediségével, aranyosságával.
Ugye mindkét főhősünk szerelmi élete fájdalmas emlékeket hagy maga után, így kevésbé nyitottak új kapcsolatok létrehozására, de a line és az egymás arcának nem ismerése ez azonban lehetőteszi, hogy közelebbről is megismerhessék egymást. Számomra teljes újdonság volt, hogy a két főhős tényleg nem találkozott egymással, hanem a sok beszélgetésnek hála kerültek egyre közelebb egymáshoz, valamint az is új volt, hogy különböző nyelveket beszélnek.
A sorozatban mindezek mellett vannak aranyos részek, viccesek (főleg amikor Woo Hyun táncolni kezd) és megható részek is akadnak bőven. A hibát keresnék a sorozatban, akkor nálam ott volt a hiba, hogy hogyan is került Mariko telefonszáma Woo Hyun-hoz? Nem tettek róla említést, és az, hogy valaki megkapja valakinek a számát számomra érthetetlen volt, no meg a line is ugyebár. Mindenesetre ha ezen a baklövésen túl kell tennünk magunkat és kész.
Összességében, engem meglepett nagyon a történet és annak kimenetele, végig szurkoltam értük, és reméltem, hogy végre egymásra találnak és elfelejtik a sok rossz emlékeket. Szóval én mindenkinek csak ajánlani tudom, rövid sorozatok közül az egyik legjobb amit eddig láttam, mindenképp megéri rászánni azt a 18 részt, sőt, talán még egyesek számára többször nézős is lehet. Nagyon meg voltam vele elégedve, tényleg lekötött és mondom, meglepetés volt számomra.
  
Zene: Nem szoktam a rövid sorozatoknak a értékelni a zenéjét, hisz általában nem fektetnek rá nagy hangsúlyt. Itt sem fogom értékelni, de beraknám ide Seung Hyun számát, amit a főhősnőnek szánt.

Szereplők: Akkor lássuk csak két főhősünket sorjában.
Choi Seung Hyun - Woo Hyun: Aranyos, vicces srác, aki eltökéli magát, és eldönti, hogy végre összehozza a régóta tervezett dokumentumfilmjét a szerelemről, azonban ő maga fél tőle. Woo Hyun karaktere alapjáraton nagyon szerethető volt. Tényleg vicces, néha voltak beszólásai, néha kiborította a stressz, néha csak hülyült a világba, néha pedig nagyon is komolyan vette a dolgokat. Nagyon természetesre sikerült a karakter, hamar megszerettem őt. Ami pedig meglepett, hogy Seung Hyun ennyire élethűen tud sírni, engem teljesen megdöbbentett az a jelenet, amikor már már kiakadva és saját magát győzködve fakadt ki régi szerelme előtt. Meglepődtem. Seung Hyun eddigi szerepeihez képest felüdülést volt ezt látnom tőle, nagyon szeretném, ha a jövőben ilyen karaktereket hoz majd, mert sokkal, sokkal jobban illik hozzá. Várom a hosszú sorozatát végreee. U.i.: A haja nagyon, nagyon menő.
Juri Ueno - Haruka: Egy nagyon kedves lány, aki kicsit pesszimista, de szeret mosolyogni. Régi emlékei a mai napig gyötrik és szegény majd belepusztul, majd megérkezik Woo Hyun, mint aféle felmentősereg. Általában nem szeretem, ha a főhősnő sokat mereng a múltba, mert akkor általában elég életkedvtelen karaktert kapunk. Haruka valahol középen állt, néha kicsit magába fordult, néha pedig boldogan beszélgetett barátaival. Őt is sikerült többé kevésbé elég hamar megszeretnem. A színésznő aranyos volt, nagyon illett a karakterhez, bár a hajával kezdhettek volna valamit. Tehetségéről sok mindent nem tudok mondani, hisz ez volt az első sorozat ahol találkoztam vele. Tehát igen, el is értem a bejegyzésem végére, szóval még itt utolsó szó gyanánt szeretnék mindenkit biztatni arra, hogy nyugodtan kezdje el a sorozatot, mert kellemes kikapcsolódást és szórakozást nyújt az a 18 rész.

Történet: 8/10
Színészek: 7/10
Karakterek: 7/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése