Strongest Deliveryman

Strongest Deliveryman

Műfaj: romantikus, akció, melodráma 
Részek száma: 16
Dátum: 2017
Csatorna: KBS2

Ismertető: Történetünk középpontjában a kedves, mindenki által imádott férfi, Choi Gang Soo áll. Kiszállító fiúként dolgozik, híres arról, hogy minden kerületben egy biznyos ideig marad csak. Ezáltal nagyon sok ismerőse és barátja van, hisz megannyi embernek segített. Főhősnőnk a kemény, szintén kiszállítóként dolgozó Lee Dan A, aki számlálja a napokat, hogy mikor hagyhatja végre ott Koreát és mehet külföldre élni, családja azonban visszahúzza őt. Úgy alakul végül, hogy a két fiatal találkozik és ugyanannál az étteremnél fognak dolgozni. Kezdetben nagy a nézeteltérés közöttük, de természetesen ez később kisimul. Gang Soo pedig úgy érzi, hogy ideje letelepednie, és elindítania végre a saját vállalkozását, azonban vannak olyanok is, akik akadályozzák őt.

Vélemény: Kyung Pyo végre valahára megkapta az első főszerepét, így nem volt kérdés, hogy nézni fogom. Már régen befejeztem, azonban akkor nem sikerült megírnom a bejegyzést, utána meg a gépem tönkrement és 1 hónappal később kaptam vissza, szóval lassan 2 hónapja is talán, hogy befejeztem. Őszintén elmondom nektek, sok mindent nem fogok tudni mondani a sorozatról. Egy ilyen tipikus, egyszernézős, kikapcsoló sztori volt, aranyos karaterekkel, vicces helyzetekkel és természetesen egy kis titokkal no meg harccal.
A sztori a kis meglepetések ellenére pont olyan irányban halad végig ahogyan arra számíthattunk. Összességében aranyos volt, a céges ügyek és bonyodalmak mellett a két főhős kapcsolata volt előtérben természetesen. Őszintén én a végére a mellékpárosunkat sokkal jobban megszerettem. Talán azért, mert annyira viccesek voltak együtt, annyira abszúrd volt a helyzetük, hogy nem győztem falni a jelenteket, amelyekben ők szerepeltek. De persze főhőseinkkel sem voltak problémák, alapjáraton aranyosak voltak mindketten így természetesen egy cuki párost alkottak.
Ami még tetszett, ahogyan a két fiú között alakulgat valamiféle barátság, bár én sokkal nagyobb hangsúlyt fektettem volna rá, mert jó volt az ötlet. Látjátok, nem is tudok sokat írni róla, tényleg egy teljesen átlagos, egyszer megnézésre alkalmas sorozat volt, ami semmiképp sem lett a kedvencem, de kellemesen végignéztem a 16 részt. Persze ehhez azért hozzájárul az is, hogy 2 hónap telt el. Mindig azonnal, vagy maximum 1 hét után meg szoktam írni nektek a bejegyzéseket, míg friss az élmény, ezúttal ez nem jött össze, szóval bocsánatot kérek ezért tőletek.

Zene: A sok szám közül kettő maradt gépen, amik nagyon aranyosra és sokszor hallgatósra sikerültek: Kiryun 'New Star' és Sohyang 'Home'.

Szereplők: Na és akkor lássuk csak történetünk főhőseit a szokásos módon.
Go Kyung Pyo - Choi Kang Soo: Egy szörnyen rendes fickó, aki nem csak megjátsza magát, hanem szívből árad belőle a kedvesség, ennek hála mindenki nagyon szereti őt, és rengeteg barátja van, akire számíthat. Én szeretem a rendes és aranyos karaktereket, Kang Soo pedig javában ilyen volt. Igazából sokat róla sem fogok tudni mesélni nektek. Egy cuki és kedves srác volt, aki mindent megtett a barátaiért, és ez nagyon tetszett benne. Nem csoda, hogy tényleg mindenki szerette őt, és mikor bajban volt, nem egy ember ugrott azért, hogy segítsen neki. Nem volt kiemelkedő a karaktvilágban, hisz azért sok ilyen szerep van már, meg kicsit irreális is volt, hogy ennyire rendes legyen, de mindenképp nagyon szerethető volt. Kyung Pyo főszerepének nagyon nagyon örültem, s bár a sorozat annyira nem fogott meg, nagyon remélem, hogy a jövőben sok sorozatban fog még szerepelni, s mostmár valahára tényleg főszerepben, mindenféle stílusban.
Chae Soo Bin - Lee Dan A: Kemény csajszi, aki rengeteget robotol és tanul azért, hogy elmehessen Koreából hátrahagyva a nyomorult életét. Dan A ellentéte volt főhősünknek. Míg az inkább másokkal foglalkozott, Dan A a saját életére koncentrált (ezt ne értsétek rossz értelemben, hisz mindenképp az ő szemszöge volt a reálisabb). Nagyon aranyos volt, ahogy ezek ketten egymásra találnak és tanulnak is valamit egymástól. Az is nagyon tetszett, ahogyan Dan A a szerelem hatására elgondolkodott azon, hogy tényleg el kell-e mennie ahhoz, hogy boldog legyen. Nagyon sokat támogatta főhősünket, ami szerintem kimagaslóan sokat jelenthet nekünk, nézőknek, hisz mindig megkapjuk a hisztis, cselekvésre képtelen főhősnőket. Őszintén elmondom, hogy nem tudom hol találkoztam először a színésznővel, de már régóta ismerem, és nagyon örültem, hogy végre főszerepben láthatom. Remélem sokat találkozunk még vele a jövőben.
Kim Sun Ho - Oh Jin Gyu: Gazdag család kicsi fia, aki szörnyen beképzelt, csak a pénzköltéshez ért, és ennyi az egész. Nem nagyon értettem először ezt a szerepet a történetben, mert nem volt rá nagy hangsúly fektetve, valahogy csak ott volt. Ami persze nem volt zavaró, mert egy szörnyen vicces és aranyos pasi volt, akit alig vártam már mindig, hogy feltűnjön, mert tudtam, hogy akkor nevetni fogok garantáltan. De azért sajnáltam, hogy a karakterfejlődésére nem fektettek annyira hangsúlyt. Igazából egyik részről a másikra rendes lett, észhez tért stb. ami picit zavaró volt számomra. De összességében bírtam őt, nagyon szorítottam neki és Ji Yoon-nak hogy összejöjjenek, mert nagyon viccesek és aranyosak voltak együtt. A színész számomra új volt, de ahogy elnéztem eddig csak egy szerepe volt, az is idén, és még azt nem néztem meg (de listán van). Szóval nagy reményeket fűzök hozzá és remélem sokat fogunk még vele találkozni.
Go Won Hee - Lee Ji Yoon: Egy nagyon életvidám kiscsaj, aki szeretne elszakadni a szülei pénzétől, de rájön, hogy ez nem is olyan egyszerű. Annak ellenére, hogy elkényesztették, szerintem szörnyen kitartó volt. Az is tetszett, hogy kis hiperaktív, naiv és folyton mosolygós vagy éppen hisztizős lány volt, mert valahogy annyira aranyosra sikerült megalakítani az egész karaktert, hogy nem lehetett őt nem szeretni. Főhősnőnek lehet nem bírtam volna, de mellékszereplőnek mindenképp nagyon imádnivaló volt. Jin Gyu-val eszméletlen arik voltak együtt, ahogyan folyton ették egymást és beszólogattak egymásnak. Szívesen elnéztem volna őket sokkal több ideig mint amennyit szerepeltek, mert tényleg über cukkerek voltak. A színésznővel még sosem találkoztam nagyobb szerepben, szóval remélem a jövőben vele is többször találkozhatunk majd, mert elsőre jól indított nálam. S lám lám, végére is értem ennek a bejegyzésnek is. Meséljetek, nektek hogy tetszett ez a sorozat?

Történet: 6/10
Zene: 7/10
Színészek: 7/10
Karakterek: 7/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése