High End Crush

High End Crush

Műfaj: romantikus, vígjáték
Részek száma: 20 (ezek 15 percesek)
Dátum: 2015 - 2016
Csatorna: Naver TV Cast

Ismertető: Choi Se Hoon egy nagyon híres színészekkel foglalkozó cég igazgatója. Egyébként beképzelt, gőgös, hisztis, őrületbe kergeti pszichológusát, tökéletesen meg van szokva azzal, hogy mindent megkap amit akar. Főhősnőnk, egy hegyen élő, minden modern dolgot nélkülöző gyönyörű lány, Yi Ryung, aki néha jön le a városba bevásárolni. Egyik ilyen alkalomkor kavarodásoknak hála őt állítják be modellnek Choi Se Hoon cégénél. A srác első pillantásba belehabarodik a lányba (azonban ezt a világér nem akarja elismerni), és mindenáron rá akarja venni, hogy írjon alá egy szerződést és emelkedjen színésznővé. Se Hoon nehezen fogadja a visszautasítást szerződéssel és az érzéseivel kapcsolatban, így rendesen összezavarodik megkeserítve ezzel pszichológusa és a lány mindennapjait. 

Vélemény: Szeretem az ilyen kis web-drámákat, Jung Il Woo pedig önmagában elég ok volt arra, hogy megnézzem ezt a sorozatot. Mikor elkezdtem alig tudtam letenni. Hihetetlenül vicces, aranyos és a maga módján egyedi volt. Tetszett nagyon, hogy főhőseink ellentétei voltak egymásnak, mind a ketten egy egy szélsőségek. Tele volt vicces jelenetekkel, volt, hogy visszatekergettem őket és mondanom sem kell, hogy végig vigyorogtam mind a húsz részt.
Kicsit aggódtam, hogy meddig húzzák a se veled se nélküled dolgot. Hosszabb volt az átlagnál, de meg is lehetett érteni, hisz ahogy mondtam mindketten nagyon nehezen fejezték ki magukat. Talán a végére már kicsit elegem lett belőle, sok volt, de ettől függetlenül vártam a pillanatot, amikor végre összejönnek. S mivel ilyen lassacskán jöttek össze, rengeteg romantikus pillanatot kapunk, némelyik aranyos, furcsa, szomorú vagy éppen vicces.
A vége hihetetlenül aranyosra sikeredett, én nem bánnék egy második évadot is, hisz nagyon megkedveltem kettejüket, Jung Il Woo és Jin Se Yun meglepően jó párost alakítottak, nem lenne rossz egy hosszú sorozatban is együtt látni őket. Tehát összességében szerintem egy nagyon aranyos sorozat volt, én tényleg nagyon élveztem, mindkét műfajban megállta a helyét, nem dramatizálták túl és felettébb élvezhető volt. Ne féljetek belekezdeni, Jung Il Woo hozza a formáját, ami önmagában elegendő ahhoz, hogy élvezzük a kis sorozatot.

Szereplők: No és akkor lássuk csak főhőseinket külön külön.
Jung Il Woo - Choi Se Hoon: Egy hihetetlenül beképzelt, egoista, öntelt, hisztis és gőgös srác, aki mindent megkap mindig amit akar, ezért roppant nehezen viseli a visszautasítást, majdhogynem beleőrül. Choi Se Hoon karaktere volt a vígjáték forrása a sorozatban, imádtam nézni ahogy kikészül és ahogy olyanokat tesz, amit épp ésszel az ember nem tenne. Az is hihetetlen vicces volt, hogy külön kellett konzultációt tartani neki a szerelemről... egyszerűen behalok rajta. Jung Il Woo ismét hozta a formáját, talán ő az egyedüli olyan színész, aki mindig ugyanazt alakítja mégis imádom őt. Mikor rossz kedvem van, mindig segít, hogy jobb legyen, csak lassan kifogyok a sorozataiból, szóval nagyon sokra számítok a jövőben!
Jin Se Yun - Yoo Yi Ryung: Egy csendes, aranyos lány, aki minden modern kütyüt nélkülöz, és miután nagyapja meghalt egyedül él egy kis hegyi házikóban. Hirtelen belekeveredik egy nagy katyvaszba, ami tetszik neki, de mégsem akar színésznő lenni. Yi Ryung karaktere nagyon szerethető volt, főképp, hogy kedvelte a főnököt, de nem volt benne biztos, hogy Se Hoon hogy érez, sőt, azzal is tisztában volt, hogy ez nem egy könnyű kapcsolat lenne. Tökéletes ellentéte volt főhősünknek, együtt pedig nagyon jól mutattak. Se Yun egyre ügyesebb, még van hova fejlődni, de tényleg egyre jobb lesz.

Történet: 7/10
Színészek: 7/10
Karakterek: 7/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése