Marry me, Mary!

Marry me, Mary! ~ Mary Stayed Out All Night

Műfaj: romantikus, vígjáték
Részek száma: 16
Dátum: 2010
Csatorna: KBS2

Ismertető: Wi Mae Ri édesapja adósságokkal van teli. Konkrétan már semmi sincs a házukban. Időközben MaeRi megismerkedik egy úgyszintén szegény rocker sráccal, Kang Moo Kyul-lal. Nade, az adósságok egyre csak gyűlnek, így MaeRi apja egy régebbi barátjának fiához akarja mindenképp hozzáadni lányát, hogy minden pénzügyi gondjuk megoldódjon, úgyanis a srác nagyon gazdag. Melyik lány szeretné az érdekházasságot? MaeRi segítséget kér rocker barátjától, hogy játsza el a pasiját, és (persze nem igazából) házasodjanak össze, hogy ne kelljen a gazdag pasihoz hozzámennie. MaeRi gondolkodási időt kap, így mind 2 sráccal találkozgatnia kell, és időközben mind a ketten megszeretik a lányt.

Vélemény: A Mae Ri-t alakító Moon Geun Young borzalmas színésznő. Ez volt az első film amit láttam tőle (ezután még nehezen rávettem magam a Cheongdamdong Alice-ra , de csak és kizárólag Park Shi Hoo miatt) és tényleg remélem, hogy az utolsó is. Borzasztó. Hitelességét vesztette, hisz hogy létezhetne két olyan pasi, aki ezért a lányért verseng. Miért ez a színésznő??
A történet alapjáraton nem lett volna rossz, bár egyáltalán nem egyedi, mégis élvezhető lehetett volna. Mindezek ellenére a jó kezdés után eszméletlen unalmassá és vontatottá válik. Rettenetes, nagy nehezen bírtam végignézni, és a vége is lapos. Semmi. Ráadásul MaeRi apukáját sehogyan sem tudtam megérteni. Az, hogy képes volt úgymond 'eladni' a lányát, az nekem beteges volt. 
Oké, oké, hogy az ő érdekében, de akkor is. Ennyire nem kellett volna hajthatatlannak lennie. Ha szereti a lányát, akkor nem fontosabb neki a boldogsága, mint a pénz? És ezt a sorozatot vegyük komolyan? Szóval nem, egyáltalán nem ajánlom, még a színészekért sem. Abszolút élvezhetetlen, nincsenek benne se poénok, se fordulatok, se semmi. 16 órát erre nem éri meg rászánni.

Zene: Mivel Jang Geun Suk énekes, ezért voltak szerencsére jó számok a sorozatban, mint a 'Hello Hello' és az 'I will promise You'.

Szereplők: Lássuk csak két főhősünket külön-külön.
Moon Geun Young - Mary: Ha tudtam volna, hogy milyen ez a színésznő, soha nem is kezdek bele a sorozatba. Mint ember semmi bajom sincs vele, biztos nagyon kedves és aranyos, de mint színésznő? Miért kell színészkednie, ha egyszerűen borzalmas amit csinál? Annyira felszínesen és annyira sablonosan színészkedik, hogy az amúgy is döcögő sorozatra rányomja a végső ítéletet. A karaktere sem volt semmilyen. Egyszerűen megérteni nem lehetett, hogy a két srác mit szeret benne annyira, hisz se nem szép, se nem kedves se nem aranyos, mindig csak az unott arcát látjuk, ami semmit sem rezzen történjék akármi. Nem, egyáltalán nem. Se a színésznő, se a karakter. Azt hiszem valakinek szólnia kéne neki, hogy soha de soha nem szabadna színészkednie, mert nem ez az első eset, hogy jó színészek mellé rakják be, és húzza le a sorozatot.
Jang Keun Suk - Kang Mu Gyul: Ismét hozta a mindig látott szerepét: arrogáns, beképzelt és azt hiszi ő a legmenőbb a világon, holott olyan szegény, mint a templom egere. Azért nem nagyon szoktam tőle sorozatokat nézni, mert nem igazán szeretem ezt a karaktert, és neki abszolút mindig ilyen szerepei vannak. Oké, van ahol jól jön ki, de az esetek többségében nem. Itt sem volt valami meggyőző, Jung In-t sokkal, de sokkal jobban szerettem, végig neki szurkoltam. De természetesen ő maradt alul. Sokkal aranyosabb, kedvesebb és figyelmesebb volt, mint Mu Gyul. És néha eszméletlen édes, főleg amikor a lányt próbálta meg lenyűgözni. Bár őszintén lehet jobban járt a karaktere, hogy nem jött vele össze a lány, mert sokkal, de sokkal jobbat érdemel. Keun Suk, mint mondtam, hozta a szokásos formáját, Jae Wook-kal viszont most találkoztam először és nagyon megkedveltem őt.

Történet: 2/10
Zene: 7/10
Színészek: 4/10
Karakterek: 3/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése