My Secret Hotel

My Secret Hotel

Műfaj: romantikus, vígjáték, misztikus
Részek száma: 16
Dátum: 2014
Csatorna: tvN

Ismertető: Nam Sang Hyo egy harmincas éveiben járó szingli esküvőszervező, aki remek a munkájában, az igazgató is a "hotel reménységének" hívja. Azonban elterjed egy pletyka a hotelről, hogy akik itt házasodnak azok 3 hónap után elválnak. Hogy ennek terjedését megállítsák, eldöntik, hogy világ elé tárnak egy esküvőt, hogy megmutassák, boldog és szép házasságok is kötetnek itt. Nam Sang Hyo feladata, hogy megszervezze ezt. A világ viszont elég kicsi, így szépen összefut ex-férjével, aki jelenleg a vőlegény. 7 évvel ezelőtt voltak házasok Las Vegas-ban, és hihetetlenül szerették egymást, azonban 3 hónap után szétmentek. Szegény Nam Sang Hyo kiborul, és részegen könyörög az igazgatónak, hogy vegye feleségül. Az igazgatónak alapból tetszett a nő, így elkezdenek szépen randizni. Sang Hyo-nak sikerül lezárnia a múltját, azonban az esküvő napján egy hulla pottyan le az üveg mennyezetről, így a buli elmarad. Megérkezik a nyomozó, aki mindent megtesz azért, hogy kiderítse, ki a gyilkos. Mindezek tetejében a fiatal igazgató is kap egy levelet, melyen az áll, hogy az apja anno nem öngyilkos lett, hanem valaki szándékosan végzett az életével. Nam Sang Hyo tehát egy krimi közepébe kerül, ahol biza 2 remek fickó verseng érte.

Vélemény: A sztori nem volt rossz, bár annyira nagyon nagy dolog nem történt benne, volt egy-két fordulat, jó karakterek és a többi. Bár az eleje meglehetősen furcsán indult, meg picit döcögött is. Például amikor volt az a jelenet, hogy a Sang Hyo berúgott, és ott kérte a főnökét, hogy legyen a férje, az ha vicces jelenet akart lenni, akkor nagyon elbénázták, ha meg nem, akkor meg nagyon furcsa. De ha ezen túlteszi magát az ember, egy igen aranyos sorozattal találjuk szembe magunkat egy pici krimivel is megfűszerezve. 
Bár a sorozat nem egészen volt egységes. Voltak olyan részek, ahol a nyomozáson volt a hangsúly, de ez a sorozat előrehaladtával egyre inkább a romantika került a középpontba, majd az utolsó 2 részben észbe kaptak, hogy hoppá, ezt elfelejtettük, na gyorsan zárjuk akkor le. Picit idegesítő volt, mert én igenis vártam még egy kis akciót bele, vagy még több fordulatot. Esetleg még egy pici nyomozást. Pedig próbáltak ott összezavarni minket.
De amennyire az elején túlbonyolították, úgy hanyagolták el a végére. Még idegesítőbb volt, hogy amikor a nyomozó meg újonca beszéltek, annyi sok név repült el a szövegükben, hogy fogalmam sem volt, hogy kiről van szó. Erre lehetett volna figyelni, no de sebaj. Ennek ellenére én nagyon élveztem, minden hétvégén jó volt megnézni az újabb 2 részt, amit ilyen gyorsan lefordítottak nekünk. Ami külön tetszett, hogy általában a sorozatoknál már e legelején el tudod dönteni, hogy a főhősnő kivel marad, de itt nem. 
Mikor már elhinnéd, hogy az egyikkel fog maradni, történik valami, ami miatt a másikra gyanakszol. Másik dolog, ami naaaagyon naaaagy pirospontot érdemel, hogy az a srác, aki egyedül maradt végül is megtalálja a boldogságot, és ezt a legeslegvégén láthatjuk, így mindenkinek (kivéve a halottaknak) happy end lett. Szóval igen, a sorozatot ajánlom mindenkinek, nem muszáj látni kategória, de kerülhet középre a megnézendő sorozatok listáján.

Zene: Nagyon szépek a számok, most ezeket hallgatom folyamatosan. Tényleg nagyon szép. A háttérzenék is jók voltak, a romantikus jelenetek is aranyosak voltak.

Szereplők: Na, ha nem is mindenkit, a 3 főszereplőt azért vegyük sorba.
Yoo In Na - Nam Sang Hyo: Kis dolgos csaj, aki már egyszer megszívta a szerelemmel, így igyekszik nem elkövetni újra ugyanazt a hibát. Bár a sorozat elején ugye nagyon a főnök pártján volt, így nem lehetett az mondani, hogy ott tengődik a két srác között, hisz szegény csak belekeveredett ebbe az egészbe, és ment az árral. Azonban ott az utolsó 3-4 résznél már picikét idegesítő volt, gondoltam döntse már el, hogy kivel akar maradni, és ne szívassa halálra a két pasit. Bár azért ő is rendesen összezavarodott, hisz tényleg elég kellemetlen helyzetekbe került állandóan. Amúgy nem értettem ott a sorozat elején az állandó piszkálódást a többiektől, miszerint milyen idő már a Nam Sang Hyo, meg vénlány meg ilyenek. Oké, a színésznő már tényleg 32 éves, de úgy néz ki kb. mint egy 25, szóval ez kicsikét furcsa volt. A színésznőt szeretem, aranyos is, és nem is rossz színész, na meg, jó volt egy ismerős arcot is látni.
Nam Goong Min - Jo Sung Gyum: Személy szerint engem kiráz a hideg ettől a színésztől, rohadt ijesztő, én a legvégéig azt hittem, ő lesz a gyilkos, mert nagyon ilyen elmebeteg nézései voltak. S mivel ennyire "ijesztő" volt, nem is neki szurkoltam igazán, sokkal jobban szerettem volna, ha az exével jön össze Nam Sang Hyo. Bár aranyos volt, meg romantikus is, mert kis esetlen, de egyben menő is, én annyira nem szerettem meg őt, kicsit távol állt a nézőktől. Azért jó volt, hogy végül is neki is happy end lett, és meglelte a boldogságát. Amúgy amikor rájött, hogy ki az apja gyilkosa, én sokkal nagyobb reakcióra számítottam, bár a karakterből adódóan nem volt egy érzelemkifejező alak. Persze itt is megjelent az, amit nagyon nem szeretek: ha szereted, akkor feladod, hogy boldog legyen. Mivan? Nem, ha szereted akkor magad mellett tartod. A színésszel először találkoztam, nagyon megítélni nem tudom.
Jin Yi Han - Go Hae Young: Na, szerintem ő volt mindenki nagy kedvence. Egyik nap meg is kérdeztem a facebook-on, hogy ki melyik pasit szereti jobban, s a legtöbb voks rá érkezett. Aranyos volt, vicces és beképzelt is, közvetlen, így teljesen megszerethettük, és nem állt távol tőlünk, mint Sung Gyum. A legszebb, legszomorúbb, és legviccesebb jelenetekben ő volt a főkolompos, amit nagyon köszönök neki, mert felejthetetlen perceket nyújtott. Én nagyon neki szurkoltam, már a legelején, mert annyira, de annyira szerette a lányt, hogy már nekem fájt. De tényleg. És itt igenis elmondhatjuk, hogy nem igaz az az állítás, mely szerint az első szerelem sosem múlik el, de mindig véget ér. Itt teljesen bebizonyosodott az ellentéte, ha igenis szereted az első szerelmed, akkor legyél mellette életed végéig.

Történet: 8/10
Zene: 9/10
Színészek: 9/10
Karakterek: 8/10

4 megjegyzés:

 1. Most kezdtem el nézni.
  Már az első részen túl vagyok.
  Köszi az összegzést

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Érdemes megnézni, mert jó volt :)
   Jó szórakozást a sorozathoz ! :)

   Törlés
 2. Muszáj erről a sorozatról is beszélnem.Nekem fergeteges volt a főszereplők játéka.A főszereplő férfi hangja,játéka csodálatos és nagyon jóképű.:-)A többiekkel is nagyon meg voltam elégedve,illetve bizonytalan voltam ki is az a gyilkos.....

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Aha, engem is meglepett, hogy milyen jók, itt kedveltem meg nagyon Nam Goong Min-t is :)

   Törlés