Let Me Introduce Her

Let Me Introduce Her ~ About Her

Műfaj: melodráma, misztikus
Részek száma: 40 (egy rész fél óra)
Dátum: 2018
Csatorna: SBS

Ismertető: Történetünk főhősnője, Ji Eun Han rettegésben él, élete teljes káosz és úgy látja, hogy teljesen kilátástalan a helyzete, egészen addig, míg véletlenül nem találkozik egy plasztikai sebésszel, Han Kang Woo-val. A nő megmenti a férfi életét, ezért az elhatározza, hogy segít neki és átműti a teljes arcát, noha nem tudja, hogy mi elől menekül a nő pontosan. Eun Han a műtétből való felébredése után teljesen elvesztí emlékezetét. Kang Woo természetesen segít a nőnek a továbbiakban, hogy közössen visszaszerezzék a múltját, azonban ahogy egyre jobban belebonyolódik a nő a saját életébe, úgy jön rá, hogy lehet sokkal jobb lett volna, ha emlékei örökre eltűnnek.

Vélemény: Még amikor kijött a sorozat angolul kezdtem el nézni, de aztán olyan villámsebességgel készült rá a magyar felirat, hogy bevártam. Nagyon nehezen vettem rá magam a sorozatra, mert Sang Mi valahogy sohasem tartozott a kedvenceim közé, Kim Jae Won főszerepe miatt azonban mégis úgy döntöttem, hogy adok a sorozatnak egy esélyt. A sorozat azonban nem volt túlságosan híres a külföldi nézők körében sem.
Azt kell, hogy mondanom, hogy annak ellenére, hogy mennyire nehezen akartam elkezdeni, meglepően élveztem. Kapunk egy teljesen kétségbeesett nőt, és egy nagyon rendes férfit, akiket egymás mellé sodor az élet. Nagyon tetszett, hogy a nő élete lassan került felszínre, előtte és előttünk is néha úgy tűnt, hogy össze van minden kutyulva. De szépen lassan, a 20 részen keresztül, részről részre egyre több dolog derült ki.
Szóval az egész történet klasszul volt felépítve, plusz a múlt mellett a jelen fordulatai is érdekesre sikerültek. Ami nagyon tetszett még, az a szerelmi szál a két főhős között. Bár hivatalosan ez nem romantikus sori, és igazából gyakorlatilag sem, mert szerintem egy kezemen össze tudom számolni, hány 'nyálas' jelenet volt a 20 rész alatt. De ahogyan mégis szerették egymást, azt annyira szép és meghatóóóó volt szerintem.
Nem mondogatták egymásnak, sőt, maguknak sem, de a férfi mindenben segítette a nőt, még ha az próbálta elkerülni is azt, hogy a szeretett férfi belebonyolódjon az életébe. Annak ellenére, hogy Kang Woo nem volt egy olyan nagy macsó karakter, mégis nagyon férfias volt, ahogyan kitartott a nő mellett, és mindenben próbálta őt támogatni, már a sorozat legelejétől. Vicces, hogy ennyire nagyon tetszett ez a szerelmi szál.
Tehát a nem létező romantika is nagyon tetszett, történet kimenetele is érdekes volt, fordulatos és elgondolkodtató. Nem akarok semmit sem lespoilerezni, de én teljesen megértettem a nőt és azt is, hogy mit miért tett. Hétről hétre néztem a részeket és tényleg nagyon élveztem. Bár itt-ott a felvétel kicsit fura volt, a vágás is néha érdekesre sikerült, de igazából ez elhanyagolható volt, mert totálisan a sztorira koncentráltam.
A sorozat vége pedig hihetetlen édesre sikeredeeett. Annyira, de annyira tetszett nekem, hogy majdnem megkönnyeztem. Sajnálom, hogy nem volt annyira híres a sorozat, gifeket is összesen két adagot találtam hozzá. Szerintem jobb volt, mint az átlag sztorik, aki szemezgetett vele, de nem volt benne biztos, ahogyan én is, az szerintem mindenképp adjon neki egy esélyt, mert tényleg meglepően jóra sikeredett.

Zene: Szinte az összes ost tetszik, ami kijött a sorihoz: Navi 'Even If You Hate It', Lim Do Hyuk 'I Miss You', Kim Dong Wook 'Snowball', Yeoul Cha 'Wait a Minute' és végül a legszebb, leeSa 'Save Me' című száma.

Szereplők: No és akkor lássuk csak főhőseinket.
Nam Sang Mi / Lee Shi A - Ji Eun Han: Amikor a sorozat elején megismerjük őt, menekül valami elől, retteg mindentől és teljesen kilátástalannak látja saját helyzetét egészen addig, míg Kang Woo mentőangyalként meg nem érkezik. Igazából Shi A szerintem sokkal szebb színésznő, kicsit csalódás volt, hogy az ő arca lett úgymond átműtve, de hamar túltettem magam rajta. Alapjáraton egy kedves és életvidám nő, aki mindent megpróbál azért, hogy visszaszerezze az emlékeit. Bár sokszor idegesít, ha a főhősnő feleslegesen távol tartja magát a szeretett pasitól, de ebben a helyzetben érhető volt, noha nem is volt romantikus a sori. Sang Mi eddig sosem nyert meg magának, de szerintem ez a szerepe volt eddig a legszerethetőbb amit láttam tőle, remélem, de nagyon remélem, hogy a jövőben is hasonló karakterei lesznek.
Kim Jae Won - Han Kang Woo: Plasztikai sebészként dolgozik, egy kedves és megértő férfi, akinek az életébe szó szerint berobban Eun Han. Miután az megmenti az életét, s látja a nő kétségbeesését, elhatározza, hogy segít neki, s szép lassan kötődni is fog hozzá egészen addig, míg teljesen bele nem szeret. Vicces, mert Kang Woo karaktere így leírva nem tűnik túl férfiasnak, inkább amolyan halálosan romantikus férfi, aki mindent megad a nőnek, de valahogy a ragaszkodása és a segítsége annyira menővé tette, hogy a nézők csak olvadoznak tőle. Hát mindenesetre én nagyon szerettem őt, kicsit más volt, mint a megszokott főhősők, de ebbe a sorozatba tökéletes volt ez a szerep, nagyon szorítottam neki. Jae Won sok sorozata listán van nekem, eddig sajnos nem sokat láttam tőle, dehát remélem, hogy a jövőben is sok lesz neki. Amúgy meg ki hinné el, hogy lassan 38 éves lesz? Eszem megáll.

Történet: 7,5/10
Zene: 8/10
Színészek: 8/10
Karakterek: 8/10

4 megjegyzés:

 1. Eddig mindig átugrottam felette, de most olvasva az ajánlásodat letöltöm és megnézem. Köszönöm!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem megéri, majd írd le, hogy tetszett! :)

   Törlés
 2. Nekem az egyik kedvenc sorozatom lett, annyira érdekes és izgalmas volt. Kezdetben engem is zavart, hogy azt a szép színésznőt leváltották, de pár rész után nagyon megszerettem Sang Mi-t.
  Maga a sorozat pedig elég komoly témát feszeget és kicsit sokkolt is, na de én sem szeretnék spoilerezni. Aki teheti nézze, nem fogja megbánni :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon örülök, hogy ennyire tetszett a sorozat neked! :)

   Törlés