To The Beautiful You

To The Beautiful You 

Műfaj: romantikus, vígjáték
Részek száma: 16
Dátum: 2012
Csatorna: SBS

Ismertető: Goo Jae He Amerikában él. Egy nap meglátja a tévében a koreai magasugrás bajnokát, Kim Tae Joon-t. Azonnal bálványozni kezdi a fiatal srácot, és elhatározza, hogy ráveszi, hogy újra ugorjon, amit abbahagyott egy baleset miatt. Ezért Koreába utazik, és beiratkozik abba az iskolába, ahová Tae Joon jár. Csak egy a bökkenő: ez egy fiúiskola, ezért levágatja a haját, és fiúnak álcázza magát. Mondani sem kell, hogy Tae Joon-nal kerül egy szobába. A 2 főszereplő mellett ott van még a bolondos Cha Eun Kyul, akinek a foci az élete. Jae He összebarátkozik a sráccal, aki egyre inkább úgy érzi, hogy megzakkant, mivel tetszik neki Jae He (akiről úgy tudja, hogy fiú), így aztán poénok is vannak bőven a sorozatban. Ez a japán Hanazakari no Kimitachi-e koreai változata.

Vélemény: Még régen láttam a japán verziót ami sajnos nem igazán tetszett, aztán nehezen rávettem magam erre, Minho miatt, ami szintén nem fogott meg. A sorozat eleje érdekes volt egy két csavarral és titokkal megáldva, de még így sem nyerte el a tetszésem. A részek a közepétől unalmassá váltak, a vége egyértelmű, a poénok pedig ellaposodtak, amik az elején eszméletlen jók és viccesek voltak. Sajnos állandóan azt kellet néznem, hogy hány perc van még a sorozatból. A japán verzió sem lett kedvencem, de jobban tetszett mint ez, annak ellenére, hogy a színészek rosszabbul néznek ki. 
Az egyedüli dolog ami tényleg tetszett a sorozatban azok a poénok. Természetesen a 'te jó ég, most akkor meleg vagyok?' részekkel nem bírtam betelni. Cha Eun karaktere aranyos volt, és a színész is remekelt. Nagyon sajnáltam, hogy a lány nem vele maradt. Mit is kellene még mondanom? A két srácot nagyon bírtam, a lányt már kevésbé, sőt a színésznő is olyan nagyon furcsa rövid és hosszú hajjal is, én őszintén nem bántam volna ha egy sokkal szebb színésznőt választanak Sulli helyett.
Szóval igen, nagyon sajnálom, hogy ez inkább egy negatív kritika lett, hisz tudom, hogy hányan imádják ezt a sorozatot. Sajnos engem nem fogott meg, de nagyon örülök mindenkinek, aki élvezte, hisz ez azt jelenti, hogy eggyel több kedvencetek lett. Szerencsére nem vagyunk egyformák, ezt el kell fogadni. Szóval ha engem kérdeztek, akkor inkább nemet mondok a sorozatra, de ez esetben tényleg ne csak erre alapozzatok, hisz nagyon sokak kedvence lett a To The Beautiful You.

Zene: A 'Stand Up' nagyon illett a sorozathoz, aranyos és vicces és természetesen pörgős. Voltak még számok benne, de nekem ez lett a kedvenc.

Szereplők: Lássuk csak főhőseinket a szokásos módon, külön külön.
Choi Sulli - Goo Jae Hee: Hirtelen felindulásból bálványozni kezd egy fiatal (és természetesen helyes) srácot, akit megpillantott a tévében. De olyannyira, hogy elhatározza rendbe hozza az életét, így fiúiskolába jelentkezik nőként. Ez a színésznő szegény nagyon röhejesen néz ki. Olyan mint az a játék, aminél van egy kicsi bot közében, és 4 hosszú madzag van ráakasztva kéz-és láb gyanánt, neked meg sodornod kell. Nem értem, a 2 helyes srác mellé, hogy rakhattak be egy ilyen színésznőt. Ez elferdítette az egész sorozatot. Plusz, annyira csak nem lehet fanatikus az ember, hogy Amerikából Koreába követ egy pasit, csak mert nem akar ugrani... ez nekem beteges volt. Szóval se hű de jó személyisége se kinézete nem volt a csajnak, így nem értem hogy szerethetett bele a két srác. Már ez sokat rontott az egészen, hisz elvesztette hitelességét.
Minho - Kang Tae Joon: Hihetetlen tehetséges srác, aki egy baleset miatt abbahagyja a magasugrást és elmenekül keserűséges életébe. Egy nap reménysugárként megkapja új szobatársát, aki fenekestül felfordítja mindennapjait. Mint mondtam Minho miatt kezdtem el a sorozatot, hisz a Shinee együttest már körülbelül hatodikos korom óta ismerem, így természetesen volt, hogy megnézem azt a sorozatot amiben az egyik tag szerepel. De ennek ellenére én azt tudom mondani, hogy inkább maradjon az éneklésnél, mert nem remekel, mint színész. A karaktere nekem kicsit olyan üres héjnak tűnt. Olyan semmilyennek annak ellenére, hogy ő volt a főhős pasi. Lehet emiatt is nem sikerült jó alakítást nyújtania, úgyhogy azért remélem még lesz főszerepben.
Lee Hyun Woo - Cha Eun Gyeol: Aranyos, vicces, energikus, bolondos, állandóan mosolygó és minden pozitív tulajdonsággal megáldott pasi, aki kétségkívül felvette a sorozatot a hátára és normális főhősök híján elcipelte a végéig. Eszméletlen volt. Annak ellenére, hogy az elején Minhonak szurkoltam (ő volt az egyedüli színész akit ismertem), körülbelül a második rész után fordult a kocka, és szívem lelkem rajongott ezért az aranyos srácért. Mondanom sem kell, hogy azok a részek voltak a legjobbak, amelyekben ő szerepelt. Nagyon aranyos karakter, és remek színész. A sorozat színvonalát erősen megemeli. A színész engem nagyon megfogott, akkor még első szerepem volt tőle, ma már egyszerűen imádom, mert tényleg nagyon aranyos srác. Remélem sok szerepe, s főként főszerepe lesz a jövőben, mert tűkön ülve várom már a jövendőbeli szerepeit.

Történet: 5/10
Zene: 5/10
Színészek: 6/10
Karakterek: 6/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése