Twenty

Twenty

Műfaj: vígjáték
Játékidő: 115 perc
Premier: 2015. március 25.

Ismertető: Adott 3 húszas éveikben járó srác. Chi Ho, aki külsejének hála igazi nőcsábász. Nincs életcélja, nem érdekli semmi sem, azt sem tudja mit akar majd dolgozni. Dong Woo, aki képregényrajzoló akar lenni, de akárcsak Chi Ho, egy igazi idióta. És végül Gyung Jae, aki talán a legnormálisabb közülük: tanul és szeretne egy igazi barátnőt, akit szerethet. 3 főhősünk még a gimiben találkozik, ugyanis mind ugyanabba a lányba voltak szerelmesek. Mit hozott a sors mit nem, legjobb barátok lettek. Most, hogy elérték a húsz éves kort életük fénypontján kellene, hogy legyenek, de ez az időszak nagyon sok nehézséget, küzdelmet és gyötrelmet rejteget számukra, valamint jövőt is kell válasszanak maguknak, ami cseppet sem könnyű három ilyen elfuserált srácnak.

Vélemény: Még egy ilyen baromságot mint ez a film... komolyan nem találni. Ez a három idióta (de főleg a Woo Bin) annyi hülyeséget csinált ebben a filmben, hogy néha csak a fejemet fogtam. Mikor elkezdtem a filmet jóra számítottam, hisz elég sok pozitívumot olvastam róla, no meg a három főhős sem a rossz színész kategóriában van. Így hát végül sikerült sort kerítenem erre az elég fura, de ugyanakkor vicces filmre.
A történet lényege az volt, hogy 3 srác életük csúcspontján van, amikor azt hiszi mindenki, hogy milyen jó időszakban is vannak. De valójában ez az egyik legnehezebb korszak: a szerelem és a karrierépítés nehéz súlya tornyosodik rájuk. Véleményem szerint sikerült úgy összehozni ezt a filmet, hogy szórakoztató legyen, mégis tartalmas és még tanulságos is. Kész főnyeremény. Arról nem is beszélve mennyit nevettem.
Annyi vicces jelenet volt benne, hogy az nem igaz, rengetegszer nevettem fel hangosan, annyira idióta helyzetbe kerültek főhőseink. A végén pedig az a közös bunyó valami felejthetetlen. A befejezés is nagyon aranyosra sikeredett. Összegezve nagy elvárásokkal kezdtem neki ennek a filmnek s lám nem csalódtam, tökéletes szórakozást nyújtott a film, szerintem érdemes mindenkinek megnéznie, aki szeretne egy picit nevetni.

Szereplők: És akkor lássuk minden idők legidiótább főhőseit külön.
Kim Woo Bin - Chi Ho: Talán a legfurább a srácok közül. Csak a nőkön jár az agya, fogalma sincs, hogy mit akar csinálni a jövőben. Van, hogy a kanapén ülve tölti a napjait, és ez őt cseppen sem zavarja. Ahogy az apja is mondta: néha pozíciót változtathatna, hogy biztosra menjenek, hogy életben van. Félelmetes. Tudtam, hogy Woo Bin nagyon fog alkotni, de erre nem számítottam. Még nem láttam ilyen idióta szerepben őt, de őszintén nagyon illik hozzá. Olyan fejeket tudott néha vágni, hogy nem győztem visszatekergetni a jeleneteket. Na meg azok a hangleejtések. Örültem, hogy Chi Ho a film végére picit összeszedte magát, de megmaradt ugyanolyan idiótának, mint a kezdetekkor. Muszáj hosszú, minimum 16 részes sorozatban, főszerepben látni ezt a karaktert Kim Woo Bin szereplésével, mert egyszerűen nem győztem betelni vele. Megtalálta a hozzá legjobban illő karaktert. Remélem láthatom még nagyon sokszor.
Lee Joon Ho - Dong Woo: Ő volt az átmenet a két srác között. Életcélja, hogy képregényszerkesztő legyen, de ugyanolyan idióta, mint Chi Ho. Tényleg, pont a két másik srác keveréke volt. Nem tudom, talán pont ezért ő volt az, aki a legtávolabb állt tőlem. Vagy csak nem fektettek rá akkora hangsúlyt, nem is tudom. Megkedveltem őt természetesen, főleg amiatt is, hogy mennyire támogatja egyedülálló édesanyját és 3 öccsét. Csak valahogy nem került hozzám annyira közel, pedig tény, hogy ő volt a legrendesebb. A öcsikéi pedig valami hihetetlen aranyosak voltak, főleg az ikrek. Örültem, hogy neki is sikerült elfogadható befejezést kreálni. Joon Ho eddig összesen 3 filmben szerepelt, abból is csak itt találkoztam vele, így ítélkezni nem fogok, de őszintén látok benne tehetséget, szóval hátha lesz főszereplő valami jó kis sorozatban. 
Kang Ha Neul - Gyung Jae: Elgondolkodtató, hogy hogy is tartozik ehhez a trióhoz, hisz ő a legnormálisabb. Tanulni szeretne, van életcélja, s bár szereti a nőket nagyon, szeretne egy barátnőt magának és azt soha sem csalná meg. Gyung Jae nekem a kedvencem lett, annyira aranyos volt. Főleg ahogy szerette Jin Joo-t. Annyira cuki volt, és annyira vicces amikor néha kibukott. Ha belegondolok nagyon jól jött ki, hogy a triónk mindhárom tagja teljesen különböző, de valahol mélyen mégis egyformán idióták. Imádnivalóak voltak. Ha Neul egyre jobb és jobb, remélem a jövőben főszerepben is láthatom majd, és nem csak a főhős gyerekkori énjét alakítja. Igen, véget is ért a bejegyzésem, szóval így utolsó sor gyanánt elmondanám, hogy mindenkinek ajánlom, nem lett kedvenc filmem, de szerintem egyszer mindenképp megéri megnézni.

Történet: 8/10
Színészek: 8/10
Karakterek: 8/10

4 megjegyzés:

 1. Szia!:) Honnan tudnám letölteni a filmet és a hozzá tartozó magyar feliratot?:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia, itt fent van online is! :)
   http://indavideo.hu/video/Twenty_Part_1_hun_sub

   Törlés
 2. Jaj nekem tetszett,a humora nagyon jó! Érdemes megnézni ;-) Köszi a leírást :)
  Ágóca

  VálaszTörlés