Dr. Ian

Dr. Ian ~ Dr. Mo Clinic

Műfaj: romantikus, dráma
Részek száma: 9 (ezek 11 - 12 percesek)
Dátum: 2015
Csatorna: Naver TV Cast

Ismertető: Mo Ian egy nagyon nagy tehetséggel megáldott pszichiáter, aki régebbi botránya miatt egy lepukkant helyen él. Nagyon kevés, csak speciális betegeket fogad. Történetünk másik főhőse Lee So Dam, aki immár 500 napja van együtt barátjával amikor rájön, hogy az megcsalja. Mo Ian véletlenül találkozik a lánnyal és eldönti, hogy segít neki, hisz reméli, hogy saját bánatát és szerelmi csalódását is képes lesz rendezi, amit immár 2 éve hordoz. 

Vélemény: Elég furcsa, hisz sehol sem hallottam a sorozatról nagyon sokáig, pedig ha tudtam volna, hogy Young Kwang főszereplő egy ilyen kis webdrámában akkor már rég megnéztem volna. Na de lássuk csak a sztorit. Egy könnyed kis romantikus történet felturbózva egy kis fájdalmas múlttal és pár véletlen találkozással. Ennyi volt, mégis egy nagyon élvezhető, aranyos, elgondolkodtató kis sorozatra sikeredett, ami tökéletesen mutatja be a szerelem okozta csalódást és fájdalmakat. Hisz adott egy fiú, aki 2 éve nem képes megszabadulni szerelme gondolatától, és egy hozzá hasonló lány, aki kitartóan hisz barátjában és abban, hogy szereti őt. És akkor ők ketten találkoznak. Nem rossz, nem rossz...
A sorozat folyamán igazából kicsit zavart, hogy nem térnek ki jobban más dolgokra, de a végére megértettem, hogy pont ettől lett olyan kis aranyos. Semmi sem számított a végére, csak hogy ők ketten sikeresen túltették magukat, épségben 'lemásztak a hegyről'. Tényleg egy nagyon aranyos és elgondolkodtató sztori, ami nem a két főhős közötti szerelem kialakulásáról szólt, hanem a két főhős múltbéli sérelmek leküzdéséről. A sorozat vége aranyos volt, én nem bántam volna ha még megtoldják pár résszel és az össze jövős jeleneteket is láthatjuk, de mondom pont ettől lett ilyen aranyos ez a sztori. Szóval mindenkinek tudom ajánlani.

Zene: Meglepődtem, hisz kevés olyan webdrámával találkoztam amiben szépek a zenék. S láss csodát. A 'Tear Rain' és az 'Untitled' nagyon szépek.

Szereplők: Akkor lássuk csak két főhősünket sorjában.
Kim Young Kwang - Dr. Mo Ian: Egy elég csendes és kissé furcsa pali, aki nem képes régi szerelmének emlékétől szabadulni. Mint mondtam miatta kezdtem el a sorozatot, hisz ő a szívem közepe, komolyan. Annyira aranyos tud lenni, olyan jók a karakterei... nem is értem miért nem olyan híres, mint egyes színészek. Nagyon megérdemelné. No de lássuk csak a dokinkat. Alapjáraton egy kissé furcsa volt, hogy csak úgy elkezdi követni a lányt és csak úgy odaadja a kabátját (mikor még nem is beszéltek), de ami a még furcsább volt az az, hogy a csaj meg el is fogadta. Oké, hogy pszichiáter, de a csaj erről nem tudott, szóval ilyenkor elgondolkodom, hogy én vajon elfogadnék-e egy tökidegentől egy kabátot?! Hát... nem. Kim Young Kwang megint elbűvölt, az aranyos mosolya és tekintete tényleg mindig levesz a lábamról.
Sandara Park - Lee So Dam: Kicsit fura, már már antiszociális lány, aki hiszi, hogy barátja azért nem találkozik vele, mert annyira elfoglalt. Bár a leírás kicsit furcsa, nem egy rossz karakterről van szó. Egy kissé naiv, félős lány, aki retteg a visszautasítástól. Aranyosak voltak együtt a sráccal, jól passzoltak egymáshoz, a karakter mégsem egészében nőtt a szívemhez. Láttuk párszor kiborulni, no meg volt pár olyan húzása (mint például a kabát elfogadása egy idegentől), amit ép ésszel nem igazán tudtam felfogni. A színésznővel még nem találkoztam, nem volt rossz, de néha nagyon erőltetettnek éreztem. Remélem még találkozok vele és akkor majd pontosabban meg tudom ítélni.

Történet: 6/10
Zene: 7/10
Színészek: 7/10
Karakterek: 7/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése