Terius Behind Me

Terius Behind Me ~ My Secret Terius

Műfaj: vígjáték, dráma, misztikus, romantikus
Részek száma: 32 (egy rész fél órás)
Dátum: 2018
Csatorna: MBC

Ismertető: Történetünk főhősnője, Go Ae Rin férje nagyon hirtelen hal meg láthatóan szívinfarktusban, azonban a nőnek sejtelme sincs, hogy férjét valójában megölték. A nő egyedül marad két kisgyermekével. Főhősünk, Kim Bon egy legendás NIS ügynök volt, azonban egy akció után eltűnt. Jelenleg főhősnőnk szomszédja, s bár próbál csendben és visszahúzódva élni, a nő folyton kizökkenti őt. Az igazi sztori ott kezdődik, amikor Kim Bon rájön, hogy ki ölte meg a nő férjét. Hogy a végére járjon a dolgoknak, és feltűnés nélkül nyomozhasson a nőn keresztül, elvállalja, hogy a két gyermek bébiszittere lesz, azonban ez nem olyan könnyű, hisz a két gyerek nagyon eleven és folyton csak játszanának.

Vélemény: A sorozatot pont aznap kezdtem el amikor lement az utolsó rész. Idén sajnos nagyon lemaradtam a sorozatokkal, több idei sorozat is a gépemen van, amit nem tudtam még megnézni. Ezt a sorit jövőre akartam hagyni, de láttam a csoportokban, hogy nagyon szeretitek, ezért megjött hozzá a kedvem s gondoltam én is nekikezdek. Hát emberek, azt kell, hogy mondjam, hogy ilyen egy igazán jó, túldramatizálástól mentes, aranyos, írtó édes és izgalmas vígjáték.
A poénok nagyon jók voltak, ami szerintem nagy szám, mert sokszor nagyon erőltetettnek érzem a vicceket, de ebben a soriban annyira természetes volt, hogy folyton elneveti magát az ember, hogy azt elmondani sem tudom. Ji Sub írtó édes volt, szerintem egy sorozatban sem kedveltem őt annyira, mint itt. Ez a komoly, kemény és képzett ügynök két eleven gyerekre vigyázott, hát kész voltam, írtó édes és vicces volt. Csomó jelenetet tekertem vissza, annyira nagyon behaltam rajtuk.
Nagyon tetszett, ahogy a pasi megszereti a két gyereket. Ahogyan szép lassan egyre jobban tud velük bánni, ahogyan igazi kis 'apuka' lesz benne. Ahogy a gyerekek és a főhősnő is kimozdítja őt komor kis csigaházából. A legszebb jelenet szerintem az volt az egész sorozatban, amikor a pasi lakása tele volt gyerekjátékokkal. Hát írtó szép és megható volt, de tényleg. Annyira édes volt az egész, ahogyan közelebb engedi magához az embereket és ahogyan elkezd bízni bennük.
Ahh, vígjáték volt, de többször komolyan megkönnyeztem a sorin. Nagyon szép volt. A sztori izgalmasnak baromi izgalmas volt, én nagyon élveztem az egésznek a kimenetelét. A keretet szépen megkaptuk, minden részben akadt valami, ami fentartotta a figyelmet. 2 dolog volt viszont, aminek nem annyira örültem a sorozat kapcsán. Az egyik az volt, hogy szerintem a helyzet és szituáció ellenére (ugye a főhősnő férje meghalt) egy kicsit több romantikát elbírt volna a sorozat.
Tény, hogy a sok másik műfaj mellett nem a romantika volt a vezető, de ahh emberek, egy csók igazán elcsattanhatott volna, szerintem elbírta volna a sztori. A másik pedig, hogy egy kicsikét úgy érzem, hogy a sori végét összecsapták. Nem nagyon! Ez nagyon fontos. De a végén, főleg az utolsó 2 részben, nagyon sok minden történt, kicsit úgy éreztem, mintha minden szálat gyorsan le akartak volna zárni hirtelen. Ez nem annyira drasztikus, mint ahogy hallatszik, de azért érezhető volt.
Ezen a két dolgon kívül azonban én mindent nagyon nagyon kedveltem a soriban. A mellékszereplők is hatalmasak voltak, az anyukákból álló kis csapat szerintem írtó vicces volt, profibbak voltak, mint a kémek, de komolyan. Nagyon tetszett, hogy többször is ott voltak a soriban (minden részben) és nem hanyagolták el őket pár rész után. Annyira jó, hogy ennyi kedvelt karakter volt benne. A másik hatalmas nagy kedvencem Yong Tae volt, hát ez a pasi egyszerűen kész volt.
Az elején ilyen komoly, igazán titokzatos pasinak tűnt és ahogy megismerjük egyre jobban bírjuk őt xD. És ne feledkezzünk meg a nagy kedvencünk, Ki Young ismételten nagyon vicces és imádnivaló karakteréről sem. Komolyan, egy vígjáték nem is vígjáték enélkül a színész nélkül. Imádom őt xD. Szóval igen, a sok sok mellékszereplő is nagyon sokat dobott a sorozaton, hisz akárki is volt képernyőn azt élveztük nézni, mert mindenki annyira nagyon imádnivaló és szerethető volt.
Összességében, volt 1-2 dolog, amit én kicsikét máshogy csináltam volna a soriban, de ettől függetlenül nagyon, de tényleg nagyon élveztem. Ji Sub szerintem élete alakítását hozta ebben a sorozatban, arról nem is beszélve, hogy egy izgalmas történet volt, amin sokszor meg is tudtunk hatódni, a poénokról pedig ne is beszéljünk. Szerintem mindenkinek megéri megnézni a sorozatot, mert nagyon nagyon jó volt, számomra abszolút többször nézős és idei kedvences.

Zene: A számok közül Gaho 'Heart is Beating Just Like That', Kim Min Seung 'One Day' illetve Yang Da Il 'Whel Will I See You' című száma maradt meg.

Szereplők: Na és akkor lássuk csak főhőseinket.
So Ji Sub - Kim Bon: Komoly, mindenkitől elzárkózott férfi, aki egy eset után elvontult mindentől és mindenkitől. Csendben él kis lakásában egészen addig, míg meg nem történik az a bizonyos esemény a soriban. Kim Bon egy hihetetlen imádnivaló pasi volt. Egy tényleg nagyon kemény pasi, aki amikor kap egy kis szeretetet a gyerekektől és a főhősnőtől, nem tud mit kezdeni vele, csak vigyorog magában. Mikor a gyerekekkel volt az ő gyerekes éne is előjött, amiről azt hitte, hogy nincs is neki. Annyira, de annyira szép volt, ahogy tényleg fontos lesz neki ez a három ember, ahogy egyre inkább közelebb engedi őket magához. Ahh, annyira szép és megható volt, úgy imádom az ilyen karaktereket. So Ji Sub nagy kedvencem, de komolyan emberek, ez a szerep volt a legeslegjobb amit valaha láttam tőle. Hatalmas volt, idei kedvencekben tuti bizti benne lesz.
Jung In Sun - Go Ae Rin: Férje hirtelen hal meg, így egyszerre kell a gyerekeket is nevelnie illetve pénzt is keresnie. Ae Rin egy tökjó főhősnő volt. A trauma után nem roppant össze, mert pontosan tudta, hogy a gyermekeinek most egy erős szülő kell, aki segít nekik, nem pedig egy lelkileg összetört anya. Ezért a gyerekeit szem előtt tartva próbálja összeszedni életüket. Nekem tetszett, hogy ennyire erős volt, s bár sokszor sírt férje miatt, mégis a gyerekei voltak számára az elsők. Aranyos volt, kedves, számított a barátaira és elfogadta a tanácsaikat. Segített a pasinak kicsit kizökkenni csigaházából is. Összességében szerintem egy aranyos és cuki karakter volt, nem idegesített, nem hisztizett és nem volt magatehetetlen sem. A színésznő nagyon ari, idén ez volt a második főszerep, amiben láttam, mind a kettőt nagyon kedveltem, szerintem tök ari ez a csaj.

Történet: 8/10
Zene: 7/10
Színészek: 10/10
Karakterek: 10/10

4 megjegyzés:

  1. Imádom ezt a sorozatot, és a főszereplőket!

    VálaszTörlés
  2. Annyira jó ez az ismertetés a sorozatról, kedvemre való, épp így érzem, így látom én is a filmet és a szereplőket! Köszönöm szépen Panda/Evolett!

    VálaszTörlés