Queen In Hyun's Man

Queen In Hyun's Man

Műfaj: romantikus, történelmi, fantasztikus
Részek száma: 16
Dátum: 2012
Csatorna: tvN

Ismertető: Kim Boong Do tisztviselő In Hyun magas rangú ágyasnak segít, hogy visszahelyezzék az őt megillető helyére.
Történetünk másik főhőse, Hee Jin, a butácska színésznő élete alakítására készül: In Hyun királynét alakítja egy történelmi jellegű drámában, ahol a királyt az régi pasija alakítja. Kim Boong Do 300 évet utazik az időben egy talizmánnak köszönhetően. És találkoznak a mi főszereplőink. Kim Boong Do ezután ugrálni fog az időben, és igyekszik megváltoztatni a történelmet a könyvek segítségével, mindeközben beleszeret a lányba, akivel jó sokszor összehozza a sors, s természetesen a színésznő szívét is hamar rabul ejti.

Vélemény: Oké, oké, aranyosnak aranyos, de nekem nem igazán nyerte el a tetszésemet. A sorozat sokkal inkább egy bakisorozat volt, amiben állandóan csak a kivetnivalókat találtam. A legelső amit megemlítenék, az az, hogy a 4. részben már a csaj halálosan szerelmes volt a srácba, annak ellenére, hogy a sorozat 16 részes. Nekem ezt túl gyors volt. Sokkal jobban szeretem amikor kicsit húzzák, és az odaillő pillanatban jönnek össze.
A lány pedig nagyon nagyon hiszékeny volt. Istenem, túlságosan. Azt mondják neki, hogy a múltból jött, és csettintésre elhiszi. A My Love From The Stars-ban is azonnal elhiszi a lány, de ott minden összejátszik. Ott van értelme a dolgoknak az itteni helyzettel ellentétben. A sorozat döcög. Ennek ellenére végignéztem, mert reménykedtem, hogy legalább a végén feldobják. Viszont amikor a srác elvesztette az emlékezetét csak fogtam a fejem. 
Ez olyan tipikus latin-amerikai vonás, hogy a sorozat életben tartása végett valaki veszítse már el az emlékezetét. Nagyon nem. Ráadásul a vége nekem túlkomplikált volt, a sori egyszerűségéhez képest. Eltűnik visszajön, megint eltűnik.... hogy csöröghet be egy telefon olyan helyen ahol egymillió százalék, hogy nincs térerő? És hogy nem tört ki a srác nyaka, amikor öngyilkos akart lenni? Persze van esély rá, de általában azonnal kitörik az ember nyaka.
Amit még megemlítenék, az az, hogy van az a jelenet, amikor a srác látja a lánynak a telefonszámát és azonnal megjegyzi a jó memóriájának köszönhetően. Akármennyire tökéletes lehet, olyan számokat amiket életében nem látott (ugye az arab számok), honnan a fenéből jegyzi meg? Ez nekem nagyon fura volt. Igen, tudom, elég sok kivetnivalót találtam a sorozatban, viszont nem volt olyan rossz, mint amilyennek tűnik. A sok hiba és baki ellenére végignéztem, mert egyszerűen aranyos volt és kész. 

Zene: A romantikus szám nagyon tetszik nekem, bár az elején annyira nem tetszett, annyiszor játszották le, hogy nagyon megkedveltem: 'I'm Going To Meet You'.

Szereplők: Lássuk csak két főhősünket külön külön.
Ji Hyun Woo - Kim Boong Do: Hűséges típus, aki mindent megtesz, hogy megváltoztassa a történelmet, de összehozza a sors egy butácska színésznővel, aki megbabonázza.
Nem tudom, hogy a stáb volt e ennyire figyelmetlen, vagy a színész nem alakított elég jól, de a karakterén egyáltalán nem látszanak a 17.századi vonások, amik különösen idegesítő volt. Ha már 300 évet utazott, akkor picit lepődjön már meg a modern világon vagy valami. A színészről sok mindent nem tudok mondani, első sorozatom volt tőle.
Yoo In Na - Choi Hee Jin: Butácska és naiv nő, aki élvezi, hogy 'okosabb' a pasinál, mivel ebben a korban a srác nem sok mindent ismer. A színésznő telitalálat volt erre a szerepre, tényleg sütött róla, hogy milyen a karaktere. Találkoztam már vele, igaz ott nem volt főszereplő. A karaktere neki sem igazán tetszett. Túl naiv és hiszékeny volt. Ennek ellenére a színésznőt szeretem, mert nagyon jól alakított, ami meglehetősen emelte a sorozat színvonalát. Remélem a jövőben sok sorozatban találkozok még vele.

Történet: 6/10
Zene: 7/10
Színészek: 7/10
Karakterek: 7/10

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése