Seven First Kisses

Seven First Kisses

Műfaj: romantikus, vígjáték
Részek száma: 8 (ezek 10 percesek)
Dátum: 2016 - 2017
Csatorna: Naver TV Cast

Ismertető: Főhősnőnk, Min Soo Jin egy plázában dolgozik, segít az embereknek megtalálni egy-egy üzletet. Éppen a 25. születésnapját tölti be, azonban eddig még egyetlen egyszer sem volt barátja. Elkeseredetten vágyik már a szerelemre és arra, hogy valakije legyen végre. Egyszer csak megjelenik előtte egy különös nő, aki segít neki: kap 7 kártyát, rajtuk egy kérdőjellel. Mindegyik kártyán egy férfi szerepel, egy napja van elérni, hogy közülük valaki megcsókolja, és akkor őt is meg fogja végre találni a szerelem. A hét férfi: Lee Joon Ki, Park Hae Jin, Ji Chang Wook, Kai, Ok Taecyeon, Lee Jong Suk és Lee Min Ho. Vajon sikerül főhősnőnknek elérnie, hogy az egyik (számára elérhetetlen hírességnek számító) férfi megcsókolja őt?

Vélemény: Na emberek, én szedem a cókmókom és utazom Koreába, hogy én is összefussak egy ilyen kis nőcivel. Nem bánnám, ha hozzám is hozzám vágnának 7 ilyen lapocskát! Hát én végig vigyorogva néztem végig az egészet. Ilyen cuki sorozatot én tényleg rég láttam. Rövid volt, aranyos és abszolút végigmosolygós. Ennyi kedvenc színészt összehozni nem semmi. Már csak Kim Soo Hyun hiányzott, akkor tökéletes lett volna, de így sem panaszkodom.
Na de lássuk csak a történetünket. Baromira tetszett, hogy mindegyik színészhez olyan karaktert és rövid sztorit gyártottak, ami jellemző rájuk. Lee Joon Ki igazi tökéletes, fehér lovon ülő szőke herceg volt. Park Hae Jin kicsit ijesztő, félreérthető, de eszméletlen sármos férfi. Ji Chang Wook igazi akcióhős, aki kész golyó elé ugrani a szeretett nőért. Kai-ről nem nyilatkozom, őt nem ismerem, csak annyit tudok, hogy Exo-ban énekel. Taecyeon kis beképzeld, anyuci és apuci kicsi fia volt.
Lee Jong Suk roppant menő, aki nem fél bevetni pimasz mosolyát, Lee Min Ho pedig, számomra meglepően, egy csendes írót alakított. Eszméletlen jó volt látni a színészeket egy kis sztoriban, ahogy saját magukat testesítik meg. Nem tudom kinek volt ez az ötlete, de engem megnyert magának, szívesen megnéznék egy hosszabb ilyet, több színésszel kibővítve. Szerintem nagyon nagy siker lenne. Az is nagyon tetszett, hogy mindegyik rész a csók-közeli jelenettel ért véget.
Összességében csak annyit tudok elmondani, hogy egy végig vigyorgós sorozat volt, amit a sorozat rajongóknak szerintem kötelező megnézni! Remek kikapcsolódás volt, tényleg egy rossz szavam sincs rá. Aranyos, tündéri, elolvadós, végig vigyorgós. Mindenkinek nagyon tudom ajánlani. A feliratot hálásan köszönjük Hayako-nak, remek volt magyar felirattal élvezni a sorozatot. U.i.: nem azért Park Hae Jin van az összes gifen, mert ő a kedvencem, áááááá dehooooooooogy.

Történet: 8/10
Zene: 7/10
Színészek: 9/10
Karakterek: 8/10

2 megjegyzés:

  1. hát ebből a 7ből nem csodálom, hogy pont ő!!!! :-D Asszem megnézem! Meggyöztél... ééééés téényleg nem a gifek!!! Áááá :-D

    VálaszTörlés