Dramaworld

Dramaworld

Műfaj: romantikus, vígjáték
Részek száma: 10 
(ezek 10 percesek)
Dátum: 2016
Csatorna: Viki

Ismertető: Te mit tennél, ha belecsöppennél a kedvenc sorozatodba? Claire egy átlagos lány, aki él hal a koreai sorozatokért, várja a pillanatot amikor a két főhős között elcsattan az első csók, és a boldog befejezés akkor garantált. Édesapja próbálja ráébreszteni, hogy a valóságban nincsenek helyes, magas koreai pasik, akik csak úgy betoppannak az ajtón. De mi van, ha mégis? Claire belecsöppen a kedvenc sorozatába, ahol segítőként el kell érnie, hogy a két főhős egymásba szeressen és elcsattanjon az a bizonyos első csók. Ha nem sikerül, a Drámavilág eltűnik.

Vélemény: Pár hónapja már a gépemen volt ez a rövid kis webdráma, kíváncsian vártam mi sül ki belőle, ha Amerika kicsit keveredik Koreával. K-dráma rajongóként szerintem egy-egy pillanatban könnyen magunkra ismerhettünk a főhősnőben. Vicces volt, hogy tényleg azokat az elemeket emelték ki, amik mindig, minden sorozatban (főleg a romantikusokban) ott vannak. Mint például a részegen háton cipelés, megbotlásoknál a főhős megjelenése, s nem utolsó sorban az elmaradhatatlan zuhanyzós jelenet.
Olyan volt, mintha egy jó kis bejegyzést olvastam volna, melynek címe: 'tipikus dolgok, amelyeket minden sorozatban megtalálunk'. Tényleg ilyen volt. Párhuzamosan pedig sikerült egy kis sztorit kreálni, ami szintén nagyon koreai volt. Külön köszönet a beugró színészeknek, főleg Choi Si Won-nak, nagyon örültem neki. Összességében tehát nagyon aranyosra, viccesre és mosolygósra sikerült ez a rövid kis történet, amolyan ízig-vérig koreai volt. Szerintem egyszer mindenképp megéri megnézni, ha épp szusszanni akarunk két sorozat között.

Történet: 7/10
Zene: 7/10
Színészek: 7/10
Karakterek: 7/10

2 megjegyzés:

 1. Szia! Te hol tudtad megnézni? Mert a negyedik résztől nincs fent az interneten. :( Esetleg tudnál küldeni egy linket?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Először is bocsi a késői válaszért.
   Megnéztem én is a neten, sajnos nem találtam magyarul meg.
   Én avistazról töltöttem le, és úgy néztem. :(

   Törlés