Love Detectiv Sherlock K

Love Detectiv Sherlock K

Műfaj: krimi, romantikus, vígjáték
Részek száma: 10 (ezek 10 percesek)
Dátum: 2015
Csatorna: Naver TV Cast

Ismertető: Sherlock K nevét mindenki ismeri, hiszen megfigyeléseinek és gyors eszének hála minden apró hazugságon átlát, így lesz a szerelmi ügyek szakértője, kinek segítségét lehetőleg mindenki igénybe szeretné venni, nem mellesleg minden nő odaáig van érte. Segítője, a kissé bolondos Watson, és Jin Joo, aki a hackerés királynője. Csak ők ketten tudják, hogy Sherlock valójában nő. Egy nap megjelenik egy nagyon gazdag férfi, aki kéri, hogy 'elemezze' ki új barátnőjét, hisz eddig mindig a pénz miatt férkőztek hozzá a nők. Sherlock érzékein kifog a lány, nem igazán lát rajta semmit, de kiderül, hogy a lány az elhunyt bátyjához is kapcsolódik, ezért beleássa magát.

Vélemény: Jung Jin Young volt, aki miatt belekezdtem ebbe a sorozatba, hisz nagyon nagyon megkedveltem őt, így természetes, hogy ez a kis 10 részes sorozat is megnézendők listájára került. Általában mindig találok valami jót még a rossz sorozatokban is, itt azonban nehéz lesz bármint is felhoznom a sorozat javára Jin Young jelenlétén kívül. Hogy őszinte legyek, ő volt az egyetlen aki miatt képes voltam végignézni, holott kevesebbet szerepelt, mint vártam volna...
A sztori alapjáraton érdekes, még egy kis rejtéllyel is meglepnek minket, de valahogy nem sikerül fenntartani semmilyen színvonalat. A sorozat elkezdődik és egyszercsak véget is ér, anélkül, hogy bármi jót is tudnánk rá mondani. Várjuk, hogy mi sül ki belőle, aztán a végén meg csak állunk és nézzünk. A karakterek semmilyenek lettek, pedig általában a webdráma karakterei is ki szoktak lenni többé kevésbé dolgozva, de itt mind egy síkon mozogtak, semmit sem tudtunk meg róluk. 
Ez miatt megkedvelni sem tudtuk őket. Szóval én tényleg sajnálom, mert a két srácot nagyon szeretem akik feltűnnek ebben a sorozatban, de sajnos még nekik sem volt mit kezdeni ezzel a sztorival. Összességében, webdráma katagóriában sokkal, de sokkal jobb sztorikat láttam már, nem mondom senkinek, hogy ne nézze meg, de tényleg nincs mit várni tőle, egyszerűen unalmas volt és kidolgozatlan. Remélem Jung Jin Young legközelebb valami jobb soriban fog szerepelni.

Szereplők: És akkor lássuk csak a történetünk két főhőstés külön külön.
Nam Bo Ra - Sherlock K: Férfiként parktizál, minden nő álma és hercege, de valójában egy nő, aki tökéletesen észrevesz minden apró hazugságot, és nagyon tudja, hogy hogyan olvasson a jelekből. Elkezd Yuna után nyomozni, mert felingereli, hogy nem tud a lányról semmit sem leolvasni, és arra is rájön, hogy köze van bátyjához. Igen. Itt ért véget a karakter. Sőt, még elkezdődni sem tudott, mert konkrétan annyi volt amit itt leírtam. Mosolyogni is alig tudott ez a csaj, jött, tette ott a nagyot, aztán kiderítette azt amit már az elején tudtunk.
Park Min Woo - Do Min Woo: Szupergazdag srác, akit mindig kihasználtak a nők, így amikor Yuna elkezdett közeledni hozzá, hirtelen feltámad benne a szerelemre éhezem érzés, így elmegy Sherlock K-hoz, hogy kielemezze neki az új barátnőjét. Pont. Vége. Sajnos még a Sherlock K karakterét úgy ahogy eltűrtem volna, ha Do Min Woo valamennyivel értelmesebb és kidolgozottabb lett volna. De sajnos nem. Mindig kihasználták a nők, de mivel Yuna egy nap szemérmesen közeledett hozzá, ezért úgy gondolta, hogy ez a csaj megbízható, szóval letelepedik mellé. És körülbelül ennyi volt az egész karakter. 

Történet: 2/10
Színészek: 4/10
Karakterek: 3/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése