Noble, My Love

Noble, My Love

Műfaj: romantikus
Részek száma: 20 (ezek 15 percesek)
Dátum: 2015
Csatorna: Naver TVCast

Ismertető: Lee Kang Hoon egy hatalmas cég igazgatója. Egyenesen tökéletes, hisz jóképű, remekül végzi munkáját. A baj csak az, hogy nem igazán törődik mások érzéseivel, olyan kőszívű és bunkó pali. Történetünk főhősnője Cha Yoon Seo, aki egy kis eldugott helyen vezet egy saját állatorvosi rendelőt. Bár nem egy álomhely, mégis boldog és mindig mosolyog. Két főhősünk egy kutyás incidensnek hála találkoznak, s természetesen nem épp a legjobb az első benyomásuk egymásról. Azonban a sors úgy hozza, hogy Yoon Seo megmenti Kang Hoon életét, aki foggal körömmel, no meg egy jó pár szerződéssel kapaszkodik a lányba és próbálja meghódítani a szeleburdi doktornőt. Vajon szerelmük célba ér?

Vélemény: Mint látjátok az ismertetőt, egy teljesen tipikus, semmi újdonságot nem mutató sorozatról van szó. Én is azért kezdtem el, mert pont valami aranyosra, valami sablonosra, valami megszokottra vágytam, és csak mosolyogni akartam. És ez a rövid húsz rész ezt tökéletesen meg is adta nekem. Tetszett, hogy nem volt benne nyújtás, bár tényleg azt hittem, hogy ott fogok én is szenvedni a karakterekkel.
Meglepően tartalmasan sikerült kihasználni azt a hússzor 15 percet. Tele volt aranyos és vicces, olykor nagyon idióta jelenetekkel, de pont ettől volt jó. Volt benne pár kisebb fordulat, de összességében pont úgy történt minden, ahogyan arra számítottam. Ami nagyon tetszett, azok a manga szerű rajzolások voltak, amik minden rész elején ott voltak, ezáltal egy picit mesevilágba helyezték az egész történetet, ami nagyon illett hozzá.
Egyedüli kifogásolni való az a színésznő volt, aki ugyanis annyira túlzásba esett a mimika használatánál, hogy sokszor inkább beletekertem, mert valami hihetetlen béna volt az, amit produkált. Nem tudom minek kellett ennyire túljátszani. Így inkább egy dilis boszorkánynak tűnt, mintsem egy tüneményes orvosnak aki elcsavarja a fejét ennek a tökéletes fickónak. És ez számomra nagyon sokat rontott az egészen.
A fickó viszont nagyon ott volt, megkedveltem a színészt, bár még nem találkoztam vele. Összességében egy jó kis sorozat volt, nem számítottam nagy dologra, és hatalmas fordulatokra, direkt azért is kezdtem el megnézni, és nem untam, mint a 20 részt végignéztem. Szóval én ajánlom mindenképp ha valami megszokottra, sablonosra, valami aranyosra és valami kiszámíthatóra vágyik az ember, hisz néha ilyen is kell.

Zene: Nem volt különlegesen szép, de nem is mondhatom, hogy nem volt semmi a sorozatban. A 'Nothing is Easy' című szám szép lett.

Szereplők: No lássuk csak a két főhősünket a szokásos módon: külön külön.
Kim Jae Kyung - Cha Yoon Seo: Egy vidám, aranyos lány, aki imádja az állatokat és aki, bár többre vágyik, mégis boldogan vezeti rendelőjét, boldogan megy a tehenekhez is. Őszintén a sorozat elején nagyon megkedveltem őt, mert tényleg aranyos is vicces is volt. Aztán elkezdte túljátszani magát. A színésznő valami eszméletlen béna, remélem többet nem vállal el szerepet, mert a mimikájának bénasága mindent túlszárnyal. Volt olyan jelenet amikor csak az arcát mutatták én meg kidülledt szemekkel néztem, hogy mi a fenét csinál ez a nő?! Sajnos sokat rontott a sorozaton, még jobb lett volna, ha egy tök jó színésznőt kapunk. Akkor egy sokkal aranyosabb sorozattal lett volna dolgunk.
Sung Hoon - Lee Kang Hoon: Jóképű, munkáját tökéletesen végző pasi, aki minden nő álma. Valójában hideg, hisztis, makacs, tökéletesen olyan, mint az ovis kisöcsém. Mint mondtam, a színésszel még nem találkoztam, de én nagyon megkedveltem őt. Tökéletesen hozta ezt a tipikusan beképzelt és bunkó srácot, aki valójában nagyon kedveli a főhősnőt. Nagyon, de nagyon örültem volna, ha tényleg egy jó színésznőt raknak be mellé, mert akkor lehet, hogy nagyon imádtam volna őket. Sung Hoon remélem még sokat fog szerepelni a jövőben, hogy megtudjam jó színész-e. Legközelebb valami teljesen más szerepben akarom látni, főhősként, jó színésznővel az oldalán és természetesen hosszú sorozatban.

Történet: 6/10
Zene: 6/10
Színészek: 6/10
Karakterek: 6/10

2 megjegyzés:

  1. Én is ajánlom ezt a sorit,az elérhetősége (vagyis letöltése) itt található : https://azsiaekkovei.hu/kdorama/noble-my-love
    Ha valaki nem tudná :)

    VálaszTörlés