Mimi

Mimi

Műfaj: romantikus, misztikus
Részek száma: 4
Dátum: 2014
Csatorna: Mnet

Ismertető: Sok mindent elmondani róla nem lehet, kicsit elvont, furcsa sorozat, de azért érdemes megnézni. Van egy fiatal festő, Han Min Woo, aki kicsit elvont életet él (hasonlít Park Shin Hye karakterére a Flower Boy Next Door című soriban), de persze a művészek már csak ilyenek. Úgy érzi, valami fontosat elfelejtett, és életének nem sok értelme van, csak éli mindennapjait különösebb érzések és tettek nélkül. Közben pedig folyamatosan követi egy lány, Mimi, aki egykori szerelme volt. MinWoo figyelemre se méltatja, (vajon miért?) csak próbál emlékezni. A történések folyamatosan ugrálnak középiskolás kora és a jelen között. Vajon Han Min Woo rájön, hogy mi az a dolog, amit elfelejtett?

Vélemény: Nagyon érdekes volt. Persze nem igazán volt happy end, de egyszer érdemes végig nézni, mert izgalmas, titokzatos, és az embert megeszi a fészkes fene, hogy mi a csuda történt, mit felejtett el a srác. 4 rész az nem sok, így az események egyáltalán nincsenek elhúzva, de nincsenek összepréselve sem. Tökéletes lett. Tényleg. A poénokat nem akarom lelőni, tessék csak leülni és megnézni, hogy mit felejtett el a srác, és a Mimi miért követi szerelmét. Nem fogjátok megbánni! De nehogy azt gondoljátok, hogy ez egy ilyen durván beteges film. Mikor a középiskolás kori részeknél vagyunk, tele van poénokkal, aranyosabbnál aranyosabb jelenetekkel. Igazán remélem, hogy a két színésznek lesz még közös filmje, ahol együtt maradnak.

Zene:
Tele volt jobbnál jobb zenékkel. Már hogyne lett volna, hiszen mégiscsak Changmin a főszereplőnk, mindegyik szám nagyon szép volt.

Szereplők: Lássuk csak főhősünket.
Shim Changmin - Han Min Woo: Párszor már említettem, hogy szeretem a kicsit beteges karaktereket, mert nem tudjuk éppen mire gondolnak, mit fognak tenni. Ez esetben is így van. Min Woo karaktere nagyszerű volt, és nagyon egyedi. Ritka az ilyen karakter, még ha rövid sorozatról is van szó. Tetszett a jelenkori elvont, zárkózó és furcsa énje is, és a fiatalkori szerelmes, aki nagyon édesen tud mosolyogni. Changmin ismét bebizonyította, hogy az éneklés mellett a színészkedés is megy neki, szóval remélem nagyon sok szerepe lesz még. Nagyszerűen hozta az elvont, beteges karaktert és a szerelmes fiatal karakterét egyaránt. A színésznő is ügyes volt, bár első találkozásnál nem szimpatizáltam vele, ebben a sorozatban nagyon megkedveltem. Nem bántam volna, ha egy minimum 16 részes sorozatot csinálnak ebből a sztoriból (picit megspékelve), mert nagyon jó lett volna.

 " Először amikor megláttalak nem emlékszem semmire. Felhős volt e az ég, vagy gyönyörű napsütéses volt e. Mert... én egyedül téged néztelek. "

" Mert szerethettelek, én boldog voltam. És mert én továbbra is élhetek az emlékezetedben, boldog vagyok. "

Történet: 8/10
Zene: 9/10
Színészek: 8/10
Karakterek: 8/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése