Come Back Mister

Come Back Mister

Műfaj: melodráma, vígjáték
Részek száma: 16
Dátum: 2016
Csatorna: SBS

Ismertető: Történetünk két szálon fut. Az egyik Kim Young Soo története. Folyamatosan dolgozik, a cégnek szenteli életét, ezért felesége és kislánya elhanyagolva érzik magukat, de ettől függetlenül nagyon szeretik őt. Egyszer aztán egy baleset miatt meghal, a cég viszont öngyilkosságként állítja be. Másik főhősünk a melegszívű gengszter, Han Gi Tak, aki már fiú kora óta szerelmes a színésznő Yi Yeon-ba. Szerelme viszonzásra talál, azonban nem lehet közöttük semmi. Miközben Yi Yeon-t próbálja megmenteni egy botránytól autóbalesetet szenved amibe azonnal belehal. Két főhősünk itt találkozik, ugyanis a mennyországba tartó vonatról leugranak, így esélyt kapnak arra, hogy rendbe hozzák dolgaikat. 2 hónapot kapnak, de nem szabad senkinek sem elmondják, hogy kik ők, és tilos a bosszú. Young Soo egy jóképű férfi testét kapja meg, aki történetesen annak a cég igazgatójának eltitkolt fia, ahol dolgozott. Han Gi Tak pedig egy nő testét kapja meg. Két főhősünk megpróbálja rendbe tenni a dolgokat és természetesen rengeteg titokra is fény derül.

Vélemény: Őszintén miután megnéztem az első részt nagy esélyt éreztem rá, hogy nem fogom folytatni. A történet furcsa volt, a megvalósítás is elég, hmm... érdekes. Aztán valahogy mégis rávettem magam a folytatásra, hisz mégiscsak rengeteg jó színész szerepel a sorozatban. Aztán úgy a 6. rész környékén eszméltem rá, hogy egy félelmem van: nehogy elhanyagolják a sztorit, hisz a mindent elsöprő Descendants of The Sun-nal adták egy időben (csak másik csatornán), így félő volt, hogy az alacsony nézettsége miatt összecsapják. Aztán végül a fent említett sorozatnál éreztem azt, hogy kicsit hanyagolják és összecsapják a dolgokat.
A Come Back Mister tökéletesen végigvezette a történetet, remek fordulatokkal és meglepő sorsokkal, kapcsolatokkal. Részről részre lenyűgözött. Az ember azt hinné, hogy a melodráma és a vígjáték nehezen fér meg egymás mellett, de lássatok csodát, eszméletlen élvezhető volt, remek poénokkal, nem túl dramatizált, de elég drámai részekkel. Részről részre egyre jobban és jobban érdekelt, a karakterek a szívemhez nőttek, ráadásul nagyon. Érdekes volt a cselekményszál is, ahogyan a két férfi visszajön a halálból, hogy megtehessék azt, amit eddig nem tudtak. És nem csak az elgondolás, hanem a megvalósítás is nagyszerű és remek volt.
Azt sugallta végig a sorozat, hogy tegyünk meg mindent, amit szeretnék, mert lehet, hogy nem lesz rá később lehetőségünk. Legyünk a szeretteinkkel, óvjuk meg őket, és még az olyan kis apróságok is, mint például egy közös ebéd, nagyszerű emlékeket és érzéseket hagy maga után. Igen, tényleg meglepően hitelesre sikerült megcsinálni az egészet. A sztori mellett nagyszerű színészgárdát is kapunk, akikről még lentebb részletesebben beszélek, de itt is meg kell említenem őket, hisz szívüket lelküket belerakták az egészbe. A sorozat vége... nos várható volt, nagyon megható és aranyos lett. Az az utolsó jelenet a múltból pedig mindent vitt.
Tényleg ritkán találkoztam olyan befejezéssel, amin ennyit tud dobni egy egyszerű kis jelenet a múltból. Mosolyogva fejeztem be a sorozatot. És akkor itt jön a nagy kérdés, hogy a Descendants of The Sun tényleg olyan jó volt-e ehhez a sorozathoz képest, hogy mindenki azt nézze. A válasz egyértelmű nem. Tény, hogy az a sorozat is remek, de egészen máshogy. Az valami új ami elszakad az eddigi koreai sorozatoktól. Ebben részben fel lehetett fedezni a tipikus dolgokat, mégis úgy gondolom, hogy nagyon megállta a helyét a vele szemben. Mindenkinek szívből tudom ajánlani, mert én nagyon megszerettem ezt a kis sorozatot. Hiányozni fognak nekem,.

Zene: Remek OST-tal is büszkélkedhet a sorozat, hisz rengetek fülbemászó (igen, ez a jó szó), szóvak rengeteg fülbemászó zenét sikerült kreálni a sorozathoz, mint például a 'Feel Alive', 'Again', 'X-out', 'Moon Light', 'Because It's Love'.

Szereplők: Hűha, na lássunk csak mindenkit a szokásos módon: külön külön.
Rain / Kim In Kwon - Lee Hae Joon / Kim Young Soo: Egy kedves és igazán szerethető férfi, akinek egyetlen hibája, hogy túl sokat szentel életéből a cégnek. Őszintén kicsit féltem attól is, hogy folyamatosan emlékeztetnem magam arra, hogy Lee Hae Joon valójában Kim Young Soo, de mily meglepő, ezt is sikerült a lehető legjobban megoldani. Kim In Kwon hangjával a gondolatok, néha pedig hogy maga ő jelent meg szerintem remekül feldobták és meghatóvá tették az egészet. Hae Joon megtette azt, amit Young Soo nem tett meg, így végül nyugodt lélekkel távozhatott. A karakter nagyon megszerethető volt, a két színész pedig igazán kitett magáért. Rain tavaly előtti borzasztó sorozatát nagyon szépen kijavította ez a szerep és ez a sztori.
Oh Yeon Seo / Kim Su Ro - Han Hong Nan / Han Gi Tak: Bár gengszter, hihetetlen melegszívű, és gyerekkori szerelmét a mai napig nem felejti. Hát nem is tudom mit mondjak. Annyira, de annyira megszerettem őt is, hogy csak a hiányra tudok gondolni, amit maga után hagyott a karakter. Ééés sikeresen megtaláltam a legszebb koreai színésznőt, aki ezzel az egy szerepével szerintem nagyszerűen bebizonyította képességét. Én nem is értem, hogy miért nem híresebb sorozatokban játszott ez a nő, tényleg hihetetlen szép, mondom szerintem a legszebb koreai színésznő, és nagyon tehetséges. Remélem sok sorozatban fogom ezentúl látni. A karakterre visszatérve pedig... olyan melegszívű gengszterként vettünk búcsút tőle, mint ahogy megismertük.
Lee Min Jung - Shin Da Hye: Kim Young Soo felesége, aki nagyon szereti férjét és kislányát. Őszintén sokat agyaltam rajta az elején, hogy akkor most végül rosszként vagy jóként lesz beállítva, aztán sikerült (hát persze, a koreaiak ezt mindig megoldják) megmagyarázni mindent ami miatt félreérthettük, sőt, megértettük és sajnáltuk őt. Tényleg egy olyan nővé vált végül aki megérdemli a szeretetet. Szörnyű sorsa volt, de mégis volt benne valami csodaszép és megható. És itt ismét arra az utolsó jelenetre gondolok a múltból. Hát hűha. Rain mellett kicsit furcsán nézett ki, nem tudom, valahogy nem illettek egymáshoz, de ez cseppet sem zavaró. A színésznőt ezen kívül csak egy főszereben láttam ahol szintén nagyon szerettem így nagyon örültem amikor megláttam, hogy ő is főszereplő lesz. Ismét kitett magáért, nagyon ráillett ez a karakter, a végére tényleg nagyon megszerettem őt, aranyos volt.
Lee Ha Nui - Song Yi Yeon: Han Gi Tak gyermekkori nagy szerelme, amit a mai napig nem felejtett el, holott a nőnek már gyermeke is van. Yi Yeon kicsit hasonlított Da Hye karakterére abból a szempontból, hogy az elején nem igazán tudtam eldönteni, hogy akkor most egy jó vagy rossz karakter. Aztán természetesen kiderült, hogy egy hihetetlen aranyos, kedves és érzékeny nő, akinek eltökélt szándéka, hogy acélerősnek mutatja magát a nagyvilág előtt, holott talán gyengébb lelkileg, mint egy átlagos ember. Yi Yeon karaktere is nagyon a szívembe véste magát, szerintem eszméletlenül szerethető volt. A beképzelt beszólásai pedig szerintem még aranyosabbá tették. A színésznő is kitett magáért, nagyon örülök, hogy most egészen más szerepben láthattam őt. S végére is értem a bejegyzésemnek, de rengeteg nagyon jó karaktert nem említettem meg még, mint például Ji Hoon, Jae Kook, a kedvencem, Seung Jae és még a többiek. Egy remek színész és karaktergárdát sikerült megteremtetni.

Történet: 8/10
Zene: 9/10
Színészek: 9/10
Karakterek: 8/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése