Mood of The Day

Mood of The Day

Műfaj: romantikus, vígjáték
Játékidő: 104 perc
Premier: 2016. január 14.

Ismertető: Jae Hyun nagyon népszerű a nők körében, folyamatosan más nő van mellette. Egy kosárlabda ügynökségnél dolgozik, valaha ő is játszott. Nagyon jó barátja, a híres Jin Chul lehetőséget kap, hogy a Profi kosárlabdaliga tagja legyen, de a srác eltűnt, Jae Hyun pedig Busanba megy megkeresni. Történetünk itt kezdődik, hisz főhősnőnk, Soo Jung is oda megy egy prezentáció miatt. Főhőseink egymás mellé kerülnek, Jae Hyun szeme megakad a gyönyörű nőn, így egyből egyéjszakás kalandra hívja. Soo Jung menekülne, csakhogy megtudja, hogy a fiú Jin Chul-lal fog találkozni, akivel nagyon jó volna egy szerződést kötni, így a sráccal tart, hogy megtalálják őt, közben pedig egyre közelebb kerülnek egymáshoz.


Vélemény: Nagyon vártam már a filmet, hisz Moon Chae Won és Yoo Yeon Seok is hatalmas nagy kedvencem, ezért már láttam előre, hogy valami fergeteges lesz, s lám, így is lett. Az ismertető alapján egy perverz filmre gondoltam, de meglepetésemre (ismét, hisz ez volt a My PS Partner esetében is) egy nagyon aranyos és néhol megható történetre sikeredett.
Rengeteg olyan jelenet volt, ahol nem bírtam a nevetéstől, egyszerűen fergetegesek voltak. Nagyon nagyon jó volt látni, ahogy főhőseink egyre közelebb és közelebb kerülnek egymáshoz, és egy nap alatt olyan mély érzelmek alakulnak ki, amiről sokan álmodnak. És ezeket még élvezhetőbbé tették irtó édes romantikus jelenetekkel, ahol az ember semmi mást nem csinál, csak vigyorog mint egy tejbetök.
Nagyon tetszett az is, ahogyan a nap vége után viselkedtek egymással, kb. mint két tini, akik most először szerelmesek fülig. A zene pedig külön piros pont, nagyon nagyon szépen mutatott ott a legvégén, tényleg nagyon tetszett nekem. Mást nem is igazán tudok mondani, szerintem mindenképp megéri megnézni, mert egy nagyon aranyos filmről van szó.

Szereplők: És akkor lássuk csak történetünk főhőseit külön külön.
Moon Chae Won - Bae Soo Jung: Egy szép, rendes és kedves nő, aki már rég belefáradt 10 éve tartó kapcsolatába, de ettől függetlenül a világért nem adná senkinek. Nagyon felkavarja Jae Hyun és az is, ahogyan a nőkhöz áll. Nem érti, hogy mióta ciki az, ha egy nő csak egy férfival fekszik le, s bár nagyon nem szimpatikus neki a srác, a szerződés reményében vele tart megkeresni a híres kosárlabdázót. Soo Jung szerintem egy nagyon szerethető karakter volt (oké, mondjuk Moon Chae Won karaktere mikor nem az?). Nekem nagyon tetszett, ahogy folyamatosan kioktatta a pasit, nem félt elmondani a véleményét. A nap végére természetesen belehabarodik ami egyrészt érhető is volt, hisz kapcsolatában nem sok törődést kapott eddig, Jae Hyun pedig egy hihetetlen helyes férfi. Chae Won valahogy mindig feldobja a filmeket és a sorozatokat, különösen jól mutatott Yoo Yeon Seok mellett.
Yoo Yeon Seok - Kim Jae Hyun: Igazi nőcsábász, aki minden szép nőnek kedveskedik, de egyszerre mindig csak egyre szenteli minden figyelmét, emiatt nagyon kedvelik őt. Soo Jung szépsége már a találkozásuk előtt feltűnik neki (ugye ott a mozgólépcsőn), s mikor meglátja, hogy ő az utazó partnere egyből egyéjszakás kalandra hívja, s el is határozza, hogy ő biza elcsavarja ennek a nőnek a fejét. Arra azonban nem számít, hogy Soo Jung is elcsavarja az övét. Jae Hyun karaktere tényleg nagyon érdekes volt, amikor látta, hogy törődik vele a nő egyből furcsán kezdte érezni magát és érezte, hogy itt valami nem kóser. Hát mit ne mondjak, eszméletlen cukik voltak együtt, tényleg nagyon megkedveltem őket. Alig vártam a pillanatot amikor végre összejönnek. Yoo Yeon Seok hatalmas kedvencem és nagyon remélem, hogy a színésznővel egy sorozat erejéig majd összeállnak, mert jól mutattak együtt.   

Történet: 9/10
Színészek: 9/10
Karakterek: 9/10

10 megjegyzés:

 1. Csak ismételni tudnálak! Minden soroddal egyetértek. Imádtam, kikapcsolt, megnevettetett, meghatott.

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm a fordítást ! egyet értek minden pillanatát élveztem a filmnek ..

  VálaszTörlés
 3. Sajnos nem találom az srt feliratot a filmhez. Ha lennél kedves elküldeni. nagyon köszönöm
  email: marione2005@gmail.com

  VálaszTörlés
 4. Szia hol tudnám megnézni vagy letölteni?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Én avistazról töltök mindig mindent, ez egy torrent oldal, amin szinte minden fent van, viszont meghívóköteles. :-/

   Törlés
 5. Hála neked, nagyon kellemes estém volt! :D Nagyon köszönöm ennek a bájos filmnek a fordítását! A listádban nem láttam, de remélem, a Love, Lies c. mozi is "megvolt"!? Taera

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon szívesen, örülök, hogy tetszett! :)
   Nem, még nem láttam, de listán van! Köszönöm az ajánlást. :)

   Törlés